Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 DarKRideR said: sportif gelirler bonservis harcamaları maaş bütçesi riva'nın satışının bu tabloya katkısı ne oldu mesela. ffp kurallarına göre arsaydı, gayrimenkuldu satıp onu sportif olarak harcayamıyorsun bunu yıllardır yazıyorum ve herkes biliyor artık. ama bizim üç büyükler gibi gelirlerinin %90'ı futbol olan kulüpler için özellikle ligden gelen sportif gelirler kilit rol oynuyor bütün harcamaları kontrol etmek için. riva'dan gelen parayı tesislere, sportif olmayan personel maaşları, diğer şubelere vs. harcayabiliyorlar artık. gs geçen sene 4. bitirdi. ligin yeni anlaşmasından dolayı şöyle bir gelir elde ediyor. ben de şimdi netten bakıyorum; katılım payı 9.150 milyon dolar 20 galibiyet 13.400 milyon dolar (galibiyet başı 670.000 dolar) 4 beraberlik 1.340 milyon dolar (beraberlik başı 335.000 dolar) geçmiş şampiyonluk payı 16.880 milyon dolar 4. olduğu için sıralamadan 3.560 milyon dolar 44.300, 45 milyon dolar (39 milyon euro) falan ortalayalım geliri var sadece ligden gs'nin ve bunu bu sene başa baş için kullanabiliyor. bu işte kısa vadede doping gibi bir şey oluyor kulübe. ha bunun yine sportif giderleri var. seyahatler, turnuva katılım paraları, ceza ödemeleri vs. bu gelirden gidiyor. direkt tak diye kullanamıyorsun ama kafadan yarısı vs. sana geliyor ki şuan lig gelirlerinden bu kadar yüksek bir paydayı kullanabilen takım yok tr'de. yani riva büyük şans. değerlendirirsen iyi bir şekilde geleceğini kurtarır. olmazsa ama gg işte. şimdiden yorum yapmakta saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 http://foto.fanatik.com.tr/images/original/2017/06/28/5175438.jpg şu adamı görünce africanism sarkısı geliyor aklıma asdaf https://www.youtube.com/watch?v=JAW-OhUfKs0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Kara Bela. 25-30 golü var bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 4. Kap bildirimi sonrası playoff sistemi açıklanır. Seneye de yabancı limiti gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 valequenta said: Kara Bela. 25-30 golü var bu sezon.60 gol gibi öngörüyorum ben. Dünya rekoru kırmaya gelmiş diye söylentiler var, "Selçuk İnan hep oynamak istediğim tarzda bir adam" diye açıklamalar yapmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 başkanım beni aldır demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Oooo transferler başlayınca güve yemiş formalar giyilmeye, bugün günlerden galatasaray denmeye başlanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Gomis de Nonda'dan bir tık ileri gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ooo drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Gomis ile Nonda aynı kalibrede mi Yiğitcim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ŞAM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Wishmaster said: Gomis ile Nonda aynı kalibrede mi Yiğitcim :)Aynı kalibrede demedim ki? Benim görüşüm katkı olarak Nonda'yı geçemeyeceği. Fenerbahçe'ye bi gol atar taraftarın sevgilisi olur 2 sene parasını alır sonra gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 valequenta said: Kara Bela. 25-30 golü var bu sezon. Eren Derdiyoku lig baslamadan gol krali ilan ettigin postlari bulup cikarsak mi bir yerlerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 valequenta said: ben bunu yazarken KAP bildirisi gelmis Eren icin. Cok iyi oldu. "Galatasaray SK Profesyonel futbolcu Eren Derdiyok’un Kulubümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Kasımpaşa A.Ş. ile resmi görüşmelere başlanmıştır." said: Eren Derdiyok, hem Umit Karan ve hem de Kral Burak Yilmaz esintileri olan bu sene en az 20 gol atacagini dusundugum forvet. Ben bunu marklamışım bak geldi, 20 Gol demiş. 31 Maçta 10 gol attı. Demek ki oranlarsak Gomis de 13-15 gol atacak, bu bile iyi. Edit: Attım fava bekledim. valequenta said: Eren gecen sezon en fazla hava topu kazanan forvet. Sneijder, Podolski gibi uzaktan net vuruslari olan adamlara cok top indirir. Taktiksel olarak cok faydasi olacak Eren'in. Gecen seneki gol + asist ( 14+5) istatistigini cok yukarilara tasir bu sene. At fava bekle bu yazdiklarimi. Isinize gelenleri unutursunuz gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 adam 20 gol atar dememiş ki, 20 gol atacağını düşündüğüm demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ama ama tiyatro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 gomis iyi golcü de işte ona top getirebilecek, pozisyon yaratabilecek mi galatasaray sorun orada. teknik direktör tudor, sneijder'i gönderemezlerse zaten gg, sneijder yedek kalır 2. hafta sorunlar başlar. 3. hafta sneijder kadro dışı kalır. 4. hafta geri kadroya alınıp ilk 11 başlar. sonra belhanda sneijder'li xelcuk'lu orta saha ile kevgire döner gs. stoperlere suç bulunur, maicon'a 8 milyon verdik diye yerden yere vurulur. en son küstürülmeyen adam olarak kalan muslera'ya da tepkiler başlar ve 4.'lük tahtı için yarışır işte gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Orta sahan kadar iyi takımsın. Bakalım adam alacaklar mı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 cicibeybe said: valequenta said: Kara Bela. 25-30 golü var bu sezon. Eren Derdiyoku lig baslamadan gol krali ilan ettigin postlari bulup cikarsak mi bir yerlerden :D Eren Derdiyok ne yapsın? Adamın rakiplere bak: Van Persie, Eto'o, Vagner Love, Adebayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Olm adam maç oynamadı ki 2. yari. Tudor oynatmadi Eren'i, oynasa atardı 20 tane. Oynamadan nasıl atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ahahaha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 camiamıza hoşgeldin gomis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Predator gibi aslan parçası sjdfsdjf. Bence hiçbir zaman çok üst düzey bir golcü olmadı Avrupa ortamında, ama hep belli bir düzeyde iyi liglerde oynadı, yedeğe düşmedi, 30 maç+ oynadı çoğunlukla hep. Üstelik genelde bu tip forvetleri alırken genelde kumar oynar Türk takımları; gözden düşmüş, formsuz veya sakat olan adamlar tercih edilir. Gomis geçen sezon kariyerinin en iyi dönemini geçirdi Bence şu ana kadarki 3 hamle de iyi. Ama bu transferlerin anlam kazanması için bir sağlam bir tane de back-up genç orta saha lazım. Imbula olmayacak gibi; en yakın ihtimal Juve'den Lemina'yı kiralamak. Bu adam da Marsilya kökenli ve yine Marsilya da talip sjkdkjsf. Sürekli denk geliyoruz bu adamlara. Kiralık olayına çok sıcak bakmıyorum ama bonservisi salak gibi Belhanda'ya gömdüğümüz için böyle olacak. Lemina+Pasalic diyorlar kiralık. İnanılmaz olur Nando Corhcia-Acerbi-Maicon-Clichy Lemina-Pasalic Sinan-Sneijder-Belhanda Gomis Kursak ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Maicon'dan sonra Acerbi ihtimali kalmadı. İtalyanlar çok para istiyor, satış olmadan şuan almak zor değil, imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ya gomis iş yapar da takımın geri kalanı kanser etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar