Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şenor kendini mi atmış la? bi cisim geliyo da sanki alakası yok şenorla?

kuralı bildiğimden değil ama böle hükmen bjk 3-0 deseler bile heralde kartlar kalıyordur. mantıken kartların iptal edilmesi saçma olur diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

şenor kendini mi atmış la? bi cisim geliyo da sanki alakası yok şenorla?

kuralı bildiğimden değil ama böle hükmen bjk 3-0 deseler bile heralde kartlar kalıyordur. mantıken kartların iptal edilmesi saçma olur diye düşünüyorum.

Ilk cekimde görünmuyor ikinci bir goruntu verdiler para gibi bir sey geliyor sekip gidiyor kafasindan
Mesaj tarihi:
@sabonis
Hükmen olursa geçerli olur da ertelenirse maç günü e kadar kart ertrleniyor mu acaba. Eninde sonunda zaten kart geçerli olacakta karambole gs maçını atlatabilir belki :)
Mesaj tarihi:
bizim sulu maç tatil edilmedi ya o efsaneydi ahahaha. hayır fenerbahçe taraftarı bizimkilere her derbide kornerlerde bişiler atıyor diye kalkıp bizimkiler tepki olarak sonsuz su atmışlardı sahaya. inanılmazdı yani, bitmiyordu su resmen :D
Mesaj tarihi:
maci tatil etmez, ben hatirliyorum mac baslamadan once* yan hakemin kafasini yararlar hakem sahada kafasi sargili mac yonetirdi sukru saracoglunda.

*: mac baslamadan once diyorum anlamayan olacaktir ama mac baslamadan once hakemin kafasini yariyorlardi.
Mesaj tarihi:
koridor görüntüleri yayınlanır mı acaba yayınlanmazsa böyle bi habercilik istiyorum ama

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/12/11/23/473B4BCC00000578-5168735-image-a-17_1513033867070.jpg
Mesaj tarihi:
sabonis said:

bizim sulu maç tatil edilmedi ya o efsaneydi ahahaha. hayır fenerbahçe taraftarı bizimkilere her derbide kornerlerde bişiler atıyor diye kalkıp bizimkiler tepki olarak sonsuz su atmışlardı sahaya. inanılmazdı yani, bitmiyordu su resmen :D

Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Herkes ektiğini biçer
Hiç şaşırtıcı değil bu görüntüler , şenol çok daha fazlasını hak ediyor.

Bait dimi bu? Yani gerçekten böyle düşünmüyosundur herhalde.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Bonjo said:

Herkes ektiğini biçer
Hiç şaşırtıcı değil bu görüntüler , şenol çok daha fazlasını hak ediyor.

Bait dimi bu? Yani gerçekten böyle düşünmüyosundur herhalde.

Rambo okan aramizda yaşıyor
Mesaj tarihi:
3. uyarıdan sonra içeri girince çıkacağını sanmıyorum ama hükmen felan gelmez, vodafone’da olsa bariz gelirdi büyük ihtimal tarafsız sahada devam eder 1-2 maç da kadıköy’ü kapatırlar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...