logtrig Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 binance dün sapıttı gerçi. elimde biraz substratum vardı. sattım, trade history'de sattım olarak görünüyor. fakat deposits/withdrawals kısmında hala elimde sub varmış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 emir vermişsindir, verdiğin yerden satılmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 olayı öğrendim bnb komisyon parası imiş komisyon burdan alınıyor x b c alsatlarında. YOksa ana x b c den alıyor komisyonu ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 HaciYatmaz said: açmışlar bugün. https://twitter.com/BitGrail/status/948495062081658880 Daha da vakit vardı :D Ayın beşinden sonra falan binance ekler, o zamana kadar tutarım. Binance açınca oraya atar %20den koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 dreagloth said: emir vermişsindir, verdiğin yerden satılmamıştır hayır abi, filled diye gösteriyor statüyü. pending değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Binance dün saçmaladı, benim de parayı ikiye katlanmış olarak gösteriyordu. Sabaha düzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 bende hala öyle gösteriyor. trade yaptığın coinler de hesabında gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 benim koyduğum para 3 e katlanmış gözüküyor ama ben katladım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ven <3 kendi milli projem gibi destekliyorum adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Cryptopia sabahtan beri para cekinmine izin vermiyor paranız varsa sakın uğraşmayın hesabınız kitleniyor. Zaten klasik kimse maile geri dönmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Alt lardan hic yuklu para kaldirabilen oldu mu ya? Varsa da en buyuk sicramayi yapanlarin listesi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 reyou said: Alt lardan hic yuklu para kaldirabilen oldu mu ya? Varsa da en buyuk sicramayi yapanlarin listesi var mi? Kazananlar listesi olarak benim portfolyomu kabul edebilirsin :D https://i.hizliresim.com/JQrrkE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 sipeyskeyk said: Kazananlar listesi olarak benim portfolyomu kabul edebilirsin :D https://i.hizliresim.com/JQrrkE.png Guzelmis bu verdim śukunu (tu) edit; sayfa basi alintisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ıh ıh kazanmak dedigin %250 olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 anaparaları da yazın ki yenilere buff olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Bir de bana sorun. Bugün XLM ADA ve TRX aldım, üçü de aldığımdan beri yaprak kıpırdamaz şekilde duruyorlar ETH'e karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ripple'da 10 kat kazanmış durumdayım, allah bozmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 benim de raiblocks bir ara %400 falan kardı, şimdi %245 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 a gentleman never tells pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Lancelion said: a gentleman never tells pls this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Rotweiller ın verdiği tüyolar hep patlıyor da ondan gentleman olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 @Rotweiler işi biliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 sipeyskeyk said: Rotweiller ın verdiği tüyolar hep patlıyor da ondan gentleman olmuş :D Gec bak geçmiş sayfalara bakim bi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 binance gg sanki biraz, girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 bakım vardı diye belirtmişlerdi bugün. 30dk sürermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar