Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Bu forumdaki fenerlilerin, Fenerbahçe'yi anladığını size anlatmaktan tüy bitti dilinde ama kafa basmayınca yapacak bişey de çok kalmıyor. 300 kere konuşuldu, 300 kere söylendi yapılan işlerin desteklenmediği vs. Ama konuşmak için konuşuyorsunuz işte. Mesaj kasıp madalya peşindesiniz diye düşünmekten başka çare kalmıyor iyi niyetli olursak. Diğer türlü kafada bir problem olduğu açık.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Bu forumdaki fenerlilerin, Fenerbahçe'yi anladığını size anlatmaktan tüy bitti dilinde ama kafa basmayınca yapacak bişey de çok kalmıyor. 300 kere konuşuldu, 300 kere söylendi yapılan işlerin desteklenmediği vs. Ama konuşmak için konuşuyorsunuz işte. Mesaj kasıp madalya peşindesiniz diye düşünmekten başka çare kalmıyor iyi niyetli olursak. Diğer türlü kafada bir problem olduğu açık.

Maddeden kaynakli bazisinin idrak problemi
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

önce karşındakine hakaret etmeden yazmayı öğren bu 1

sonra, maç izleyip az biraz anlayan herkesin her takım hakkında fikir belirtme özgürlüğü var, forumun istediği başlığına da yazabilir bu 2

sizi dibe çeken bu saçma şişmiş egonuz işte, feneri fenerliler konuşsun başka kimse eleştirmesin, fenere kimse kötü demesin, fenere kötü diyen fetöcüdür, kafası basmıyordur, aptaldır post kasıyordur... sonra "biz desteklemiyoruz ama düzelmiyor işler" düzelmez tabi.. 3
Sosyal ağlarda paylaş

Feneri Fenerliler konuşsun kimse eleştirmesin demiyoruz, kim dedi yav. Eleştirmek farklı, Fener sezonu kapattı, gg gibi laflar söylemek farklı. Volkan laubali olduğu için golu yedi demek farklı bilezik gibi yediğinde suratını özlemişiz farklı. Eleştiri yapabilmek ayrı bir meziyet. İnsanı geriyorsunuz, laf yiyince de gözler yaşlanmaya başlıyor. Laf atıyosan laf yersin abicim, sonra rakamlarla konuşmaya başlamanın manası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Asil anlamasi gereken fenerliler anlamadığı icin bu haldesiniz ama hala baskalariyla didişmeye devam..

hala şurada ne yazdığımı anlamamışsın.
bir de bana kafası basmıyor diyorsun...

bundan dolayı bana hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun bunu soruyorum sana ???

burada ben hakaretle mi gelmişim ?
gerecek bir şey mi söylemişim ??
bilezik gibiyi ben mi söylemişim ??

muhatap olduğum son fenerliydin, çirkinleşiyorsunuz direk
Sosyal ağlarda paylaş

porto tek başına çakamıyor ki, bonservisinin tamamı onlarda değil.

bjk'ye total maliyeti 10 milyonu buluyordu ki minimumlarda istiyorlardı. fiko'nun açıklaması vardı hatta sözleşmesinin bitimine 1 sene kalan adama 10 milyon vermem diye.

haklı aslında da seneye bu adam free kaldığında imza parası 10 milyon versen yine alamazsın. ingiltere'ye o zaman free gider zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

kişisel degil cogul olarak hakaret ediyorum diyorsun.Alayınızın kafası basmıyor dedim diyon yani vay emenike. Bu da fenerli kafası işte dicem gerek yok direk sana ait kafa bu sanırm.

kafanızın basmıyor oluşu bir hakaret değil, mental bir problem olabilir. Peregrin madde konusunu açmış, o da olabilir, bir şeyi anlamamak için diretmenin başka bir açıklaması varsa ve mantıklıysa onu da kabul edebilirim. Hakaret olarak algılanmamalı, hastalık bir nevi...
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzonspor'un sözleşme dediği belge gerçekten oysa baya efsaneymiş. Altında ıslak imza olan her şeyi sözleşme sanıyorlar herhalde. FIFA başvurusu bu belgeyle yapıldıysa Trabzon'a kurumu gereksiz oyaladığı için ceza verebilirler :p

"Biz kulüple anlaşmıştık" diye FIFA'ya gitmek ne olursa olsun anlamsız bir kafa zaten, oyuncunun da rızası olmadan transferin son imzası atılabilirmiş gibi. Anca "x gün başka bir kulübe hak tanınmayacaktır" vb. maddeli bir ön sözleşme gibi detay bir şey imzalanmış olması lazım ki onu da hiç sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Koca klüp o kağıdı nasıl "aha belge" diye Tweetlemiş yazık yani, muhtemelen teklif ya da fiyat sormuş TS, onlarda şu kadar isteriz diye geri dönüş yapmışlar, altıma kocaman " tr de bir klüple su an görüşüyoruz, mümkün olduğunca hızlı geri dönün" diye eklenmiş, hadi onu geçtim sözleşme diyorsun Zenith imzası var senin ki nerede? Sonra " FIFA da en çok davası olan TR takımları* diye gakguk ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...