Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

abi ETH cinsinden bakıyorum ben.

89'dan almıştım, 320'de ath yaptı 250 civarı geziyordu, 180'de düştü diye biraz daha aldım, sonra hodl diye diye 170 160 140 gördüm, bi anda 110'a indi eth artınca, çıkar dedim, 90 gördü 80 gördü zarara gitti, 75in altına inince 80'e artık sell dedim, çıkmış 90a geri.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar stabil ve emin adımlarla ilerleyen başka coin gözüme çarpmadı benim. 0.001 satoshi olacağını düşünüyorum martın sonuna kadar, o yüzden realize etmedim daha hiç.

breyer ın bu kadar erken yatırım yapacağını beklemiyordum. Bir kaç kere bmw ve louis vuitton nun lafı geçmişti. Onlardan biri uçurur sanıyordum. Nda yüzünden anlaştıkları kurumlar sır gibi saklanıyor son 1 2 aydır.
Sosyal ağlarda paylaş

ha ha ha "Ethereum has proved to be an efficient platform for token crowd sales."

no honey, Ethereum is great for EVERYTHING, insanlar sadece ICO icin kullandi, herhangi bir usecase'e adapte olabilir.

gerci ripple alan insanlara hitaben bisey yaziyorsun, kim oturup dusunecek..

telegrama guveniyorum (random 3 tane insanin yaptigi fork projesinden yuzlerce kat daha guvenilir en azindan) ama ethereum'a yaptiklari bu atif hos olmamis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...