aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Rewendor said: Her t.direktöre eleştiri var, ama son zamanlarda "çok lobisi olmayan" adamlara çok abartılı yükleniliyor. Tudor en uç noktada yaşadı bunu. Şenol Güneş'e bile sağlam tepki var, adam CL'de şapkadan tavşan çıkartıp susturmasa onu da yıkacaklardı. Lobisi olmayan td nedir abi, koskoca gs kulübüsün, terbiyesizlik eden gazeteciyi almayacaksın hiçbiyere, o adama bi daha soru sorduyrmayacaksın. Tudor'u bıraksalar, devre arası sağlam 2, 3 transferle beraber şampiyonluk yarışına devam ederdi gs. Şimdi hiç şansı kalmadı bana göre. Bu kadar puan toplayıp, ligin zirvesinde kalmış TD kovulması çok acaip geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 lobiyle gitmeyecek tek td var ülkede o da şenol güneş çünkü yönetim arkasında durur her zaman. gazeteciye felan yedirmez hiç demiyorum çünkü o iş yönetime bile kalmıyor şenol bayağı azarlıyor gazetecileri ses çıkaramıyorlar bile. kebapçı olayından önce terim'i de yazardım yanına ama yediği o dayak bayağı aşağı çekti karizmayı lel sünepe diye saldırırlar bu saatten sonra biraz sallanınca hele tudor, biliç gibi yabancı ve çok deneyimi olmayanlara öyle büyük terbiyesizlikler yapılıyor ki herifler gidip dövse o gazetecileri bir şey diyemem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Şampiyon yapan adamı kovdular zamanında, bu gayet normal yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bütün yorumlarımı yonetimin yapacagı hamlelerin sonrasına bırakıyorum. Cıkabiliriz de batabiliriz de. Bakalım dursun bakkal sakuteriyi bu durumda nasıl yonetecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 luçesku gsye gelsin gelsin ahmet bulut da milli takımın başına geçsin herşey yerli yerine otursun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Dursun konuşuyormuş, Şimdi seçilirseniz mayısda seçim olacak mı diye sormuşlar, adamın cevap yeni yönetimin önündeki projeleri gerçekleştirmek için zamana ihtiyacı olmalı. Aysal döneminde de böyle oldu yeni birşey değil demiş. Yani mayısda bir halt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 tabii ki olmayacak lel adamın şimdi seçim yapmasının nedeni şampiyonluk gitmeden 3 yılını garantilemek zaten mayıs'ta 1 puan geride şampiyonluğu verseydi bile kesin gidecekti, şimdi terim ayağına mecbur bırakacak kurulu böyle kazanıp bir de terim'i getiremezse çok gülerim ama sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bana getirecekmiş gibi gelmiyor :P şimdiden kıvırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 terim gelip başkan olacak gsye seçimde aday olurmuş sdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Daha önce açıklaması vardı zaten "GS'ye bir daha gelirsem t.d. olarak değil başkan olarak olur" diye. Sonra t.d. olarak geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 vivavale said: Ahahhaha gsliler gaza gelip kovdular adamı Olay şu. Tudor kötü hoca değil. Bence ileride başarılı olma ihtimali de yüksek. Elindeki kadro diğer şampiyonluk adaylarından daha iyi değildi. Kesinlikle en az 2 yıl zaman verilmeliydi bu adama. Bu sene başaramadı, önümüzdeki sene devre arasında yolla anlarım. Ama bu yıl çok erken oldu. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 madcow said: Bütün yorumlarımı yonetimin yapacagı hamlelerin sonrasına bırakıyorum. Cıkabiliriz de batabiliriz de. Bakalım dursun bakkal sakuteriyi bu durumda nasıl yonetecek. Adam 1 ay sonrasina secim koymus sonra birde piskin piskin konusuyor gs yonetimini isteyen herkes 5 yil once hazir olmali diye. Bu kucuk tayyip ile uzun donemde yerin dibine batarsiniz ancak. Bu sene cok sansa dayali artik dedigin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 sabonis said: ace ile konuşuyoduk boşta kim var. ulan Bilic var. direk getirsinler, türkiye'yi tanıyor, ortalama üstü teknik direktör, gg işte. bu sene sonuç ne olursa olsun da kalır takımın başında, ileriye yönelik olur. Bilic az para cok is tdsi abi. Sizin yaldir yaldir para sacan yonetime gitmez bence. Kesin kovarlar lig sonuna kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 biliç'in gs'ye geleceğini hiç sanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bu yonetim bilic'i dusunmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 xeşke reis el atsa falan rıdvan gelse de eğlence çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 applev0dka said: terim gelip başkan olacak gsye seçimde aday olurmuş sdafsa bu zaten 5-10 sene içerisinde %90 falan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 FT başkanlıktan ne anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Başkanlıktan anlayan adam zaten GS'ye başkan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ötekiler çok mu anlıyorda Terim anlamayacak :P ama liseliler onu başkan yaptırmaz, büyük hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 İyi değnekçilik yapar la Terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ne de güzel trolledi Dursun Başkan. Tudor kötü ve yetersizdi, evet ama sezon bitirilmeliydi kendisiyle. İnsanlar sandı ki Tudor gidince Terim gelecek, insanlar el ele verecek takım anında şampiyon ilan edilecek... Yok öyle bir dünya. Dursun Başkan'ın bakmayın öyle saf göründüğüne, baya baya uyanık adammış. Twitter'da Tudor gönderilince bayram yapan adamlar şimdi küfür kıyamet girişiyor Başkan'a. Mustehak ama onlara. Baskın seçim ile tekrar 3 yıl koltukta kalmayı garantiledi. Diğer türlü Mayıs ayında şampiyon olunamaması halinde seçilme ihtimali "0" idi çünkü. Neresinden tutarsan tut rezalet ya. Devre arası kulüp yönetimsiz, hocasız kaldı. Resmen kendi koltuğu için bu seneyi de çöpe attı, doğal olarak seneyi de çöpe attı. 2 sene sonra Riva ve Florya'yı tamamlandıktan sonra defolup gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 adamın daha ilk gününde potansiyelini görüp eyvah demiştim hiç şaşırtmıyor allah razı olsun. beyond imagination'a doğru gidiyor klüp sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 herif fırsatı çok iyi değerlendirdi yanlız. İçten içe takımda yenilse keşke diyor muydu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Adam mastermind cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar