Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 RB LEIPZIG maçına gidemeyecek kombine sahibi olan var mı? öncelikli bilet satışı açmışlar gidemeyecek olan varsa biletlere talibim :(
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 çekiliş mekiliş bişeyden çıkmadı mı bilet sana ? sdafsafas 500 kağıda bırakırım
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 oha olum beşiktaşlı adam karaborsacı olur mu ya gidemeyeceksen 4 bira + 2 yarım ekmek izmir usulü kokoreç ısmarlarım ama semtte
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Ben de gidemicek olandan bilet satin alabilirim.Ozelden yazabilir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mayhem said: oha olum beşiktaşlı adam karaborsacı olur mu ya gidemeyeceksen 4 bira + 2 yarım ekmek izmir usulü kokoreç ısmarlarım ama semtte sırf fiyat teklif edebilmek için ısmarlıyolar onu .
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 2019 super kupa bizim yuvada oynanacakmış
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 2019 UEFA süper kupa finalini vodafone parka vermişler. Prestij tavan yapacak
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DKLhXxMW4AA82KD.jpg
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 DarKRideR said: BJK'nin geride kalıp, kara günlerini yaşamasının mimarı bu adam ki halen en çok borçlu olduğumuz kişi bu; o borç gidecek dedi gitmiyor ve kurumun önünü kapıyor. Demirören öyle söylendiği gibi BJK'yi koruyor olsaydı o borcunu tamam almıyorum der bırakır bi anda ekonomik olarak boostlardı takımı. Halen kulübün 1/3 borcu ona bağlı, ciddi anlamda el ayak bağlıyor. Adam tehditle bizi bağladı be, Fikret Ormanın açıklaması var demirören federasyon başkanı olduğum sürece paramı istemeyeceğim dedi hep orada kalsın diye :p
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 bizim yenge ne yapmış ya dün gece https://pbs.twimg.com/media/DKT7fvVWsAAQdWn.jpg
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Gazetelere falan da cikmis. Neden olay olmussa bu kadar...
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 türk aile yapısına ters islam ülkesinde böyle şey mi olur
enrique Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 acilen kontratı karşılıklı feshedilip yollanmalı. bundan iyi fırsat bir daha karşımıza gelmez.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Alti yazilli ollmasa guzel capsler yapilirdi mac sonralari sdfsd
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Llama said: https://pbs.twimg.com/media/DKLhXxMW4AA82KD.jpg Ahahah çok iyi ya
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 hadi kendi gündemimize dönelim. https://www.youtube.com/watch?v=0Qqd6T_A9LY salı günü bu tatlı şeyi duymak için alandayız. Tüyleri diken diken ediyor gerçekten herkesin duyduğu anda verdiği ortak tepkinin yaşandığı o bir kaç saniye :D
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 salıymış maç 2 günde hazırlanır takım inşallah çarşamba falan sanıyordum
totemic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 CL'nin havası başka olur. alırsak porto galibiyetinin bir anlamı olur.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Valla ben 3-4 hafta önce ihtimal yok puan almaya diyordum ama Naby Keita'nın yetişmeme ihtimali + Leipzig'in yoğun maç temposunu kaldıramaması tecrübesizlikten vs. derken şansımız olduğuna inanmaya başladım. Leipzig gibi takımlarda genelde Avrupa kupası + ligi birlikte götürecek adam tecrübesi pek olmadığından hep sıkıntı çekerler ama Almanya'da fizik kondisyonu oturtan takımlara sıkıntı olmuyordu genelde. Bunlara bayağı vurdu. Son 3 haftadır hep izliyorum bir şekilde Leipzig maçlarını da kötüler yani, neredeyse hiçbir şey oynamıyorlar. Oynamaya çalıştıklarında zorlanıyorlar vs... Bakalım, iç sahada bir 3 puan direkt muazzam başarı olur. Porto maçı gibi oynarız inşallah. Ben yine aşırı umutlanmıyorum en nihayetinde deli tehlikeli takım ama bakalım.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Ha bir de şansımız varsa Bruma ile sahaya çıkarlar. Bu sene Bruma'nın sahada olduğu Leipzig formasyonlarının tamamında inanılmaz farklı kimlikle oynuyorlar. Son Augsburg maçında mesela Bruma'nın hızından faydalanalım diye hep onun olduğu kanada dönüp, üzerinden oyun kurmaya çalıştılar ama atakların %90'ı falan piç oldular. O şekilde gelirlerse bayağı etkili olma ihtimalimiz yüksek, inşallah öyle bir hata yaparlar.
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Fb macindan sonra oyuncular cok gaza gelmis olmali zaten. Yenilirsek de hic sasirmayacagim bir mac ama belki yeneriz lan :D
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ula bugün kardeşimle tolga bizim ikinci adam oldu galiba klübede diye konuştuk haftaya maçı o yönetecekmiş
Öne çıkan mesajlar