akirafes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Bakım var. icx ile ilgisi bilgisi olan var mı? Çok fazla konuşuluyor haber gruplarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 akirafes said: olayı öğrendim bnb komisyon parası imiş komisyon burdan alınıyor x b c alsatlarında. YOksa ana x b c den alıyor komisyonu ilginc Buna ek olarak da bnbden komisyon odemezsen, elindeki coinleri satarken kusuratlari onlara kaliyor. Çinliler her alanda dilenci lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 xvg 3400 tane vardı yükselmez dedim 0.61 den sattım trx 4600 tane vardı yükselmiyor dedim 0.58 den sattım sonra param olduğu gibi kaldı bu coinler aldı başını gitti ağlıyorum şu an neyse xvg alayım 1000 tane dursun bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 817 tane alabildim vay halime vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 sabah kalktım bir binance millet kalp krizi geciriyor twitterda gittiler mi diye 2 uzaylılar alaskayı ele gecirmiş 3 mulder scully'nin bebeginin babası değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Rotweiler said: Cardano icin son durak. Sinyal rusyadan. Trade long. Cocugunuzu satin girin. bunun bayagi gelecegi saglam gibi ya. market cap i yuksek, fiyatida yatirim yapmaya goz kirpiyo. patide buna egilim nasi? https://www.youtube.com/watch?v=Ja9D0kpksxw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Gerçekten cok iyi coin. Benim portfoliomun yuzdesi en buyuk coini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 tron gece akmış maşallah. tron ripple ve ada büyükler arasına girecekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ripple btc yarısı oldu zaten daha ne kadar büyüsün abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Trx - tron Long run Coini borsalara ekleyecekler ay sonunda Bayaa bi artar. 1000-1200 satoshi arasi alim bandi. Mart ayında da coin yakiyorlar. Alin aldirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 tronu 90 satoshilerden almıştım tşkrlr justin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Dün gece last call verdi Tron, apar topar aldım az. İkiye katlamış. Küçük yatırımda çok bir şey ifade etmese de yüz güldürdü. Bugün bi tık daha girseim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 en çok şu ADA ve TRXe bakakaldığıma üzülüyorum. Geç değilse biraz girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Ada coini nereden alıyorsunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Binancede var. Walleti gecenlerde update oldu sanirim, guvenli duruyor. Binancede veya walletta tutabilirsin aldiktan sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Rewendor said: Dün gece last call verdi Tron, apar topar aldım az. İkiye katlamış. Küçük yatırımda çok bir şey ifade etmese de yüz güldürdü. Bugün bi tık daha girseim var. Sen girince dusmuyor muydu abi, gir de alim firsati olsun giremeyenlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Binance en güvenlisi gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 İlk defa düşmedi. Ama hala REQ ve XLM'den zarardayım, gece yatmadan VEN buy order koymuştum devreye girmiş, o yüzden VEN artmıyo global olarak şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Ada durdu mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Rotweiler said: Trx - tron Long run Coini borsalara ekleyecekler ay sonunda Bayaa bi artar. 1000-1200 satoshi arasi alim bandi. Mart ayında da coin yakiyorlar. Alin aldirin bence. Bu coin yakma olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Nası ne yani? Supply azaltacak işte. Demand çoğalacak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 https://i.hizliresim.com/Lb7gBb.jpg Bu bir dramdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 bombilo said: ıh ıh kazanmak dedigin %250 olur :D I ıh kazanmak dediğin %4000 olur X(B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Cardano, which currently has no working product, is now worth more than SpaceX. https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7o09kj/cardano_which_currently_has_no_working_product_is/ Rott ne der buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 dunya uzerinde yeterince aptal insan var denir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar