Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

cindicator (cnd) takip eden var mı? app'i indiriyorsunuz telefonunuza, finansal piyasalardan size seçme sorular soruyorlar, mesela şu an NXT fiyatı 5 dolarken, 1 ocak 2018'de 6 dolara çıkmasını 1-100 arası ihtimallendirmenizi istiyor. 1 ocak geldiğinde ne kadar tutturmuşsanız o kadar puan alıyorsunuz.

bir süre sonra da bu puanlar karşılığı hesabınıza CND veriliyor. kullanıcıların bu oyları, analizleri de şirketler tarafından firmaya para ödenerek satın alınıyor. iş modeli böyle. Bugün 0.00000102 civarıydı şimdi 137 oldu. takibe değer.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Kaç gündür bakıyorum hiç bi coinde hiç bi grafikte böyle 2 saniyelik git gel görmedim. Veni izliyorum kaç sattir normal hareketi değildi.

Demek ki hiç pump yapılan coin görmemişsin =) Pump sadece bir borsada olmuyor.

Bittrexe gir adı, son 24 saatte yüzde olarak en çok artan coinlere göre sırala, adı sanı duyulmamış, sadece gün içinde hayvan gibi pumplanıp sonra geri düşmüş onlarca coin göreceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yüklü alımda öyle bi grafik oluşması normalde 2 saniye sonra o yeşil çubuk hiç orda olmamış gibi devam etmesi grafiğin anormal. Olmaz ama hadi o yüklü alım kadar anında eşit miktarda satış oldu grafikte niye yok bunun işareti? Sonra tekrar oldu aynı şey

https://i.hizliresim.com/0GQvaW.jpg

2 saniye içinde o uzun yeşil çubuklar kadar satış olmuş olsa grafikte görünmez mi?

Belkide firmaların anti pump botu felan vardır reddediyodur belli bi seviye artış yaratan alışı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...