Liebe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 yeni ibiza süper ya hakikaten, ecotsi 1.0 dsg kasımda gelecekmiş ama şimdi gelen sadece 1.2 tsi manuel olsa gerek :(
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 yani ibiza da olabilir de, dediğim gibi hiç olmazsa b'den c'ye atlamış olmak iyi olur. 60.600 dediler kırmızı leon 1.0 advanced paket için, ama 3 ay sonra gelirmiş. fiyat da değişir dedi. o da büyük saçmalık, vereyim kapora ayırt benim arabamı şimdiki fiyattan yani. kriz çıksa nolcak amk, bmw fiyatına leon mu alıcam. ya da 52.500'e yine kırmızı leon alabilirim, aynı motor ama style paket. auris'e de bir bakıcam, ama leon vs. auris'de leon alır gibi duruyor. bu söylediğim leon vs. 1.6 - 130 bg auris advanced skypack için ne diyorsunuz? allasen abi bmw bekle, honda civic al demeyin, bazen burda bişi sordum mu bambaşka cevaplar geliyor benim de aklım hepten kayıyor sfsd
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Auris çok çok kötü bir tercih, kasa değişimine 1 buçuk sene var ve tipi falan da kötü. Toyota'nın düz manuel motorları da eskidi baya, hybrid'e yatırım yapıyorlar komple. O ikisi arasından Leon al.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ibiza leon sınıf farkı sözde var ama yok bence bi fark psikolojik
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 şasi boyutları farklı en basitinden. Bunun dışında opsiyonel özellikler daha fazla leonda
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 olmasada olur özellikler şasi boyu farklıdır 20-25 cm sürerken o para farkını hissetmezsin
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 b ve c arasındaki o şase farkı yol tutuşu (daha doğrusu yola oturma ve konfor) açısından önemli fark yaratır.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 siz de leon diyorsunuz o zaman tahmin ettiğim gibi. peki ben bu arabanın şimdiki fiyat üzerinden style'ını alsam, daha sonradan advanced paket'e yükseltebilir miyim? muhtemelen olmuyordur, en basitinden advanced paket'te sunroof olduğu için ama sormuş olayım yine de. arada fiyat farkı olacak olması kötü çünkü. belki adamlarla konuşup anlaşabilirim ama pek mümkün olmayacak gibi.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 baskan 1.0 aliyonda, serviste surunmeyesin? daha kendini ispatlamadi bu motor ya. tam kac tl senin butce
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 -Deno- said: siz de leon diyorsunuz o zaman tahmin ettiğim gibi. peki ben bu arabanın şimdiki fiyat üzerinden style'ını alsam, daha sonradan advanced paket'e yükseltebilir miyim? muhtemelen olmuyordur, en basitinden advanced paket'te sunroof olduğu için ama sormuş olayım yine de. arada fiyat farkı olacak olması kötü çünkü. belki adamlarla konuşup anlaşabilirim ama pek mümkün olmayacak gibi.Adamlarla konuşup bir şekilde fiyatı sabitlet, eğer yapmıyorlarsa başka bayiye git. Bir de sonradan ek paket yaptırmak, hele ki sunroof ekletmek hiç mantıklı değil.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ginaly said: b ve c arasındaki o şase farkı yol tutuşu (daha doğrusu yola oturma ve konfor) açısından önemli fark yaratır.o motorlarla hiç fark yaratmıyo emin ol
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Suark said: baskan 1.0 aliyonda, serviste surunmeyesin? daha kendini ispatlamadi bu motor ya. tam kac tl senin butce rapor ile birlikte 60.000 tl. yani 90.000 tl civarı araçlar falan.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Leona dusene kadar ford alman cok daha mantikli aslinda, deneme surusu yaptin mi? Madem benzinli aliyorsun, 90k ya 1.6 orta seviye otomatik var mesela focusta. hatta full manual 1.6 benzinli bile var. Ki fordun dolusu doludur.83 e falan dar orta seviye manueli var. Ben olsam leonla kiyaslamam bile focusu. Cop leon bunun yaninda, bide apaci arabasi imaji var.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Fistan said: ginaly said: b ve c arasındaki o şase farkı yol tutuşu (daha doğrusu yola oturma ve konfor) açısından önemli fark yaratır.o motorlarla hiç fark yaratmıyo emin ol hayır, sen emin ol, gayet de fark yaratıyor. ardarda polo ve golf ikilisini kullandım, özellikle uzun yolda virajlar konusunda golf fersah fersah ötede. aynı esp, aynı marka. ama ölçüler önemli işte.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 psikolojik etki o daha fazla polo golf belki ibiza leondan daha fazla farklıdır tabi yine de
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ayni esp falan degil abi kullanilan teknolojilerde farkli. Zibille sistem var abi arabalarda, isimleri ayni bile olsa uygualamlari falan cok farklilasiyor.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Selam, Leon al ve mutlu ol abi :) Bu ilişki için çok çaba sarf ettin, mutlu olmak senin de hakkın :D Auris bence de hiç düşünülmemeli! Saygılar.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 paramecium said: Selam, Leon al ve mutlu ol abi :) Bu ilişki için çok çaba sarf ettin, mutlu olmak senin de hakkın :D Auris bence de hiç düşünülmemeli! Saygılar. abi sana sorayım bari, öncelikle 1.0 motor için düşüncen ne? suark sıkıntı yaratabilir demiş yukarıda. ikinci olarak, advanced paket beklemeyip 52.800'e almak mı daha mantıklıdır (style'da da epey bir şey var), yoksa 3 ay bekleyip tahmini 61 - 62 bin arası bir fiyata advanced paket mi almak mantıklıdır? yukarıda advanced paket sonradan taktırılabilir mi diye sormuştum da ipleyen olmamış.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Ben dedim işte, sonradan sunroof taktırmamalısın. Arabanın orjinal halinin üstüne bir şeyler ekleyip çıkarma hatta.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 yok onu yapmicam galiba aynen. 3 ay beklemek en mantıklısı 2. eli 5 sene sonra nasıl olur acaba bu aracın? 1.0 motor yeni mi leon'da, sahibinden'de falan 4 tane araç var. satabilir miyim ilerde?
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Onu arabaya sorucan abi satabilir miyim seni diye
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Aslında 2. bir opisyonun var bak Git borç harç kredi mredi yapıştır bitane 1 serisi, sonra hemen onu galeriye sat, vergi affını maksimum faydayla halletmiş olursun. Bayiile bile anlaşabilirsin burada, 150 ye aldığın aracı hemen akabinde 145 e falan satmaya çalışabilirsin. Sonra elindeki parayla 2. el istediğin arabayı al abi. Bak hesap yapalım, bayiyi kafalayabildğini varsayarsak sende 60k para var,40K borç harc aldın bi yerden kredi falan çektin. Bayii bile ayarlayabilir bunu 150 ye güya aldın arabayı ve hemen 145 e satın aldılar senden. şu anda cebinde 145k var, 40k borcu akarı kokarı yok kredi masrafı zartı zurtu çıkar cebinde 100k para kaldı. bu 100k parayla git istediğini yapıştır abi. Biraz acele etmiş olacaksın ama maksimum faydayı en hızlı şekilde almış oluyorsun. He bide, git bi test et şu arabaları yahu. bi focusa bin.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 sattırırlar mı öyle o arabayı suark ya :DDDD
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 e baska galeriye satarsın, neden olmasın? İki tarafta kar ediyor temiz bir şekilde.
Öne çıkan mesajlar