Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Raze said:

Şenol hoca döktürdü helal valla. TD dediğin böyle olur. yargıladı adam.

karejma yararsızı da procladı, artık 11den sevsen çıkmaz. o da hocamızın küçük şımarıklıkları olsun artık, katlancaz.

bak mesela şunu da sen yazmışsın.

aynı kafayla quaresma'nın 11'den çıkmamasını desteklemen lazım.
niye, çünkü kurt oyuncu yauv, procladı. biliyor bu işi. eleştirenler, giydirmeye çalışanlar izlese bir şeyler öğrenecek halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru düzgün eleştiri yapana bişey demiyorum ki zaten.

1 tane dediğin hakaretten her postta onlarca olunca demek ki diyorum bu Beşiktaş'tan ekmek yiyecekmiş, hoca bunun önünü kesmiş, atanamamış.

ve evet, aynı küfürlü wotları sene içinde 100 kere okumuşuzdur. her seferinde daha bilgilendirici oluyor.

diyelim ki ben hiç bişey bilmiyorum, hep haksızım; eleştirenleri eleştiremiyor muyum?

edit. araya yeni mesaj gelmiş, ek bişey demeye gerek yok, yazdıklarım onu da kapsıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

küfürlü veya küfürsüz, o wotlarda detaylarıyla mantıklı eleştiriler var.

şimdi sen o eleştirilere cevap vermeyip sadece hakaretlere tepki verirsin, anlarım.
ama tepki verirken, sen de hakaret edenlere "atanamayanlar" diye aşağılayıcı tabirler kullanmaya çalışırsan komik görünürsün ve sana da bi cevap gelir haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

öyleyse hocayı eleştirenlere laf edip asıl her şeyi biliyorumculuğu sen yapıyorsun.

CthuLhu said:

osmanlı'nın verilmeyen penaltısı için yorum yaptı mı önümüzü kesiyorcular?

şu pozisyonu diyorsan topa müdahale var.

https://s7.postimg.cc/lp1bgjv97/123.jpg

Bu pozisyonda Osmanlıspor'daki adam sarı kart bile verilmesi gerekiyor, bariz attı lan kendini herif.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ajansbesiktas.com/alanyasporlu-tzavellas-emre-akbaba-5-milyon-euroya-besiktasta-26760h.htm

fazla vizyoner hareket olur yönetim ve takımın başındaki hoca denen adam için, yalandır %90 yanlış anlamıştır. başakşehir'i falan beşiktaş sanmıştır ya da konuşurlarken.

gerçi gelse de köylü oynatmaz zaten, imkansız genç bir adama yaşlısı varken süre vermesi. 3 ön libero çıkar yine oynatmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya kupasında oynadıktan sonra 60 milyon euroya satacağımız Talisca, kadroya alınmamış asdkjfhasdkjfhsda

Şu DK'da parlar satarız kafası da müthiş kafa, hadi Talisca yine kalibresi, yetenekleri vs. bazında mantıklı hayalde Vida parlayacak satacağız falan diyenler var onlar çok daha müthişler kasdhf

Neyse böyle rüyaların erken bitmesi güzel, sonra her açıdan feci giriyor. Gerçi bu kekolara girmesi daha çok mutlu ediyor beni.

Bu hayal uğruna Mitrovic'ten olduk...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

http://www.ajansbesiktas.com/alanyasporlu-tzavellas-emre-akbaba-5-milyon-euroya-besiktasta-26760h.htm

fazla vizyoner hareket olur yönetim ve takımın başındaki hoca denen adam için, yalandır %90 yanlış anlamıştır. başakşehir'i falan beşiktaş sanmıştır ya da konuşurlarken.

gerçi gelse de köylü oynatmaz zaten, imkansız genç bir adama yaşlısı varken süre vermesi. 3 ön libero çıkar yine oynatmaz.

Abi adam videoda Emre'ye "5 milyon garanti" diye 5 milyon garanti para alıcak şeklinde takıldı. Kulübün verdigi bol keseden kontratlar futbolcuların diline desten olmuş demek
Sosyal ağlarda paylaş

Oğuzhan imzalamış ve galiba Roma'ya satıyoruz.

Nasıl rol verilir bilmiyorum ama kötü olabilir. Her ne kadar savunma yönünü kuvvetlendirse de son izlediğim Roma'ya artık cuk oturmayabilir. Sırf oyun kursun diye tutmazlar diye düşünüyorum.

Gerçi bir yandan da Roma'nın en çok aradığı, ihtiyaç duyduğu tipte adam işte Oğuzhan tipi adamlarda paraları varken, bu sezon bu noktalara çıkmışken gidip Oğuzhan'ın savunma yapanına bassalar daha mantıklı olabilir.

Diğer yandan bu kadar tecrübelisi de yok. Uff çok karamsar tablo ama Monchi sonunda alır istediği paralara. Umarım da başarılı olur, bu bok çukurunda bu hoca ile geleceği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

BA umarım gider BJK ye. bizde goller de attı,atıyor ama içimize sinmedi BA. ne bileyim adam da çözemedigimiz bir yapmacıklık var. bu şike yaptın diyen mallar da çok soguttu zaten adamı. belki bundan kaynaklıdır ama uymadı göztepemize. işte bunlar hep Adis jahovic in halt yemesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...