sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 valequenta said: sen beni alintilamasana genc. hele agzin doluyken 'torofotor folno sodooofof' filan diye hic alintilama. kufur edip edip banlanip gelip bana bulasiyorsun. yukarda Esh'in kazma demesinden rahatsiz olmuyorum misal. senin her kelimenden niyetin belli. abi futbolla alakam yok, ekşide galatasaray başlıklarını görünce bir miktar gsray kağıdım olduğu için okuyayım durum ne diye buraya da bakayım dedim. Bu adam ne lan? Paticik'te böyle kahveden direkt transfer bir adam olduğunu bilmiyordum ahahahahdhsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 23 senedir aynı sevgiyle tuttuğum takımdan soğuttular beni. helal olsun, başarıdır bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 bir şey olmaz, iki transfer 10-18 aralığındaki takımlara karşı 6 maçlık seri ile tekrar ısınırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 applev0dka said: valequenta said: sen beni alintilamasana genc. hele agzin doluyken 'torofotor folno sodooofof' filan diye hic alintilama. kufur edip edip banlanip gelip bana bulasiyorsun. yukarda Esh'in kazma demesinden rahatsiz olmuyorum misal. senin her kelimenden niyetin belli. Selam Sonon noyoton bollo Iyi forumlar apple, seni ne zaman görsem.. sonradan görme zenginler gelir aklıma.... hani onlar da şey gibidir ya, biraz. sen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Abi bireysel yetenek kalmadi. Bruma bi aciyosu, sneijder bi pas atiydo falan. Gayet standart adamlar geldi onlarin yerine. Genclerbirligi misiniz abi siz? Yaslilar birligi ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 sipeyskeyk said: abi futbolla alakam yok, ekşide galatasaray başlıklarını görünce bir miktar gsray kağıdım olduğu için okuyayım durum ne diye buraya da bakayım dedim. Bu adam ne lan? Paticik'te böyle kahveden direkt transfer bir adam olduğunu bilmiyordum ahahahahdhsh. PhD sipeyskeyk gsray hisseiyle sana hayatta başarılar. Sen kahveye gitme bu vizyonla sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Esh said: Abi bireysel yetenek kalmadi. Bruma bi aciyosu, sneijder bi pas atiydo falan. Gayet standart adamlar geldi onlarin yerine. Genclerbirligi misiniz abi siz? Yaslilar birligi ya da bruma anadolu topcusu ya. tıfıl oglan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Bu yönetime küme düşmek yakışır. Bir GS li olarak hiç üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 konya da 1-2 aydır menajerliğe başlayan bi arkadaşım var, amatörlere vs. çalışıyor doğal olarak şuan da işte kutlama vs. ayağı öncelikli işte yapabilirsem birkaç bağlantı kurayım diye ukrayna'ya gitti 2 haftadır orada sdafsdf şans eseri orada ukrayna'nın en sağlam menajerlerinden biriyle tanışmış. bayağı tecrübe paylaşımı, muhabbet vs. derken lucescu'nun yakın arkadaşlarından biriymiş de eleman ve bu sene ya bjk'de ya da gs'de göreve başlayacak demiş. yemiş midir, dalga mı geçmiştir ya da ön görü müdür sadece bilemem ama bjk'de sportif direktörlükten başka bir şey yapamayacağına göre gs'de TD olarak beklemeye başlayabiliriz. tabii eleman doğru konuşuyorsa sdafasds edit Dalga geçtik biraz arkadaşla bizim grupta da, dedik yiyip içtin kafan güzelken Lucescu bize gelecek falan mı dedin karılara diye de şunu postladı https://i.hizliresim.com/okVdQb.jpg bayağı şey anlattı diyor ukraynada sistemin nasıl işlediğiyle falan sadfsad türkiyedeki işlerini anlatmış, bayağı kazık yemiş nefret ediyormuş falan. Boyko, Karavaev, Kobakhidze falan hepsinin menejeri bu adammış. Şu Gent'e giden Malinovsky'yi de Fener çok istemiş, beş katını önermişler ama eleman TR'ye gelmem diyip oraya gitmiş vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 bence lucescu bizzat cikariyor o dedikodulari. bes senedir bizim ligi B plani olarak hazirda bekletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 luce'nin o yaşta bu çöp gs kadrosuna geleceğini hiç sanmıyorum açıkçası. uğraşılacak iş değil yani. bjk sportif direktörlüğü / scouting'e gelse keşke. şampiyonluk balosuna gelmişti fiko kafasına girmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 gs kadrosu çöp değil ki, belki şampiyonluk zor ama iyi td ile iyi iş yaparlar. sıkıntı lucescu'nun futbol mentalitesi vs. çağ dışı kaldı artık. zenit'te gördük yani, futbolcularla bile geçinemiyor artık. mantıklı tercihler yapamıyor vs... yani kurtarıcı olarak lucescu getirilmesi bayağı saçma olur son zenit macerasından sonra. shaktardaki vs. adamla zerre alakası yoktu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Of bi de luceskuyla patlasinlar da turuncu devrim mi olur artik direk kafalar kesilip kaziga mi oturtulur bilemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 https://cdn.pbrd.co/images/GB4CXW9.jpg her kelimenin 2. harfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Dsöeii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Kelimenin lan akrostiş değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Bi sol bek daha almışız o adam kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Mariano'yla görüşmelere başlamışız. iyice karabükspor yaratıyor tudor. fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 sneijder üzdü. belhanda'yı almasalardı da sneijder'in etrafında adam gibi kadro kursalardı. semih falan gönderilince acaba mı dedim ama bu yönetimden bir bok olmaz. yasin ve selçuk ile bitmez bu sezon. belhanda daha topa dokunmadan taraftarın önüne atıldı. böyle basiretsizlik olmaz. adam 2 maç kötü oynasa yuhlanacak. onun da suçu yok ama ne diye forma al ver yapıyorsunuz daha adam kesin olarak gönderilmeden. tam bir gerizekalı yönetim. olcan adın'a 3 milyon ödeyeceklermiş bir de sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 olcan'a yapılan savunma çok iyi ya. bizden x alıyor, bizden sonra yıllık 750.000 euroya anlaştı. demek ki biz de 2 sene karşılığında 1.5 milyon euro vermek zorundayız. adamlar ondan sonra cezayı yemiş SADSADAS edit: said: "Bir önceki yönetim, futbolcu Olcan Adın'la 1.6, 1.7, 1.8 ve 1.9 milyon Euro gibi kabul edilemez sözleşme şartlarında anlaşmıştı. Sözleşmesi feshedilen oyuncu bu parayı hak ettiğini düşünüyorsa neden Akhisar'a 250 bin euro'ya imza attı" diyerek 2 yıl için Olcan Adın'a 500 bin Euro ödenmesi gerektiğini ifade etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Mariano iyi adamdır bu arada ya, niye Karabük olsun. Bence GS transferleri harcamalardan, maaşlardan vs. bağımsız gayet iyiler. Her transfer TR şartları için gayet üst düzey bana kalırsa ve bayağı fark yaratır doğru düzende. Bence sadece gereğinden, olması gerekenden daha çok para harcanıyor ki bu şahsen BJK'nin ve FB'nin işine gelir asdfasd Çok para harcanması transfer edilen adamların kalitesini veya beklentileri etkilemesin. Belhanda gibi istikrarsız bir keko mesela 8 milyon euro etmez ama oynamaya karar verirse ve oynarsa 15-20 milyon euroluk bi kalite olduğu gerçeği değişmez mesela atıyorum. Ama işte oynamıyor Belhanda düzenli öyle, 4-5 maçta bir. Derbide CD çaksa yeter GS taraftarına gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 belhanda çoktan bitti ya. zaten klasik faslı mental olarak düşük, şu 10 numara muhabbeti iyice bitirdi kendisini aslında suçlunun yönetim olmasına rağmen. sürekli sneijder ile kıyaslanacak ve o performansı veremediği sürece mental olarak daha da düşecek. ki öyle bir performans verdiği bir sezon felan da yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Adami daha mac oynamadan bitirdiniz lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Dursun Şarküteri ve dangalak taraftar işbirliği bitirdi adamı. Adam 10 numara diye ortaya atıp Sneijder'in gölgesine soktu, dangalak taraftar da "onun formasını nasıl alırsın" diye Dursun yerine adama yüklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar