Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS 11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sardalya said:

Apple 6s'i mahvedecek kadar alcalmamistir dedim, telefon mahvoldu

unresponsive falan oluyor. iOS'u da macOS dandikligine eristirebildiler uzun ugraslar sonunda sanirim.

soyle bisi olabilir mi acaba sorunun?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

11.0.3 ile 7'nin performansı düzeldi gibi, küçük takılmalar, delay'ler falan çok azaldı.

Aynen abi bu sefer olmuş sanki :)
Mesaj tarihi:
aynen bence de baya fark var gibi geldi,
önceki sürümde ekran direk kilitlenmişti bi kere,
res attım netten bakıp düzeldi, dışarda olsaydım, al işte çok büyük sorun. kim bilio ezbere restart atmayı telefona
Mesaj tarihi:
yeri gelmişken, bana bir de macOS ta router üzerinden tüm network aktivitesini izleyebileceğimiz bir app önerseniz? router a bağlı kim var kim yok, ne indiriyor baksam.
Mesaj tarihi:

o tarih olmuş, terminal de çalışan bir şey bir de anladığım kadarıyla. yetemedim yani.

ve telefonu sıfır kurup 11.0.2 ye döndüm, nazar değmesin batarya tuğla gibi oldu. beta ile ölçtüm, 10 saat stand by ile bitiyordu net olarak. usage dan bağımsız.

şimdi %94 te şu durumda,

beta ya hiç ellemeyin derim ben.

Mesaj tarihi:
periyodik olarak (günde 2-3 kere) sırayla ios 11'li iphone 7 ve ipad air anasını belliyorlar wireless üzerinden uploadun, fırlatıp kırmamak için tim cain ve nsa'e rapor göndermeyi bloklayacak birşey var mı?

wireless lambası delirip oyunun canına okuyunca kapatıyorum ancak o anda, geri açınca devam ediyor aynen bitirene kadar. tablet hadi neyse de telefon büyük dert oldu.
Mesaj tarihi:
Grego said:

o tarih olmuş, terminal de çalışan bir şey bir de anladığım kadarıyla. yetemedim yani.

ve telefonu sıfır kurup 11.0.2 ye döndüm, nazar değmesin batarya tuğla gibi oldu. beta ile ölçtüm, 10 saat stand by ile bitiyordu net olarak. usage dan bağımsız.

şimdi %94 te şu durumda,

beta ya hiç ellemeyin derim ben.

bu kadar kullanımdan sonra mı %94te anlamadım?
Mesaj tarihi:
hemen tıkladım, bu arada ip7 var ekran koruyucu kötü olmuştu çıkardım 1 haftadır öyle kullanıyorum ama ekran çok hafifte olsa çizilmiş bu ne biçim gorilla glass, tel cebime bile nadiren giriyor arabada hep
Mesaj tarihi:
Sam said:

periyodik olarak (günde 2-3 kere) sırayla ios 11'li iphone 7 ve ipad air anasını belliyorlar wireless üzerinden uploadun, fırlatıp kırmamak için tim cain ve nsa'e rapor göndermeyi bloklayacak birşey var mı?

wireless lambası delirip oyunun canına okuyunca kapatıyorum ancak o anda, geri açınca devam ediyor aynen bitirene kadar. tablet hadi neyse de telefon büyük dert oldu.

http://www.diyarbakirsoz.com/Images/135555.jpg
  • Yeni Oluştur...