TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Gs Tudoru kovduktan sonra yapabileceği tek hamleyi yaptı. Başka şansı yoktu. Anlaşmanın detaylarını merak ediyorum. Ayrıca Fatih Terim bu takıma kesinlikle transfer ister. Para var mı gs de? Sanmıyorum. 2. yarıyı merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Llama said: evet günün en kısa fıkrasını Llama bizler için seslendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 TheGreatWall said: Gs Tudoru kovduktan sonra yapabileceği tek hamleyi yaptı. Başka şansı yoktu. Anlaşmanın detaylarını merak ediyorum. Ayrıca Fatih Terim bu takıma kesinlikle transfer ister. Para var mı gs de? Sanmıyorum. 2. yarıyı merakla bekliyorum. saçma bir transfer yapmazsa başarılı olabileceği bir kadro var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Sol bek şart. Bi tane kesin ister. Forvette bi tane ister gibi geliyor bana çünkü takımın ihtiyacı var. Gomis, Badu?, sağ bek dışında yeni transferlerle sorun yaşayabilir gibi geliyor. Özellikle Belhanda ve Feguli ile. Zira adamlar bal yapmayan arı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Yeni inamotolar yeni capuscalar bekliyoruz GS kadrosuna. İnşallah sözleşme fesih bedeli 20m euro falan koydurmustur terim, malum son sanslari artık para kazanmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 transfer isterde yapabilirler mi orası meçhul. Bu yazın yapılan transferlerden sonra tamam biz yapacağımızı yaptık gel anlaşalım diye uefa ya başvurdular sanırım. Şimdi bile ffp bayağı sıkıntılı, adamlar geçen gün milanı salladılar muhtemelende men verecekler. Herifler duran varlığı vs sattım bak oradan gelen para ile tansfer yapıyorum bahanesini kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Fenerliler ve Beşiktaşlılar YANIYOR gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 mutluluktan mı ? büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 8 sezonda 6 kere şampiyon olmuş adam sizi mutluluktan yakıyorsa buna stockholm sendromu denir tıpta. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 gsye başkan olmasından daha iyidir belki td olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 futbolda 17 sene önce aldığın şampiyonluğun sana faydası yok. bu cümleyi yazarken ben utandım ama öyle yani.. son döneminde meydanı boş bulduğu ortam yok terimin. ayrıca dediğim gibi çok transfer ister ve o para var mı gsde ? Batışını hızlandırmaktan başka işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 apple gelmiş yine canısı ya. transfer ister gs'yi batırır falan yine komplo teorileri başlamış. o eski dönemde para yokken nası dandik transfer yapıldıysa, şu anda da para yoksa yine dandirik birileri alınacaktır veya alınmayacaktır. kalkıp para yokken 15 milyon euroluk adam alacak değiliz terim istedi diye. terim'i istemeyen gs'lilerin %90'lık kesimi dandik seçim, şampiyon yapamaz falan diye diil, egosundan ve karakterinden bıkmış insanlar. yoksa gaz vermesidir, tr'yi bilmesidir, annemizin ligi için son derece yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 şimdi kebapçı selahattin sezonu başlıyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 şimdi galatasarayın kadrosu iyi, tdü iyi, başlangıcı şu an alırsak puan durumu da iyi, handikaplı başlamıyor değil mi? yani yarıştasınız? sene sonunda biz yokken şampiyon oluyorsunuz demezsiniz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ardayla barışmışlar mıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 olası başarısızlıkta gs taraftarı kime saldıracak çok merak ediyorum ya sadadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Bu seneyi götürür Terim, seneye de iş yapar, sonra teklemeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Aysalla yapamayan adam ozbek brosla nasil yapacak merak icindeyim Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Aysal dediğim dedik gerçek kahraman benim modeli bi adamdı biraz sanki. Dursun ne, ensesine şaplağı vurur terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Iki kalkik cuk yanyana olmaz zaten. Simdi bu egoust ezecek baskan maskan kim varsa. Iyi olur belki boylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 eyvah yanıyoruz terim geldi ne yapacağız şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Malum örgütün artık ülkeden ve kurumlardan kovulmasından dolayı artık gs nin o sağlam lobisi yok. Eskisi gibi kolay olmayacaktır şampiyonluk. Bir de Tudor buraya gelirken karabük e karşı nasıl etik olmayan şekilde davranıldıysa, aynısını terim tudorun altını kazarken yapmış en azından şimdi anlaşışıyor ki bunu farkedip ses çıkarmamış. Taraftarları iyi kullanmış bu iş için herkesten önce tweet atmasından belli adamın nasıl istediği görevi asghdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 tff den o sebeple hapise giren biri var mı? benim bildiğim bi meclis bi de tff clean sheet çekti. meclisten emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 uf neyse vazgectim, imparator hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 zaten terim sene başı gelecekti oyuncular kötü diye gelmedi diyen duyumcular vardı haklılarmış, östersdfserfsfd maçından sonra çok tudor aleyhine yazı yoktu herhalde o günler terim bir şey olmaz bu kadrodan gelmeyim bari diyordu ironik olarak takım iyi gitmeye başlayınca tudor gömmeleri başladı basında ve adam ikinciliğe düştüğü an kovuldu ssdfsfsdf fetöcüler ne kadar temizlendi tff'de bu sene gs'ye ne destek verilir bilmiyorum da terim'in hayvani basın gücü var onu net kullanır, 1-2 sene takılır sonra emekli tazminatını alıp bırakır bu işleri kebapçı felan açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar