Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 istifasının gs ile alakası yok bence bu kavga olayları falandır ama galatasaray'a gelecektir sdfs. acaba lukesku milli takıma fatih terim gs'ye dedikodusu doğru muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Şenol Güneş'e malup olmayı göze alabiliyor mu galaktik imparator? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Red said: istifasının gs ile alakası yok bence bu kavga olayları falandır ama galatasaray'a gelecektir sdfs. acaba lukesku milli takıma fatih terim gs'ye dedikodusu doğru muydu luce gs görüşmesi doğruydu da demirören artık luce'yi bırakmaz, en sonunda gs'yi de sağlam trolledi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 yemin ediyorum ülkede işyeri de tuttuğum takımda sonsuz loop döngüsü üzerine kurulmuş, kabusu gerçek hayatta yaşıyoruz senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 şenol hoca'nın elinin altında böyle iddialı bir kadro varken gs'nin şu çop kadrosunun başına geçmeye cesaret edemez FT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Tudor un ömrü 10 haftaya indi ft sayesinde.Gs den bu senede bir cacık olmaz, FT geldiyse, ha gelecekti derken sezon biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 aktiftablet said: Şenol Güneş'e malup olmayı göze alabiliyor mu galaktik imparator? :p Geçen sene ilk maçta kadrolar arasında şu ankinden daha fazla fark varken bile BJK hakemle kurtarmıştı beraberliği, sıkıntı olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 dursun bu gece tudoru kovup soluğu bodrumda alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sonra da hakemle 10 puan fark açtı BJK işte bunlar hep beşiktaşyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 saçmalamayın abi olaylar bu kadar sıcak iken gs başına hayatta geçmez.hemde gs bu haldeyken çok zor ihtimal bir sonra ki seçimde gelecek başkanın seçim kozu olur ve gelir.bu sene değil ama seneye kesin yeni hoca ft.devre arasına kadar tudor kovulur yerine eski bir gs oyuncusu getirtirler sene sonu onu kovar yerine ft getirilir tamamdır işte bu senaryoyu 2 kere yaşadık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 hemen gelmez abi zaten. gs fikstürüne göre üst üste 2-3 puan kaybı alınırsa, en kötü ihtimal 6. haftadaki bjk maçında kötü bir skor gelirse direkt getirirler imparator'u. transfer dönemi bitene kadar tudor'a dokunmazlar zira dursun başgan için harika bir paratoner şu an kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sezon ortasında hele hiç gelmez. bu sene bize oynayacaklar işte.kıyımlara hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 10 numara rotasyonu https://i.hizliresim.com/BAWvG9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ahaha eskişehirspor ve akhisar ile hazırlık maçı yapıyormuşuz kapalı kapılar arkasında medya, taraftar sokmadan lulz sanki friendly gvg yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 applev0dka said: sonra da hakemle 10 puan fark açtı BJK işte bunlar hep beşiktaşyon Yok orası da işte uzun süreli hedefte kadro kalitesi farkı. Bi de Mete Kalkavan bonusu var tabii, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mete gecsin o zaman milli takimin basina.. Ilk mac ne vardi hakemlik bu arada ? Goller dışında silmişim maci kafamdan. Bunak denizli gibi ince ince doğrandik deme ama plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Stringray said: hemen gelmez abi zaten. gs fikstürüne göre üst üste 2-3 puan kaybı alınırsa, en kötü ihtimal 6. haftadaki bjk maçında kötü bir skor gelirse direkt getirirler imparator'u. transfer dönemi bitene kadar tudor'a dokunmazlar zira dursun başgan için harika bir paratoner şu an kendisi. This. Dursun çaresiz kalımca sıkı bir kontrat yapıp gelir terim. Yeni grlecek yönetim arda ve kebapçı baskını sonrAsı direkt terimsiz planlar yapması olası. Ama dursun mecbur sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 şenol milli takıma geçmezse terim'in gsye geleceğini sanmıyorum. ama olurda bi çılgınlık yapıp gelirse sene sonu emekliliğe ayrılır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 applev0dka said: Mete gecsin o zaman milli takimin basina.. Ilk mac ne vardi hakemlik bu arada ? Goller dışında silmişim maci kafamdan. Bunak denizli gibi ince ince doğrandik deme ama plss Bjk gs maçlarını baz alıyosak Muslera geçmeli 2 senede 200 tane kurtarmıştır toplamda. Ben başka bişey dedim ama. Göze alıyor mu dedim? Tabii ki maçlarda 3 sonuç da mümkün. Ama olası Şenol Güneş mağlubiyetini göze alabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 enrique said: şenol milli takıma geçmezse terim'in gsye geleceğini sanmıyorum. ama olurda bi çılgınlık yapıp gelirse sene sonu emekliliğe ayrılır muhtemelen. Bence de. Rakip olup karizmasını çizdirmek istemez. Hala karizması kaldığını düşünüyosa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 aktiftablet said: applev0dka said: Mete gecsin o zaman milli takimin basina.. Ilk mac ne vardi hakemlik bu arada ? Goller dışında silmişim maci kafamdan. Bunak denizli gibi ince ince doğrandik deme ama plss Bjk gs maçlarını baz alıyosak Muslera geçmeli 2 senede 200 tane kurtarmıştır toplamda. Ben başka bişey dedim ama. Göze alıyor mu dedim? Tabii ki maçlarda 3 sonuç da mümkün. Ama olası Şenol Güneş mağlubiyetini göze alabilecek mi? tabi 3 sonuçlu maçlar canım. futbol mucizeler oyunu, en yakın örneği 1-1 biten beşiktaş-fener maçı işte. fener gibi takımlar bile mucizeyle bile olsa gelip gol atabiliyor, bu durumu göz önünde bulundurarak karar verirse hata yapar ama fatih hoca.. öyle mucizeler 40 yılda 1 olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ona mucize degil salaklik deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 salaklık bayağı sevimli bir tabir oldu o durumu anlatmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bu arada dark'ın 3. sınıf menajer arkadaşları yine boş boş konuşmuş, bilgi aktarmış oldu farkındaysanız. şu ukraynalı menajerin lucescu tr'ye geliyor lafını paylaşmıştım 1.5 - 2 hafta önce harbi oluyor sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 TR'ye geliyor değil GS'ye geliyor demiştin yalnız. (Edit: Yanlış hatırlamıyorsam GS veya BJK dedi ama BJK'da t.direktör değişikliği olmayacağına göre GS olacak demiştin galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar