fenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Şimdi bizim namağlup durumumuz gittiğine mi yanayım. Yoksa senebaşı takım alıştı artık diye rahatladığımamı yanayım bilemedim. Sakatlık diyen arkadaşlarla dalga geçmiştik fakat her maç 1-2 kırmızı göreceğimizi hesaba katmamıştım. Haftaya feguli,rodrigez yok ama Belhanda var. gençler maçı var çok şükür. Bunların eksikliğinde iyi oldu. Şu ilk yarıyı kapatsak ve kaliteli yedekler alsak süper olacak. Eren yerine bi zenci, Asamoah ve ucuz denk getirdiklerimizden kombo yapabiliriz.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 gs 10 maçlık nagalibiyet döneminin ilk 2 maçını tamamladı.
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 iç saha maçları çok kolay ya, hepsini alması lazım. ama deplasmanda 3 maçta 1 puan falan sürpriz olmaz.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 2011 Antep maçımız olur bu inşallah sdf.
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-0qZsyqUI1g tudor çok light kalıyor. oyunculara zart zurt yapana kadar medyaya, hakemlere, tff'e de sallaması lazım. yoksa masabaşı oyunlarıyla tepene böyle biniyorlar işte. deli para dönen bir lig. adam gitti avrupadan elenen aykut'u korudu falan, şaka gibi, sana ne abi. o gider senin ayağını kaydırmaya çalışır işte böyle. bu aptal sistemde fatih terim gibi adamlara ihtiyacınız oluyor malesef. çıkıp şöyle konuşacak işte. https://www.youtube.com/watch?v=gSdb6EkWd_k#t=250.147396 şuan tek umut video hakem. bein fernando'nun pozisyonu özete koymamış asdf
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 ------------Gomis ----Garry-Belhanda-Feghouli -------Fernando-Ndiaye Linnes-Serdar-Maicon-Mariano -----------Muslera şu dizilişi tudor akıl edene kadar daha kaç maç geçicek acaba? deneme tahtasına döndü takım ya. işin komiği ilk hafta çıkardığı kadro şu, tek değişiklik tolga yerine feghouli'yi entegre etmekti. kendimi ispat edicem diye fantezilerine girip duruyor hala. eren'i defans arkasına koşu yapıyor diye aldım demiş birde. adam bize geldiğinden beri o şekilde golü var mı? gomis işlevlerinden biri defans arkasına sarmak amk. bana öyle bi hamle yapayım ki maçı çevirirsek ben konuşulayım bursa'daki gibi geldi. ama her zaman papaz pilav yemiyor işte. cenk-negredo, soldado-janssen arasındaki marjinal fark varken, gomis-eren arasında dağlar kadar fark var ya. nasıl güveniyorsa bu k*rde.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ndiaye çok mücadele ediyor ama ne yazık ki bal yapmayan arı modunda. Bu maç çok gözüme battı özellikle. Ne hücumda ne defansta fayda sağlıyor takıma.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 yok önceki maçlarda baya iyiydi deli top kapıp ileri de taşıyordu topu. bu maçta ne yapsa beceremedi, ne top kazanabildi, ne ileri taşıyabildi ne doğru düzgün pas atabildi. düne özeldi yani kötülüğü bence
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Tudorun teknik anlamda en komik açıklamalarından biri GOmis servise ihtiyaç duyan bir oyuncu oyüzden değiştirdim dedi. Gören de zsanacak ki eren topu alıp yardıra yardıra çalımlarla fuleler giden bir adam. Yaptığı tüm açıklmalar teknik yönden ne kadar zayıf kaldığını gösterdi herkese.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bence gomis-eren değişikliği yerindeydi. gomis için de çok doğru demiş tudor bana kalırsa. topu tak tak taşıyıp ceza sahasında gomise ulaştırabilirsen adam atabiliyor, yani en azından şuana kadar attı hep. topu içeri taşıma ihtimalinin olmadığını görünce oyuna eren'i alıp uzun toplarla-yan toplarla şansını denedi. 1-2 pozisyon da buldu hatta eren ama faydalanamadı. gomis'in etkili olabilmesi için rakibin gömülü oynaması lazım. önde basan takımlara karşı çok etkisiz kalır gomis.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 gs'nin 10 haftada pili bitti. passoligini yakan taraftar haklı çıkacak döngü tamamlanacak sanırım.
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 gs ligi anca şimdiye kadar aldığı puanlarla tamamlar, hadi 3 - 5 beraberlik de ekler en fazla.
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 enrique said: bence gomis-eren değişikliği yerindeydi. gomis için de çok doğru demiş tudor bana kalırsa. topu tak tak taşıyıp ceza sahasında gomise ulaştırabilirsen adam atabiliyor, yani en azından şuana kadar attı hep. topu içeri taşıma ihtimalinin olmadığını görünce oyuna eren'i alıp uzun toplarla-yan toplarla şansını denedi. 1-2 pozisyon da buldu hatta eren ama faydalanamadı. gomis'in etkili olabilmesi için rakibin gömülü oynaması lazım. önde basan takımlara karşı çok etkisiz kalır gomis. Hiç yerinde değildi, gomis + eren olabilirdi, yani gomisi tutup değişik varyasyonlar oalbilirdi fakat benim eleştirdiğim değişiklik değil zaten değişikliğe sunduğu sebep çok yanlış. Gomis e servis gerekiyormuş, gomise servis gerekiyorsa eğer erene 10 kat daha fazla servis gerekiyor.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 eren'e servis değil de sadece havadan top gerekiyor bence. topu ceza sahasına şişirelim bişeyler olur taktiği için bu tarz adamlar önemli ya bence.
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 evet onu sebep sunsa haklı dersin hani şişirme toplara eren çıkar vurur vs diye ama bence basın toplantısında ts için açıkladıkları vs yani herşeyi baştan fail
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 https://twitter.com/goalturkiye/status/924959255047950336 suni kaptan adamlığını göstermiş yine dsdfg
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 adam s3 çıktığında düşünüp almadıysa s8i bişey bilmiyorum
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 avrupa yıldızları vergi cezası alırken bizimki dünya devinden vergi kesecek.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bi xelcuk kolay yetişmiyor abi. adam sonuna kadar haklı
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Fakat halkıymışsınız iyi dogranmis gs https://twitter.com/ErdalLama1903/status/925013218543702017
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Su koyduklarinin yarisinda birsey yok diger yarisi da konusuldu zaten. Isitip isitip koymaya gerek yok ayni pozisyonlari. Issiz gucsuz adamlarin tweetlerini foruma tasimayin pls. Sonra mesaji atana bakiyorsun apple.. Herseyi gectim mesela Gomis'in pozisyonu (2x), Karabuk macinda topa mudahele, Serdar'in koluna carpan top filan bunlari koyup ondan sonra ciddiye alinmayi beklemek priceless. Sende Besiktas taraftarligindan cok GS kompleksi var ciddiyim. Artik 8-0'larla filan mi buyudun naptin bilmiyorum da..
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Koyduklari pozisyonlarin yarisi yalan komedi, o kadar malzeme bulamiyorlarsa hakkaten dogranmisiz
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ver dram muzigini ver! galaktik komplo bunlar.
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 applev0dka said: Fakat halkıymışsınız iyi dogranmis gs https://twitter.com/ErdalLama1903/status/925013218543702017 adam özetlerden video hazırlamış. fernando'nun bacağının kırılabileceği pozisyonun koyulmadığı özetlerden.. bjkalılar niye böyle ya.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Koyduğu pozisyonların yarıdan fazlası da haksız bu arada ehah
Öne çıkan mesajlar