Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

türkiye taraftar profili zekası çok düşük ya. ara sıra girip sosyal medyadaki takım hesaplarının altındaki yorumları okuyun gerçekten sdfs.

muslera'yı yerden yere vuranlar, terimciler falan derken insanın beyni yanıyor.

muslera formsuz olabilir de yediği gollerin çoğunda yapabilecek bir şeyi olmuyor. denayer bu kadar kötüyken, ahmet çalık oynarken forvet kafayı gömdüğü zaman muslera ne yapsın.

ha para ediyorsa satsınlar carrasco da oynayabilir. şuan galatasaray'ın en son tartışması gereken mevki kaleci. başkan dahil gitmesi gereken çok adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

tudor tazminati aldiktan sonra bi roportaj yapsin icini doksun soyle.

sebepsiz yaptigini sanmiyorum ben son iki uc mactaki degisiklikleri. basaksehir macina fazla cesur cikmasi disinda hatasi yoktu, millet 9 puan fark koyunca ilk maclardan sandi ki takim dunya karmasi. yok rodrigezi koy linnesi koy, son maclarda ikisi de vardi/girdi ve oynayamadilar dogru duzgun. ofans adina takimda bir tane kalifiye forvet var, oyun kursun diye aldigin adam nargileci cikmis, ama giden tudor. bari adama devre arasi transferi firsati verseydiniz.

tl;dr liderligi kaybettigi haftada td kovmak dunyanin en aptalca isi, simdi uefaya gitme yarisina dusunce son 5 hafta dusunur tudor istifa virviri yapanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ocaktaki secim degil galiba ya

Olaganustu genel kurula sorcaklar erken secim yapilsin mi diye saniri
M

Yok ya direk olağanüstü seçim kararı diyor.

13 ünde toplanılacak ama genelde çoğunluk sağlanmaz 20 sinde yapılır hep öyledir. 21 inde de lig başlıyor, bana bu seneyi 3 sene daha başkan kalmak için çöpe atıyor gibi geldi. Veya fikstürün ilk haftalar kolay olmasına güveniyorlar.

Yönetimin kendide bölünmüş sanırım terimi istemeyenlerle çalışmayacak vs deniliyorda ayıklamak için seçime gidiyor güya, muhtemelen albayrak felanda geri gelir herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...