fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Yendik ama şansa çevirdik. Önümüzdeki maçlar düşündürüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Gs ciddi ozguven kazanir bu galibiyetten sonra. Sampiyonluk favorisi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Hevesi kursağında kalanlar çıksın, kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bu cilenin hepsinin sebebi donk, FERNANDO NERDESIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 fenn said: Yendik ama şansa çevirdik. Önümüzdeki maçlar düşündürüyor beni Şansa çevirmediniz bence ya :) Gs öyle aman aman iyi oynamadı ama. konya yata yata da olsa baya savaştı. küme düşme hattındaki takımlar çok tehlikeli oluyor böyle düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 fernando olsa 20 puan fark atmistik zaten bu lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Yendik ama ben işkence çektim oturduğum yerde. Bunu yaşayan bir tek ben değilimdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Haftaya Mariano'nun yoklugu dusunduruyor ya. Linnes olmaz o sag kanat, cok cekingen, top kaybi yapiyor ve bizimkilerde atmiyor ona, gol sagdan geldi ama Sinan'in etkisiyle. Derbilerde bekler cok onemli, bizde ise sikinti var su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ohhh nihayet bir fırsatı tepmedik ya.asıl böyle galibiyetler şampiyonluğa götürüyor çok iyi oldu bu.haftaya 1 puan koparabilirsek trabzonu da yendik mi bjk maçına kadar farkı baya açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 nasıl açıyosun farkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bence de şans değil, gol geç geldi ama yatan takıma karşı maç çok rahat çevrilir. yazdık ta ne zaman. keşke yetişebilseydim de alsaydım o orandan asdkfja skora yatan takımların hepsinin başına böyle şeyler gelir umarım ya, ucu bana fayda olarak dokunsa bile nefret ediyorum yatan takımlardan. her daim puan kaybederler umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 dreagloth said: nasıl açıyosun farkı? antidotunuz başakşehir zehri verince açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 DarKRideR said: bence de şans değil, gol geç geldi ama yatan takıma karşı maç çok rahat çevrilir. yazdık ta ne zaman. keşke yetişebilseydim de alsaydım o orandan asdkfja skora yatan takımların hepsinin başına böyle şeyler gelir umarım ya, ucu bana fayda olarak dokunsa bile nefret ediyorum yatan takımlardan. her daim puan kaybederler umarım.. taktik olarak yatmasında hiçbir şey yok da 10.dakikada autu geciktirip, 50.dakikada volkan şen 5.kez yere yatıyorsa müstehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Muhtemelen Serdar Aziz'i sağ bekte stoper olarak oynatır haftaya Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 saraçoğlunda galip geliceksiniz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bize antidotsa size ne acaba hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 https://galeri14.uludagsozluk.com/859/beyle_1065137.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 şampiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bu sezon 5 yemiş olabiliriz ama aç maçkolik'e bak, adamların lige yükseldiği 2007'den beri başakşehir'e karşı toplam 3 mü 4 mü ne galibiyetiniz var. size karşı 3 maçtan 2'sini alıyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Hadi Twitter'a Besiktaslilar yeni ne paylasimlar var bekliyoruz merakla sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 kadıköyden 3 puan almamız imkansız ya :D hatta bence bjk hala en büyük favori kendi sahamızda olsa da yenmemiz çok zor o yüzden en az 4-5 puan farkla o maça çıkmalıyız yoksa işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Sorun yok iş son düzlüğe kaldı. Kek kalıplı G4l4t4s4r4y ibb 4 denilen sezon bile bu takım şampiyon olabiliyor. Arenaya Bjk maçına Gs lider çıkabilirse fişi çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 sabonis said: sardalya said: aktiftablet said: khalad said: şu fatih terim'in rakip taç kullanırken yaptığı hareketler var onun bi görüntüsünü koyunda arkadaş konuşmadan araştırma yapması gerektiğini öğrensin. şu mu? https://twitter.com/authorbesiktas/status/972593635475804161 siz varya siz.. https://twitter.com/emrerguveen/status/972605581222645760 safdsadfdsafad 10 günlük vanish sebebi yeminle. Aaa sabo.. Piliz... Patide kimse vanish atmaz. Genellikle pişkin pişkin konuşmaya devam eder. En sevdiğim kısım hakemlerle ilgili olan kısım. Maç öncesi: "X-Y maçına Z atanmış. X takımına hayırlı işler" Maç sırasında: "Z'ye bak nasıl da X'e maç yapıyor" Maçı Y kazanınca "Zaaaaa. Ne güzel koydu Y." Vanish'e gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Bu g4l4t4 veya 5iktaş-8eşiktaş muhabbetleri yasak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar