khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 valla avrupa kupasında hepimiz izledik vida yı hatta dinamo kiev maçlarında da izledik gayet bize duvar ördü tek başına. yani adam 28 yaşında alternatif olarak daha iyi birini alamazdık tecrübesine bakarsak. şu barcelona nın aldığı eleman var almaktan vaz geçtik filan ama burası ispanya değil her ispanya da oynayan adam da pepe değil o yüzden bilemezdik nasıl olacağını. benim umudum var adamdan ha inşallah yanılmam sonuç itibarı ile Beşiktaş'ın iyiliği söz konusu işin ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Şenol hoca döktürdü helal valla. TD dediğin böyle olur. yargıladı adam. karejma yararsızı da procladı, artık 11den sevsen çıkmaz. o da hocamızın küçük şımarıklıkları olsun artık, katlancaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 yonetim transfer konusunda hakkaten rezalet pepe ve medel harici fıs ilhan cavcavdan biraz feyz alsalar keske kulup baskanlari afrikadan getirdigi her topcuyu uc buyuklere okutuyodu her sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 khalad said: valla avrupa kupasında hepimiz izledik vida yı hatta dinamo kiev maçlarında da izledik gayet bize duvar ördü tek başına. bunlar ölçüt değil, ki maçlık performanslarda ezebilir zaten sıkıntı yok. kiev bize karşı dün fenerde olduğu gibi 4 savunma orjinli adamla kapalı çıktı. 10 kişi kalmasak aynı ilk maç olduğu gibi bala göte gol anca atabilirdi. kapalı savunmalarda vida gibiler zaten parlar. bizdeki ferrari'yi hatırlarsın abi işte. denizli'nin kapalı sistemde resmen ligin en iyi performansını gösterirken ardından gelen sezonda hücum futbolunda ağzımıza sıçmıştı. gitmesi için onca zarara girdik falan. hırvatistan maçları mesela vida süpürücülük yaptı ama orada orta sahada bozulan oyundan sonra hep uzun oynadığımız için doğaldı. yanındaki corluka mesela oyun kuruculuk yaptığından kesip ona veriyordu. orada olay badelj, modric, rakitic üçlüsünün bizi ortada bozmasıydı. ha aynı sistemi kurarsın, vida keser; pepe kurar. o zaman yine vida'dan aynı verimi alırsın. ama bu onu hiçbir zaman 3.5 milyon euro alacak adam yapmaz. bunu mitrovic'e de yaptırırdın, tosic'e de yaptırıyorsun işte ne bileyim x bir adama ucuzdan. burada sıkıntı vida'nın hiçbir zaman o paraları etmeyecek olması. ondan vazgeçtiğinde de kurtulamayacağız sıkıntı o. pranga taktı adam bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Dün güldük eğlendik ama şampiyonluk bence hala çok zor. Atiba hakkın rahmetine kavuşalı bayğaı oldu ama hala banko yazılıyor. Oğuzhan bu sene berbat. Fiziken çöktü adam. Kafa olarak da yok. Ligde 17 maç 2 asist. Şampiyonlar liginde 6 maç 0 asist. Quaresma dün döktürdü. Böyle performanslar adama yaramıyor. Yine dötü havaya kalkacak, sene sonuna kadar 25 tane daha trivelayla gol atma denemesi izleriz artık. Negredo ağır, Love savruk. Forvetlerin sıkıntılı. Bir tek Talisca'nın proc'lamasına bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 DarKRideR said: ama bu onu hiçbir zaman 3.5 milyon euro alacak adam yapmaz. . Şuna katılıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam imza parası da maaşına dahildi Vida'nın. Ancak ligimize ucuza gelebilecek biraz isim yapmış yabancı sayısı gerçekten çok az. Mecburen bu rakamları veriyorsun. Vida'yı satmasakta kaldığı sürece güzel katkı verecek bence inancım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 khalad said: DarKRideR said: ama bu onu hiçbir zaman 3.5 milyon euro alacak adam yapmaz. . Şuna katılıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam imza parası da maaşına dahildi Vida'nın. Ancak ligimize ucuza gelebilecek biraz isim yapmış yabancı sayısı gerçekten çok az. Mecburen bu rakamları veriyorsun. Vida'yı satmasakta kaldığı sürece güzel katkı verecek bence inancım var. ne demek mecburen? alma. almak zorunda değilsin. vida'nın genel seviyesi bize bir tık tanınmışlık dışında hiçbir şey vermedi ki? marcelo ya da yine güzel örnek. küme düşen takımdan geldi 7 milyon sattın. 2 milyon euro bile almıyordu maaş yanlış hatırlamıyorsam. istersen bulursun. seviye atladık, tanınmış adam almalıyız kafası seni ilerletmez aksine bu ekonomik dalgalanma içinde yok eder. gs'nin 2 sene domine ettikten sonra geldiği hal ortada. ŞL geliri olmadan o Vida'nın maaşı ödenemeyecek. O zaman görürüm işte bu mecbursun almayaları. kimse mecbur değil. geçen sezon AL'de final oynayan Ajax'ın defans dörtlüsünün yaş ortalaması 22'ydı. adamların toplam maaşı bi vida değildi. sen o kupada çeyrekte elendin. senin elendiğin takımı eleyip finale çıktılar. bazı şeyler çok basit. böyle olmazsa olmaz yalanlarına kapılmayın. böyle böyle istediklerini yapıp at koşturuyorlar kulüplerde yöneticiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ayrıca imza parası dahil değil, ekstradan 1.5 milyon euro imza parası ve 1.2 milyon euro menajer ücreti var. menajerlerinden biri ahmet bulut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Katildim. Gecen sene defansa bir tane cok saglam stoper kesinlikle lazim diyordum. Pepe geldi. Cok da iyi oldu. Ama Vidanin su maliyetle getirilmesi falan hakkaten anlamsiz. Genc yedeklerin de var, isini goren Tosic de var orada. Bunlarin hepsini gectim o bolgede oynayabilen baska adamlarin da var. Karsina Bayern cikmis, eleyemeyecegini biliyorsun. Vidaya verilen paranin ne anlami var simdi? Sampiyonlugu mu getirecek sana? Gercekten adama ihtiyac duydugun alan burasi mi yada? Marcelo da cok guzel ornek ayrica. Dark'a katilmis oldum vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ah be Marcelo, çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ajax ile nasıl kıyaslıyabiliyorsun Beşiktaş'ı adamlar 50 senedir alt yapıdan adam yetiştiriyorlar ve bütün sistemleri bunun üzerine. Tabii ki ücretleri daha az olacak. Kaldı ki artık belirli bir seviyenin takımısın ve gelen oyuncular da ona göre ücret talebinde bulunuyorlar ha 3.5 çok mu çok bunu zaten kabul ediyorum ama ŞL de oynuyorsan ve ileriye dönük hedeflerin var ise böyle oluyor işte. Ayrıca Marcelo çok büyük şans adam kendi takımın da oynayamıyordu kiralık takas yöntemi ile kumar denedin tuttu. Vida bilinen tanınan bir oyuncu yapacak bir şey yok nasıl Negredo ve Pepe'ye veriyorsan parayı mecbur Vida'ya da veriyorsun. Ayrıca dünya da bonservislere ve ücretlere harcanan paraların hangi boyutlara da geldiği ortada haliyle senin ülkene de bu şekilde yansıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 o isin abartisi. ajax gibi iyi gencleri dizip final gorebilecegin bir duzen de, imza parasi, menajer payi vermeden transfer de cok uzak bizim realitemize. arada bir yerde olabildigince yapmaya calisiyorsun. ama bu transferde o denge tutturulamadi. takviye acisindan onceligi olan bir mevki degildi. zorunluluk da degildi zira tosic'e yapilan tekliflerin cuzi miktarda oldugu ortaya cikti. geriye sadece iyi ticaret olmasi kaldi. ucuza kapiyormus gibi bir hava yarattilar. bonservissiz aliyoruz, rakiplerimizden, obur takimlardan, kendi takimindan once kapiyoruz dediler. fakat toplam maliyetiyle makul bir transfer olmadi. tosic satilmayinca butun argumanlar cope atildi. su an musrif bir transfer degil diyebilmek icin hem banko 11 oynamasi lazim hem de kontrati bitmeden baskasina satabilmek. imkansiz degil ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 aynen bu, satabilmek içinde istediğin zaman kozun sende olması gerek. türk kulüplerinin adam satamamasının önündeki en büyük engellerden biri bağlayıcı kontratlar. adamlar sadece arap ülkelerinde falan alabilecekleri paraları burada da kazanıyorlar. parası olan adama istanbul müthiş şehir. niye gideyim diyor. 2-2,5 sene önce buraya sneijder'a çinden gelen teklifi koymuştum, belgesini. bulursam yine koyarım. yanlış hatırlamıyorsam 7 milyon euro yıllık veriyordu adamlar gitmedi. niye gitsin? burada 4-5 alan adam niye rahatını bozsun. sosa'yı nasıl sattın? adam çok cuzi bir miktar alıyordu. milan ve sosa onca çirkeflik yaptı ama sen ne dedin? ok kenarda otursun o zaman. niye? kontrat yükü yoktu. kenarda olsa da koymazdı. bunu herkes anlayınca 31 yaşındaki adam için 7 milyon euro tokatladın. vida bu kontratı bırakıp gitmek istemediği sürece nasıl salacaksın mesela? niye bırakıp gitsin ya da mesela? bunun kadar para kazanabilmesi için ciddi anlamda 10 seviye falan atlaması gerek. atlayabilir mi? öyle yazın kupa var, kışın şu var, 6 ay sonra şu var işte BELEŞE ALDIK KESİN KAR EDERİZ diye bir kafa yok, var aslında o var diye bütün kulüplerin 1.5 milyar TL borcu var... o yüzden leş transfer. aynı şey negredo içinde geçerli mesela. İyi futbolcu almak, iyi transfer yaptın anlamına gelmiyor. Vasat bi adamı da doğru mevkiide doğru fiyata alırsan çok iyi transfer yapmış olabilirsin. Kötü mantık üzerine kurulan bir transfer hiç mi faydalı olmaz? Olur. Zaten TR'deki masraflı işlerin %90'ı bu şekilde dönüyor ama işte ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 euro 2ye katlandigi icin var o kadar borc sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 sen misin fikret başkanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Yok başkan ve Çebi ye laf edince fena bağırıyorlar, hatta eleştireni arkaya çekip dövüyorlar. Eleştiriye vs tahammül hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Yavas yavas sampiyonlukta geri sayim basladi. Kafalar lige dondugunde takim da 1.5 vites arttirinca karsisinda ligde takim dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 beinsports'un sitesinden 2015-2016 sezonu özetlerine bakıyorum. ben galiba eyşan'ı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Zorunlu transfer bitmiş, Beşiktaş, Lens için İngiliz kulübüne 4 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 2022 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Jeremain Lens'in kazanacağı garanti ücretler: 2018-2019 Sezonu için 2.250.000 Avro 2019-2020 Sezonu için 2.300.000 Avro 2020-2021 Sezonu için 1.950.000 Avro 2021-2022 Sezonu için 1.800.000 Avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Lens futbol oynamak için çaba gösteren birisi her ne kadar istemesem de yararlı olabilir ileri ki dönemlerde. En azından Quaresma gibi serseri tavırları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 güzel kazık valla, dua edelim de oynamak istesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 4 yıl garanti sözleşme kesin oynamak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Hollanda'lı futbolcular genel olarak futbolu severek oynuyorlar (Van Persie hariç). Zaten genel olarak sporu seven bir millet ve Lens zaten her defasında formayı istediğine dair açıklamalar yapıyor. Seneye Q7 olmadığını düşünürsek Gökhan Töre'ye vermez herhalde formayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 lens o genelin dışında işte. oynamak istedi mi top class topçu ama sadece kontrat sezonunda oynar lens. zaten atıyorum şu fener'deki performansını iki sene üst üste sergileyebilse top class tkaım bulunurdu kariyerinde. yeteneğinin karşılığını istikrarlı olarak hiçbir zaman verememiş bi adam. bu tip adamlara 4 senelik kontrat vermek de iş bilmezlik kusura bakmayın. hani sezon başında ffp yüzünden böyle alındı, kesin transfer falan derken "inşallah öyle değildir" diyordum yine. çok fazla insan diyordu gerçi. BJK'ye atılan kazıktır ya Lens her şekilde. GG ve Caner tutup, Fenerliler çıldırınca devam ettirelim kafasının göte kaçmış hali bu iş direkt. 4 sezonun ikisinde iyi oynasın yeter bana valla. 33 yaşına geldiğinde halen bizden para alacak kariyeri istikrarsızlıklarla geçmiş bi adam bayağı kötü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 fener performansının da ilk devre ve ikinci devre arasında yine dağlar kadar fark var mesela, sebebi Çin transferi yattı diye. Lens, BJK ile anlaşmak üzereyken sadece Çin'de bi kulüple anlaşırsma oyuncu opsiyonu ile serbest kalırım maddesi yüzünden bizimkiler ikna etmeye çalışıyordu. O arada Fener girip aradan bitirmişti, o hakkı da vermişti. Çin'de kontenjan değişince, transfer işi zorlaşınca hatta belki de yatınca orada da tam performans oynamayı bırakmıştı. Lens bu yani, ben çok şey beklemiyorum. Siz de beklemeyin bence sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar