Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 dördüncü olduk tamam hala ağlamayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 birine şerefsiz demek eleştiri mi oluyor? atanacak, td olacak kadar çok bilmiyorum dedim, buradaki atanamayanlardan az biliyorum demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 onu yazan 100 kere uzun uzun neyi neden eleştirdiğini de yazdı. 1 tane hakaretini alıp bunu demek eleştiri mi oluyor diye sormanın lüzumu yok. ayrıca hoca 1 maçta doğru hamleler yaptı diye de eleştirenler bi anda haksız oluvermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Raze said: Şenol hoca döktürdü helal valla. TD dediğin böyle olur. yargıladı adam. karejma yararsızı da procladı, artık 11den sevsen çıkmaz. o da hocamızın küçük şımarıklıkları olsun artık, katlancaz. bak mesela şunu da sen yazmışsın. aynı kafayla quaresma'nın 11'den çıkmamasını desteklemen lazım. niye, çünkü kurt oyuncu yauv, procladı. biliyor bu işi. eleştirenler, giydirmeye çalışanlar izlese bir şeyler öğrenecek halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 doğru düzgün eleştiri yapana bişey demiyorum ki zaten. 1 tane dediğin hakaretten her postta onlarca olunca demek ki diyorum bu Beşiktaş'tan ekmek yiyecekmiş, hoca bunun önünü kesmiş, atanamamış. ve evet, aynı küfürlü wotları sene içinde 100 kere okumuşuzdur. her seferinde daha bilgilendirici oluyor. diyelim ki ben hiç bişey bilmiyorum, hep haksızım; eleştirenleri eleştiremiyor muyum? edit. araya yeni mesaj gelmiş, ek bişey demeye gerek yok, yazdıklarım onu da kapsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 küfürlü veya küfürsüz, o wotlarda detaylarıyla mantıklı eleştiriler var. şimdi sen o eleştirilere cevap vermeyip sadece hakaretlere tepki verirsin, anlarım. ama tepki verirken, sen de hakaret edenlere "atanamayanlar" diye aşağılayıcı tabirler kullanmaya çalışırsan komik görünürsün ve sana da bi cevap gelir haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 cevap gelsin onda sıkıntı yok. aşağılayıcı tabirlerden rahatsızlık duyan küfür etmesin. asıl komik olan o bence. sen bystander olarak rahatsız oluyorsan hepsini şikayet et gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Bu burağı bize kakalayacaklar belli oldu off ya :( 30+ adamlara saçma sapan bonservis veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 şenol burak'ı almadan rahat etmiyecek. yazık günah verilen paralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 k1nJo said: öyleyse hocayı eleştirenlere laf edip asıl her şeyi biliyorumculuğu sen yapıyorsun. CthuLhu said: osmanlı'nın verilmeyen penaltısı için yorum yaptı mı önümüzü kesiyorcular? şu pozisyonu diyorsan topa müdahale var. https://s7.postimg.cc/lp1bgjv97/123.jpg Bu pozisyonda Osmanlıspor'daki adam sarı kart bile verilmesi gerekiyor, bariz attı lan kendini herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 dizine sinek çarpmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 http://www.ajansbesiktas.com/alanyasporlu-tzavellas-emre-akbaba-5-milyon-euroya-besiktasta-26760h.htm fazla vizyoner hareket olur yönetim ve takımın başındaki hoca denen adam için, yalandır %90 yanlış anlamıştır. başakşehir'i falan beşiktaş sanmıştır ya da konuşurlarken. gerçi gelse de köylü oynatmaz zaten, imkansız genç bir adama yaşlısı varken süre vermesi. 3 ön libero çıkar yine oynatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Dünya kupasında oynadıktan sonra 60 milyon euroya satacağımız Talisca, kadroya alınmamış asdkjfhasdkjfhsda Şu DK'da parlar satarız kafası da müthiş kafa, hadi Talisca yine kalibresi, yetenekleri vs. bazında mantıklı hayalde Vida parlayacak satacağız falan diyenler var onlar çok daha müthişler kasdhf Neyse böyle rüyaların erken bitmesi güzel, sonra her açıdan feci giriyor. Gerçi bu kekolara girmesi daha çok mutlu ediyor beni. Bu hayal uğruna Mitrovic'ten olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Demba'yı da almışız, imzalar atılmış. Zaten o tahminen devre arasında oldu, imzalar o zaman atıldı da neyse işte... Kulübün vizyonu soğan tarlasına dönüştü yine, yazıklar olsun hiçbir iyi şey 2 yıldan fazla sürmüyor soktumun ülkesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 yeni hedef sosa olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 DarKRideR said: http://www.ajansbesiktas.com/alanyasporlu-tzavellas-emre-akbaba-5-milyon-euroya-besiktasta-26760h.htm fazla vizyoner hareket olur yönetim ve takımın başındaki hoca denen adam için, yalandır %90 yanlış anlamıştır. başakşehir'i falan beşiktaş sanmıştır ya da konuşurlarken. gerçi gelse de köylü oynatmaz zaten, imkansız genç bir adama yaşlısı varken süre vermesi. 3 ön libero çıkar yine oynatmaz. Abi adam videoda Emre'ye "5 milyon garanti" diye 5 milyon garanti para alıcak şeklinde takıldı. Kulübün verdigi bol keseden kontratlar futbolcuların diline desten olmuş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 bu önerme bana mantıklı geldi asdkfhsdkaj kesin budur bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 abi burak sosa vs ne ya, TS yi mi kurtarmaya çalışıyoruz nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Oğuzhan imzalamış ve galiba Roma'ya satıyoruz. Nasıl rol verilir bilmiyorum ama kötü olabilir. Her ne kadar savunma yönünü kuvvetlendirse de son izlediğim Roma'ya artık cuk oturmayabilir. Sırf oyun kursun diye tutmazlar diye düşünüyorum. Gerçi bir yandan da Roma'nın en çok aradığı, ihtiyaç duyduğu tipte adam işte Oğuzhan tipi adamlarda paraları varken, bu sezon bu noktalara çıkmışken gidip Oğuzhan'ın savunma yapanına bassalar daha mantıklı olabilir. Diğer yandan bu kadar tecrübelisi de yok. Uff çok karamsar tablo ama Monchi sonunda alır istediği paralara. Umarım da başarılı olur, bu bok çukurunda bu hoca ile geleceği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 ozi yi strootman ın yerine düşünüyorlar galiba. iyi para koparırsak fena olmaz ozi den belli ki burada gelişeceği veya oynayacağı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Darksun said: abi burak sosa vs ne ya, TS yi mi kurtarmaya çalışıyoruz nedir yani. bunları alırsak gerçekten rezalet olur. TS'den adam alacaksan yusuf'u filan alacaksın ki bir manası olsun. yoksa mezarcılığa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Burak alınmaz bu saatten sonra , Demba Ba alındı ise Demba as oynar ve de çuk oturur beşiktaşa. Büyük ihtimalle Demba Ba birinci forvet - Larin ve Love yedek forvet olur. Sosa bence beşiktaşa olur, bizdeyken çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 BA umarım gider BJK ye. bizde goller de attı,atıyor ama içimize sinmedi BA. ne bileyim adam da çözemedigimiz bir yapmacıklık var. bu şike yaptın diyen mallar da çok soguttu zaten adamı. belki bundan kaynaklıdır ama uymadı göztepemize. işte bunlar hep Adis jahovic in halt yemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 khalad said: ozi yi strootman ın yerine düşünüyorlar galiba. iyi para koparırsak fena olmaz ozi den belli ki burada gelişeceği veya oynayacağı yok. Haziran sonu sözleşmesi bitiyor nasıl para kopartacaksın ? Sözleşme imzalayıp para kazandırırım kafası varsa Roma cayar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 atiba ile anlaşamamışız. gidiyormuş sanırım sezon sonu. vefa falan geçin abi yapacak bir şey yok. oynamayacak adama bir ton para dökmenin de alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar