Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 90'lar boyunca bu adam emniyet müdürlüğü içişleri bakanlığı felan yaptı ama fetöden haberi ve ilgisi yok öyle mi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ulkedeki tek guc odagi feto degil de bunun yeri de gs topici degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Stingray seviyor o muhabbeti ya. Ikide bir feto-gs laf sokma cabasi, birak kafasina gore yazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 hakikaten KAP direk 3milyon iteklemiş hahaha helal ya insanlara 2000tl alacak BÜYÜK REİS diye imajı da koydu https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646762 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 herkes seviyor da ucu kendi sevdiği bir şeye dokunana kadar işte yıllık 2m gayet ucuz bu arada terim seviyesine göre şenor da aynı parayı alıyor bu seneki zamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 tamamen nötrm ya terim'in gelişine. kötü oldu diyemiyorum iyi oldu da diyemiyorum. bekleyip görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 applev0dka said: futbolda 17 sene önce aldığın şampiyonluğun sana faydası yok. bu cümleyi yazarken ben utandım ama öyle yani.. bu ne lan beşiktaşlı coping mechanism mi 8-0ı fedayı menemeni falan unutmak için "sevinmek için sevmedik :(" daha iyiydi onunla devam edin bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Onlar futbol şubesini 2016’da açtı. Elleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 terim'in ilk maçının göztepe olması çok talihsiz olmuş ya. keşke akhisar'a falan denk getirselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 valla bizim için çok talihli bir olay. hani Gs nin başında alt yapı kordinatörü eleman çıksaydı bizim için daha tehlikeliydi. gerçi gene tehlikeli. Gs li oyuncular terimin gözüne girmeye baya savaşıcaktır. göztepe olarak deplasman karnemiz çok çok iyi ama Stad atmosferi falan derken GS ye yenilicez diye tahmin ediyorum. GS den alınacak bir puan bizi avrupa kotasında tutmaya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Abi bu adamlar birde gel dediler geldik vs diye feda ayakları yapmıyor mu. Riske attığın birşey olmadı ki, boştaydın geldin. 3 milyon euro senelik ücretim +500.000 diyor, kim gelmez ki buna :p 1905'i aradaki farkı federasyon öder diye mi yapmışlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 adini riske atiyosun garanti mi abi gs yle basarili oalcagi adamin? takimi sen kurmamisin sezon basi degil moral dusuk vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 abi adam selahattin isimli bir kebapçıdan dayak yedi adam arkasından bir daha görürsem yine döveceğim diyor adı sanı gururu mu kaldı artık bunun sdfffss artı paralar suyunu çekmiştir tek kabul edecek takım gs kendisini artık, tabii ki gelecek bosna milli takımı felan ağır yalandı yani inanan olmuş muydu buna zaten kabul ettiği paradan belli çaresizliği, terim 2m'a imza atar mıydı bundan 2-3 yıl önce imkanı yok lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 o 2 gostermelik 2 dir..en az bi 3 5 daha ateslemislerdir..durzunun son mermisi eleman..el mecbur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Terim'in parasının bitme imkanı yok. Dahası daha yeni gül gibi tazminatı var, yedi ceddine yetecek parası var. İhtiyacı varsa imajdan dolayı var, imajını düzeltmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Stringray said: abi adam selahattin isimli bir kebapçıdan dayak yedi adam arkasından bir daha görürsem yine döveceğim diyor adı sanı gururu mu kaldı artık bunun sdfffss artı paralar suyunu çekmiştir tek kabul edecek takım gs kendisini artık, tabii ki gelecek bosna milli takımı felan ağır yalandı yani inanan olmuş muydu buna zaten kabul ettiği paradan belli çaresizliği, terim 2m'a imza atar mıydı bundan 2-3 yıl önce imkanı yok lel hea paralar suyunu çekmiştir eminim. 30-40-50 milyon dolar vs neyse zaten 6 ayda eriyor hasdfuhsda azıcık düşünüp yazın şunları allasen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Stringray said: artı paralar suyunu çekmiştir burdan sonrasını okumadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 bu adamlar senin benim gibi paralarla mı geçiniyor sanıyorsunuz? yılda 3m eur kazanan insanlar 150k tl harcamıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Stringray şeytan Rıdvanmıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Birde şu kebabçı muhabbeti sıktı. Ne olmuş dayak yediyse yedi ! Bizim halka malzeme lazım. Futbolcu eşlerinin güzelliklerini yarıştıran tayfayla ne farkı var bunun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Ne caresizligi abi lel. FT modern standartlarda cok iyi bir hoca degil dogru ama adamin olusu bile winner. Hafif bir tedirginlik vermis simdiden belli. Tudor'du bilmemneydi ne kadar iyi hoca da olsalar FT etkisi yaratmazlar. FT'in GS teknik direktoru oldugu zaman sampiyonluga oynamadigi tek bir sene var o da 2003-2004. Kotu transferler kotu kadro. 2002-2003'te bile cok iyi olan Besiktasa karsi sonuna kadar kovaladi takim 6 filan yemesine ragmen Fenerden. Ha bence cok basarili olamayabilir, ama FT'in en zayif yanini - transfer isini elinden aldigin zaman eldeki kadroyla genelde en iyisini veren bir hoca. Hic oyle herkes yabanci gazla olmaz gibi sacmaliklar yazmaya gerek yok. Elmander Melo Ujfa Riera Muslera Sneijder Drogba da mi gazla oynadi. Taktik olarak cok ustun diyen hicbir zaman olmadi zaten de futbol oyle acayip formullerin dondugu bir oyun degil, hele ki Turkiye Ligi hic degil. Su anda GS kadro kalitesi olarak cook iyi mi degil ama belli bir seviyede. Bundan maksimumu alamadi bence Tudor, ic sahada zaten bu takim o maclarin cogunu kazanirdi, ancak deplasmanda bu kadar kaybetmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Terim winner olsa su an dunya kupasindaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Aykut u hep tokatlıyordukta bizsiz şahlanan Şenol balon mu değil mi şimdi göreceğiz ! 2. Gelişi fiyasko oldu fakat 1 ve 3 gibi gelirse artık kuşlar düşünsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Terim kalsaydi bundan daha kotu olmayabilirdik? Cok daha iyi taktisyen olan Luceyle kalaye sut bile atamadi Ukrayna macinda. Terim'i ozel olarak savunmuyorum, bu kisir donguyu de sevmiyorum, bir takimin bir isme bu kadar bagli olmasi cok rahatsiz ediyor beni. Ama daha once yazdigim gibi, ya bastan sistemli, GS'nin basina gecebilecek yeterlilikte bir adamla anlasirsin, ya da yola Tudor gibi yetersiz biriyle basliyorsan getirecegin en dogru isim FT olur. Bunu kabul etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 terim bence tudor'un puan ortalamasına çok yakın belki 0.01 tık yüksek ortalama yakalayacak. ama tabi ortalaması aynı olsa da içersinde daha nitelikli 1-2 galibiyet bekliyorum açıkcası. başakşehir-ts-bjk 3lüsünden 2 galibiyet falan gibi. fener maçı kadıköyde olacağı için saymıyorum asdadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar