sardalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Apple 6s'i mahvedecek kadar alcalmamistir dedim, telefon mahvoldu unresponsive falan oluyor. iOS'u da macOS dandikligine eristirebildiler uzun ugraslar sonunda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 benim 6s 128g eskisinde daha hizli givi oldu sanki veyaplacebo. Ama takilma falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ama pil daha çabuk bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 5SE'de pil çok farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 sardalya said: Apple 6s'i mahvedecek kadar alcalmamistir dedim, telefon mahvoldu unresponsive falan oluyor. iOS'u da macOS dandikligine eristirebildiler uzun ugraslar sonunda sanirim. soyle bisi olabilir mi acaba sorunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 arkadaş 11.1 betasından kurtulmam tüm bu 11.0 lıların bitmesinden sonra mı olacak : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Evet. 11.1 cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 11.0.3 ile 7'nin performansı düzeldi gibi, küçük takılmalar, delay'ler falan çok azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 6splusta ios 11 çok pil tüketiyor ya zibilyon tweakli ios 9 resmen iki katı götürüyordu. 10.3'e çeksem mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 LathspeLL said: 11.0.3 ile 7'nin performansı düzeldi gibi, küçük takılmalar, delay'ler falan çok azaldı. Aynen abi bu sefer olmuş sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 aynen bence de baya fark var gibi geldi, önceki sürümde ekran direk kilitlenmişti bi kere, res attım netten bakıp düzeldi, dışarda olsaydım, al işte çok büyük sorun. kim bilio ezbere restart atmayı telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 5s'i olup da takılma falan filan yaşayan varsa motion reduce'u on yapsın hiç bir problem kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 yeri gelmişken, bana bir de macOS ta router üzerinden tüm network aktivitesini izleyebileceğimiz bir app önerseniz? router a bağlı kim var kim yok, ne indiriyor baksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 onu router uzerinden gormen gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 live olarak? zamanında net limiter vardı windowsta, onun router versiyonu gibi diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Fing diye bir uygulama vardı çok iyi yapıyordu o isi. Şimdi ne haldedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 o tarih olmuş, terminal de çalışan bir şey bir de anladığım kadarıyla. yetemedim yani. ve telefonu sıfır kurup 11.0.2 ye döndüm, nazar değmesin batarya tuğla gibi oldu. beta ile ölçtüm, 10 saat stand by ile bitiyordu net olarak. usage dan bağımsız. şimdi %94 te şu durumda, beta ya hiç ellemeyin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 periyodik olarak (günde 2-3 kere) sırayla ios 11'li iphone 7 ve ipad air anasını belliyorlar wireless üzerinden uploadun, fırlatıp kırmamak için tim cain ve nsa'e rapor göndermeyi bloklayacak birşey var mı? wireless lambası delirip oyunun canına okuyunca kapatıyorum ancak o anda, geri açınca devam ediyor aynen bitirene kadar. tablet hadi neyse de telefon büyük dert oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Grego said: o tarih olmuş, terminal de çalışan bir şey bir de anladığım kadarıyla. yetemedim yani. ve telefonu sıfır kurup 11.0.2 ye döndüm, nazar değmesin batarya tuğla gibi oldu. beta ile ölçtüm, 10 saat stand by ile bitiyordu net olarak. usage dan bağımsız. şimdi %94 te şu durumda, beta ya hiç ellemeyin derim ben. bu kadar kullanımdan sonra mı %94te anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 iphone 5s im var kurayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 evet bu kadar kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Fing patladı, tüm network applerini patlattılar ios 11 ile. Hiç bakmayın bile. ios'ta o devir bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 iOS 11.1 çıkmış, ilk izlenimler olumlu diyorlar. Yüklenin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 hemen tıkladım, bu arada ip7 var ekran koruyucu kötü olmuştu çıkardım 1 haftadır öyle kullanıyorum ama ekran çok hafifte olsa çizilmiş bu ne biçim gorilla glass, tel cebime bile nadiren giriyor arabada hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Sam said: periyodik olarak (günde 2-3 kere) sırayla ios 11'li iphone 7 ve ipad air anasını belliyorlar wireless üzerinden uploadun, fırlatıp kırmamak için tim cain ve nsa'e rapor göndermeyi bloklayacak birşey var mı? wireless lambası delirip oyunun canına okuyunca kapatıyorum ancak o anda, geri açınca devam ediyor aynen bitirene kadar. tablet hadi neyse de telefon büyük dert oldu. http://www.diyarbakirsoz.com/Images/135555.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar