Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

BJK'nin geride kalıp, kara günlerini yaşamasının mimarı bu adam ki halen en çok borçlu olduğumuz kişi bu; o borç gidecek dedi gitmiyor ve kurumun önünü kapıyor.

Demirören öyle söylendiği gibi BJK'yi koruyor olsaydı o borcunu tamam almıyorum der bırakır bi anda ekonomik olarak boostlardı takımı.

Halen kulübün 1/3 borcu ona bağlı, ciddi anlamda el ayak bağlıyor.

Adam tehditle bizi bağladı be, Fikret Ormanın açıklaması var demirören federasyon başkanı olduğum sürece paramı istemeyeceğim dedi hep orada kalsın diye :p
Mesaj tarihi:
hadi kendi gündemimize dönelim.

https://www.youtube.com/watch?v=0Qqd6T_A9LY

salı günü bu tatlı şeyi duymak için alandayız. Tüyleri diken diken ediyor gerçekten herkesin duyduğu anda verdiği ortak tepkinin yaşandığı o bir kaç saniye :D
Mesaj tarihi:
Valla ben 3-4 hafta önce ihtimal yok puan almaya diyordum ama Naby Keita'nın yetişmeme ihtimali + Leipzig'in yoğun maç temposunu kaldıramaması tecrübesizlikten vs. derken şansımız olduğuna inanmaya başladım.

Leipzig gibi takımlarda genelde Avrupa kupası + ligi birlikte götürecek adam tecrübesi pek olmadığından hep sıkıntı çekerler ama Almanya'da fizik kondisyonu oturtan takımlara sıkıntı olmuyordu genelde. Bunlara bayağı vurdu.

Son 3 haftadır hep izliyorum bir şekilde Leipzig maçlarını da kötüler yani, neredeyse hiçbir şey oynamıyorlar. Oynamaya çalıştıklarında zorlanıyorlar vs...

Bakalım, iç sahada bir 3 puan direkt muazzam başarı olur. Porto maçı gibi oynarız inşallah.

Ben yine aşırı umutlanmıyorum en nihayetinde deli tehlikeli takım ama bakalım.
Mesaj tarihi:
Ha bir de şansımız varsa Bruma ile sahaya çıkarlar. Bu sene Bruma'nın sahada olduğu Leipzig formasyonlarının tamamında inanılmaz farklı kimlikle oynuyorlar. Son Augsburg maçında mesela Bruma'nın hızından faydalanalım diye hep onun olduğu kanada dönüp, üzerinden oyun kurmaya çalıştılar ama atakların %90'ı falan piç oldular.

O şekilde gelirlerse bayağı etkili olma ihtimalimiz yüksek, inşallah öyle bir hata yaparlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...