sardalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kiralayin 2-3 yil, sonra elektrikli araba alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 yatirimlik alacaksin abi, polo falan olabilir yani. Cunku senin amacin burda 2. 5 seneye mersoyla falan girmek olmali. vosvos almiyorsan, japonlar ikinci elde cok kiymetli oluyor, corolla ve civic ozellikle. o fiyata alacagin civici onermem cunku motoru patates 1.6 auris deneyebilirsin focus hb 1.6 benzinli guzel olabilir polo 1.4 dizel fullu guzel secenek, zararda etmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ben parası için yorum yapmıyorum ama şu 1.0 eco tsi için çok iyi yorumlar var ibiza bakıyorum ben de aynı motorlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 1.6 focus benzin pişmanlıktır 1.5 focus dizel win dir (ikiside var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 astra'yı da listeye soktum. opel düşünmüyordum ama astra'nın kasası güzel. yazdıklarım + astra için clio gt > vitara vs. gibi bir liste yapsanıza, öyle daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 mazda 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 yeni civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 1.2 dsg seat leon al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 100 - 150 arası mazda 3 subaru levrog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 feamer arabayı al sonra hiç satama planı yapmış sana heh mazda ferrariden az satıyor tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 -Deno- said: astra'yı da listeye soktum. opel düşünmüyordum ama astra'nın kasası güzel. yazdıklarım + astra için clio gt > vitara vs. gibi bir liste yapsanıza, öyle daha rahat olur. 90 bg ne abi, motosiklet mi alıyorsun? 0 araba almak için aralık sonunu bekle ayrıca. 0.69 faizle kredi veriyorlar bir ton fiyat indirimi oluyor. Özellikle borusan ve kosiflerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Suark said: feamer arabayı al sonra hiç satama planı yapmış sana heh mazda ferrariden az satıyor tr de az satıyor olması ikinci elinin satılamayacağı manasına gelmiyor ama. galeri veya takasta evet sıkıntı çıkabilir ama meraklısı hep olan araba bunlar ve az satıldığı için meraklısının kelle sayısından az sayıda oluyor arabalar. bu yüzden uygun bir müşteriye temiz bir araba rahat satılıyor. 323 ler bile istanbulda varlar o derece ha ben arabaya tecavüz ederim, bongage bukkela yaparım sonra iyi fiyata satmayı kovalarım diye bir niyet varsa tabi satılmaz :) kullanması zevkli, bakımlı düzgün kullanılırsa uzun süre sorun çıkarmayan, avrupa muadillerine göre ucuz arabalar bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Meraklısı var da az olduğu için ikinci elde en azından 5 bin daha azına satıyorsun muadili bir japonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Feamer said: 100 - 150 arası mazda 3 subaru levrog Levorg 140 kaat olmuş, 6 ay önce 118'e almıştık. Arabadan memnun muyum, evet baya memnunum hatta. AWD olmasına rağmen ve 1.700 kiloluk cüssesine rağmen araba baya baya seri. Şu ana kadar en az 4-5 kişi vay Subaru mu? 4 çeker mi bu? Pahalıdır bu? gibi sorularla hemen meraklarını gösteriyorlar. En az c180, BMW 3 kadar güçlü bir araç ve nadir olması (olmaması, lel) unique kılıyor ve ben memnunum. Mengerler ya da Borusan'da dünya para istedikleri şerit uyarı sistemi, deri koltuk, otomatik sönen uzun farlar vs gibi birçok donanım standart. Bir de üstüne dört çeker olması ile kışın millet götü başı dağıtırken siz yardıra yardıra tırmanıyorsunuz. 2. Elde tabiki bir vw, mercedes vs değil ama şıpsevdi gibi sürekli araba değiştirmeyeceğimden çok da koyacak bi durum değil. Kaza bela olmadıktan sonra araca iyi bakarsan da niş bir kitlesi de var zaten, satarsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ne alacaksaniz honest john'u bir okuyun. guzel bilgiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 evette fiyat kiriyon iste, burda maksat 5 sene sonra kar edip c180 falan almak Feamer said: Suark said: feamer arabayı al sonra hiç satama planı yapmış sana heh mazda ferrariden az satıyor tr de az satıyor olması ikinci elinin satılamayacağı manasına gelmiyor ama. galeri veya takasta evet sıkıntı çıkabilir ama meraklısı hep olan araba bunlar ve az satıldığı için meraklısının kelle sayısından az sayıda oluyor arabalar. bu yüzden uygun bir müşteriye temiz bir araba rahat satılıyor. 323 ler bile istanbulda varlar o derece ha ben arabaya tecavüz ederim, bongage bukkela yaparım sonra iyi fiyata satmayı kovalarım diye bir niyet varsa tabi satılmaz :) kullanması zevkli, bakımlı düzgün kullanılırsa uzun süre sorun çıkarmayan, avrupa muadillerine göre ucuz arabalar bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bilemiyorum nasıl bir hesap ama beş seneyi c180 için harcayacaksan, şimdiden subaru al, 7 sene rahat ve güvenli araba kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 subari 150 bin abi, zaten onu alacak olsa adam mersoyu bwm yi i alir simdiden. butcesi 90k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 böyle bi imkanı kullanacaksın bence biraz kendini zorla bmw 1 serisi al. 1.5 benzin - 114.800 %50 ÖTV 1.6 dizel - 140.000 %60 ÖTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 1 serisinde joy ve joy plus arasındaki farkları bilen var mı? bir de arkası çok rahat değil mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Olm kasmadan polo falan al az kaybettirsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Kaybettirme? Adam ÖTV ödemeden alacak arabayı ve mecbur 5 sene kullanacak, her türlü winwin abi =) Böyle bi imkan varken de polo alınmaz ya, zorla kendini Deno, para toplayalım iyi bişi al fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Basta verecegin para da kayip iste oyle dusun sdf Bi de polo peynir ekmek gibi satiliyo her kesime Oromatik beyaz aldin mi gg Universiteli kiza bile satarsin 5 seneye. Bi de sevisirsin ustune tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Öncelikle geçmiş olsun bu görme engeli sebebiyle ucuz araç veriyorlar doğru anlamıyorum büyük ihtimalle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Herhangi bir engelli raporun varsa , engelin oranina gore degisiyor arac alimindaki indirim sanirim. Ayrica eve baglanan internet olaun su elektrik olsun toplu tasima olsun hepsinde indirim var Sosyal devletin birazcik da olsa hissedildigi alan engellilik. Gecmis olsun demek istiyorum ama gecmedigi icin bu kadar bos bi teselli girmek sacma olacagindan demiyorum. Turkcenin bok yemesi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar