sardalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ben de selcuk'un resmini veya ismini kullanmislar da millet hakli buluyor sandim, s8'e dava acmak haklilik degil come on, hukuk yasalar var ama eninde sonunda mantiga geliyor olay. kazanirsa baya sasiririm. gerci sakiz parasi istemis avukat gonderse daha pahaliya gelir samsung'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 hukuk ve yasalar samsung'un yanında zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Holy said: CthuLhu said: bilmediğimden soruyorum, audi veya peugeot marka don yapabiliyor muyuz şimdi?Yapaman. Çünkü otomotiv markaları genel olarak shoplarında tekstil ürünleri de sattığı için, hatta hemen hemen her sektörden ürün çıkartıp tüketiciyi her koldan silkmeye çalıştığı için her tarafta telifli oluyor isimleri. Bir şey cıkarmasına gerek yok. Parasını basar telif hakkını alır isterse tüm dünyada. Bir başkası ondan önce davranmış almış ise avcunu yalar tabi o ülkede. Mesela bill gates öldügünde biri tr'de gitti tekstil ürünleri hakkını satın aldı.Bill gates corapları mi neydi asdaf. Tabii çöpe gitmiştir parası. Bu teliflerin bir kaç senelik olması lazım. Yenilemez isen düşüyor hakkın. Bu arada peugeot ile s8'i bir tutmayın biri marka diğeri alt ürünü. Bir de s8 ,araba fln demişken Xelcuk audi'ye yürüsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Ben örnek don diye geldiği için öyle açıkladım aslında, yoksa audi marka üçlü priz de yapsan yemez yani tescil etmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Google uzun süre Almanyada "googlemail.de" adresini kullandı, sebebi de gmail.de'yi almanın birinin yıllar önce domain olarak almasıydı. Telif falan diye gittiler, adam "almanyada ben önce başladım faaliyete" dedi, mahkemede de yedi google'ı. Sonunda adama servet döktüler sat bize hakkı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 alan adı ile marka tescili farklı şeyler, elma ile armut karıştırmayın şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Farkındayım, adamlar alan adını adamın elinden almak için marka tescilini göstererek "gmail bizim markamız" diye mahkemye gittiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Holy said: Ben örnek don diye geldiği için öyle açıkladım aslında, yoksa audi marka üçlü priz de yapsan yemez yani tescil etmişlerdir. tanınmış markalarda öyle bir şeye gerek yok. http://online.turkpatent.gov.tr/trademark-search/pub/#trademark_result_detail coca-cola tescili --> nice sınıfı kısmında 99/* yazıyor. bu adam piriz için özel olarak tescil almıyor almasına gerek yok. tanınmış marka olması tüm alanlarda adamı koruyan bir unsur zaten. gidip cola zero için ekstra marka başvuruları yapıyor. audi için de aynı şey geçerli. http://online.turkpatent.gov.tr/trademark-search/pub/#trademark_result_detail ha gidip don atlet ürettin audi diye sattın diye adam senle uğraşmaz, ama markanın sağladığı güç sayesinde kıyısından köşesinden adamın sektörüne dokunacak işler yaparsan öttürür. edit: search linkleri işe yaramıyor foruma koyunca sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Şu adama kaptanlik verdiler ve yilda 4m aliyor hala. Kendini gercekten bu kadar marka degeri olan bi adam olarwk gormesi dava acmasindan dhaa komik. S8 denince kimsenin aklina selcuk gelmez. Selcuk kim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Akil buyuk sermaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 applev0dka said: Holy said: Ben örnek don diye geldiği için öyle açıkladım aslında, yoksa audi marka üçlü priz de yapsan yemez yani tescil etmişlerdir. tanınmış markalarda öyle bir şeye gerek yok. http://online.turkpatent.gov.tr/trademark-search/pub/#trademark_result_detail coca-cola tescili --> nice sınıfı kısmında 99/* yazıyor. bu adam piriz için özel olarak tescil almıyor almasına gerek yok. tanınmış marka olması tüm alanlarda adamı koruyan bir unsur zaten. gidip cola zero için ekstra marka başvuruları yapıyor. audi için de aynı şey geçerli. http://online.turkpatent.gov.tr/trademark-search/pub/#trademark_result_detail ha gidip don atlet ürettin audi diye sattın diye adam senle uğraşmaz, ama markanın sağladığı güç sayesinde kıyısından köşesinden adamın sektörüne dokunacak işler yaparsan öttürür. edit: search linkleri işe yaramıyor foruma koyunca sorry yerli market rafları vb. yapan bir firmaya, uluslar arası bir "oyuncak" firması itiraz etmiş, benim adımı kullanamazsınız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Selçuk gitsin ya her topu geriye oynayan ya da hakem abilerine güvenip kıçını rakibe dayayıp faul aldığı oyununun telifini alsın. Özgüvene bak şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Red said: S8 denince kimsenin aklina selcuk gelmez. O kadar nadir Red ile hemfikir olurum ki altını çizme ihtiyacı duydum. RED KARDEŞİM kesinlikle haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 haberi bir kaç ayrı yerde görmeme rağmen anlamamıştım ben şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 meanwhile @ Doha https://pbs.twimg.com/media/DS5CpxkXcAAa-A1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Sayın cimhirbiskinim.... https://twitter.com/LigRadyo/status/951057098942623744 Lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Topic ölü ya bu ne.. Canlanin biraz.. https://twitter.com/alibaransell/status/952934320288739328 Sari agir olmus faul calmamaliydi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 o hareketten sonra fatih terim direk oyundan almış ciguliyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 o nedir ya tam bir orta doğu insanı lel kendinin 100'de 1'i para kazanan adam topu kazanınca hırs yapıp futbol hayatını bitirmek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Bunun cezasinin futboldan men falan olmasi lazim ve nasil olur bilmiyorum ama o oyuncuya da bir jest yapilsa guzel olur gs tarafindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 applev0dka said: Topic ölü ya bu ne.. Canlanin biraz.. https://twitter.com/alibaransell/status/952934320288739328 Sari agir olmus faul calmamaliydi hakem aa aynı quaresma, pardon talisca. gene beşiktaşın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ozan tufani almayiz umarim.. emre mordan sonra dunyanin 2. en buyuk balonunu kaldiramaz bu takim. pardon 1.si bytecoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 emre mor kesinlesti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 gençlerbirliğinden uğur çiftçiyi alıyormuşuz. fatih terim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 gençlerbirliği maçı mı var yakında niye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar