cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Suan btc cikiyor, ondan geriliyor. Cok sallantili bugun asagilar, cikmak istiyorsanda guzel firsatlar gelir ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 abi ETH cinsinden bakıyorum ben. 89'dan almıştım, 320'de ath yaptı 250 civarı geziyordu, 180'de düştü diye biraz daha aldım, sonra hodl diye diye 170 160 140 gördüm, bi anda 110'a indi eth artınca, çıkar dedim, 90 gördü 80 gördü zarara gitti, 75in altına inince 80'e artık sell dedim, çıkmış 90a geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 http://www.turcoin.co/ Bu da yerli ve milli tokatcoin pardon turcoin. Kesin arkasında ak sermayenin çocukları var. Dolandırıcılıkta bile seviyeyi dipe çekiyorlar sffsd. 25m usd yatırım yapmışlar ama web sitesi ilkokul terk sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 bugün bi haber görmüştüm ben turcoin'in arkasındaki isim geçmişte vurgun yapan bi saadet zinciri tayfasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Kafaya sikma garantili btc kredisi almak istiyorum, nereye basvurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ven utandırmıyor yine breyer capital yatırım yapmış. 1 hafta önce ven gözüme çarptı diyordu adamcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ven iyi de, realize etmedikten sonra manası ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 bu kadar stabil ve emin adımlarla ilerleyen başka coin gözüme çarpmadı benim. 0.001 satoshi olacağını düşünüyorum martın sonuna kadar, o yüzden realize etmedim daha hiç. breyer ın bu kadar erken yatırım yapacağını beklemiyordum. Bir kaç kere bmw ve louis vuitton nun lafı geçmişti. Onlardan biri uçurur sanıyordum. Nda yüzünden anlaştıkları kurumlar sır gibi saklanıyor son 1 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 6.60 şu anda, 20-30 u görürse mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ahah, Kore lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 hangi buyuk retaillerin hangi coinleri kabul ettikleri official bir chart var mi? ve birde long term support veriyolar mi? steam kapatmisti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 steam kapattı amazon.de için voucher'a çevriliyordu geçen bir sitede, lazımsa bakıyım neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 telegramın çıkaracağı coinin whitepaper'ı sızmış https://drive.google.com/file/d/1ucUeKg_NiR8RxNAonb8Q55jZha03WC0O/view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ha ha ha "Ethereum has proved to be an efficient platform for token crowd sales." no honey, Ethereum is great for EVERYTHING, insanlar sadece ICO icin kullandi, herhangi bir usecase'e adapte olabilir. gerci ripple alan insanlara hitaben bisey yaziyorsun, kim oturup dusunecek.. telegrama guveniyorum (random 3 tane insanin yaptigi fork projesinden yuzlerce kat daha guvenilir en azindan) ama ethereum'a yaptiklari bu atif hos olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 bu ripple nefreti neden ya. para kazanmaya giriyorsun. para kazandıracak olsa rte coin bile alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Crypto piyasasına kötü etkileri olacak diye sevilmiyor... 2 defa ripple crashi de yaşamadık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Crypto piyasasına kötü etkileri olmasından çok, devletlere, bankalara bu işin centralized da yapılabileceğini göstererek ön ayak oldular. Bildiğin evil yani adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ada xrp kalp ben They're back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 xrp 14500 e satış koymuştum. 18000 koysaymışım iyiyimiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ven 0.0005 i gördü mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 VEN en büyük pişmanlığımdır. Ufak girmiştim zamanında, keşke daha çok güvenseydim. ADA'ya güvendim adamızı ağlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ada da guldurecek daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Gecen hafta bitcoin dalganirken VEN ve GVT'den cikip XLM ve ADA'ya yatirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Niye üzülüyon? Ada yi haftalar oncesinden soyledik. Bir aya kalmaz herkese bira ismarlarsin. Day trade yapmayin. On kez yazdik. Sinirlerinize yazik. Her kes uc gunde emekli olayim derdinde =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 NULS yeni long term HODL'um. düşüklerden toplanır. https://pbs.twimg.com/media/DTILtc1VAAA2OWd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar