Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 said: 40 adet nvidia 1080 ile günde yaklaşık 457 adet vertcoin kazılır 1 adet fiyatı : 0,00028216 btc şuanki kura göre günde : 378 dolar 728 adet LBRY kazılır 1 adet fiyatı : 0,00017670 btc şuanki kura göre günde : 377 dolar 218 adet hUSH kazılır 1 adet fiyatı : 0,00045605 btc şuanki kura göre günde : 291 dolar 0,74 adet zcash kazılır 1 adet fiyatı : 0,10883967 btc şuanki kura göre günde : 236 dolar Tahmini değerlerdir. Çoğunu kazmadım bile araştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 1080 ile mining ne alaka yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 40 adet 1080 1 günde o kadar elektrik harcar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Şu sıralar reddit olsun facete gruplar olsun çoğu miner eth'ten farklı şeyler arıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 sardalya said: 400den geri alirim (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Daha once sorulmus olabilir de bakinca tonlarca alt coin var. Mesela birinin daha populer digerinin pek sallanmamasinin sebebi ne oluyor? Guvenlik mi, baska birsey mi. Sonucta hepsi ayni mantikla hareket ediyor degil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Tamamen hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Şu an Ethdan daha karlı bir mining yok boşuna aramasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Sotto said: Daha once sorulmus olabilir de bakinca tonlarca alt coin var. Mesela birinin daha populer digerinin pek sallanmamasinin sebebi ne oluyor? Guvenlik mi, baska birsey mi. Sonucta hepsi ayni mantikla hareket ediyor degil mi.. Bunun cevabı dayandırıldığı temelleri araştırmaktan geçiyor biraz bence. Uzun dönemde birşeyleri değiştirebilecek altyapı vadedenler ileride artacak olan altcoinler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Hicbir coin guven veremez. Guven isteyen altin alacak. Salak salak karsiliksiz seylerle oyalanmayacak. Kumar isteyen girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Bence girmemek enayilik gibi su donemde. Mevduatin %10 unu atin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Guvenden kastim aralarindaki guven farkiydi yoksa elbetteki temelde ayni mantikla calisiyor hepsi. Uzun vadede birseyler vaad edenler ne gibi seyler mesela. Yani Etherium bir anda populer olup salliyorum X coin olmuyorsa hype'in altinda yatan birseyler olmasi gerekiyor degil mi. Temelde competitive advantage yaratacak unsurlar neler bu coinlerde? Bitcoin ve Litecoin gibi daha oturakli coinlerin pazarda ilk olma, taninirlik, daha fazla kisi ve islemde kullanilma ve haliyle sistemin daha robust olmasi gibi ozellikleri var ki bitcoin in premium olmasinin sebebi bu. Benim merak ettigim direk altcoinler - atiyorum belli marketlerde monopoly saglayabilirler mi, mesela sadece oyunlarda kullanilacak coin vardi sanirsam, onun gibi, bu tarz unsurlarin olmasi gerekiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Esh said: Guven isteyen altin alacak. altinin nesi guvenli. yarin nerede ne kadar altin deposu kesfedilecegini bilemiyorsun. aha oldu 2-3 sene once cin bir yerde kesfetti buyuk bi yigin altin fiyatlarini etkiledi. birisi essek gibi bir rezerv bulursa ya da ucuz bir sekilde altin sentezleyebilecek bir prosesi bir sekilde basarirsa altin fiyati da tepetaklak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 btc gg olunca altlar da gg olmuş sayıldı sdsf. market fena düşüyor şu an. 2950'den 2550'ye düştü lan btc ve daha gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ya ben syscoin almak istiyorum da. nerden alabilirim bilen eden var mı? bir de wallet olarak btc.com kullanıyorum ancak daha güvenilir cüzdan nasıl kullanabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 poloniexte var sys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 fixmen said: Bittrex için NXT uyarısı geldi sistemden. Fiyat 0.00005000. APX 0.00286683 ytd. Yalnız mütemadiyen yukseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Iota 6'inci siradan girdi, daha 2 exchange sitesinde mi ne var. Poloniex'e falan gelirse yirtilir heralde. https://coinmarketcap.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 of onu takip ettim dün saat 4'te gelecek denmişti bloglarında, tam o saatte site offline oldu. aha dedim geliyor, anında satın aldım 30k'dan sonra 36k'ya sattım o ilk çıkışındaki yükselişte sdfgs. sonra 21k'ya falan oturdu zaten gün içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 hangi sitelerde satılıyo IOTA poloniexe gelmedi daha satılan yeri söyleyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 IOTA'nın satıldığı ve benim aldığım yer Bitfinex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 eth mi kaçırdık buna girsek bari :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ETH'nin de çok uzağa kaçtığı yok bence, önce bitcoini yakalar sonra 10bin dolarlara kadar gider gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 iota poloya açılınca değerlenir ama şimdilik bi hype olmazsa kısa vadede getirmez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 btc downtrend saat 15'ten sonra bir dalga daha devam etmezse siacoin 510-530 arası gayet iyi bir alım olur, zira bugün yarın 560+'ya çıkacaktır. 560'da bi support oluşursa da 1 hafta içinde falan 850'yi görür just sayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar