tunch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 "mecbur kaldım" der gibi kart gösteriyor hahaha şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 ikinci yari tat kacirdi. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Veremesinler su adami ya.. Renklilerin beşiktaşlı mete safsatasini kaldıramıyor adam cok net.. Verdigi fauller, cikmayan kartlar, vermedigi penalti falan salak sacma bir yonetimdi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Yaktın benim kuponu meteeee Nese :) Ben haftalara girerken görücem böle saldıran takımları, dedim bursanın canı yok yırtındılar 4 sakat haftaya gl.. sizden cok para kazanacam bursa yakın takibimdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Bala göte yendik.ne bi atagimiz var ne bir şutumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Dark_Soul said: Caner 30 saniyede 3 kere top kaybetti şu sekansın gif yapılması lazım efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 karamürselidelihamdi said: Bala göte yendik.ne bi atagimiz var ne bir şutumuz. Fener balı bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 İyi değilizde bala göre yenmedik yahu okadar da değil. Heriflerin yarım atağı var o da gol oldu. Bir ara yine kasımpaşa gibi uzaktan yiyip 2-2 bitirir miyiz demedim değil... Takımda hazır değil taraftar olarak bizde hazır değiliz, fazla sönük geçti maç. Hep beraber uyuduk resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 iyi değiliz falan deil amaçlanan bu zaten, sezon bası hafif tempoyla win alıp mid game'e hazırlanmak defans hattı tam oturamadı, random rasgele goller yiyip maçları zora sokuyoruz 3dür, ama takım suan tam senolun istedigini yapıo gs gibi yüklenip, bi gaz saldırıp eze eze win alıp late game'i riske atmak mantık işi deil tudor kovulcam riskiyle bi gaz saldırıyo ama hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 niye tudor mu sahaya çıkıp oynuyor? Gomis 85 te oyundan alındı diye neredeyse tudoru dövecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 onu q7 de yapıyor, alınca heyecanla nasıl tepki verecek diye bekliyorsun :p korkudan adamı oyundan alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 smyrnas said: niye tudor mu sahaya çıkıp oynuyor? Gomis 85 te oyundan alındı diye neredeyse tudoru dövecekti. tudor niye oynasın ne alak?!?! tudor taktik maktik yok bam bam bam die oynatıo her daim gaz ekstra eforla takıma çok erken ekstra yükleniyo demek istiyorum neyini anlamadın 3-1 olmus maçta dk 85 de forvet alınıyosa ya alkıslatmak içindir veya diğer giricek oyuncuya sende bu 11 desin gazı motivasyonu verilir 1-1 olsa skor hadi dövün adamıda 3-1 iken niye dövüyosunuz tamam hadi avrupada yoksun rotasyon vs çok derdin yok ama bukadar erken topcuları final macı gibi gazlayıp sakatlatırsan ligin ortasında havluyu atıverirsin işin garibi tudoru anlarım koltuk derdi var fln, gs taraftarı 3-1 iken yapılan ekstra gereksiz presse deliler gibi alkış tutuolar tam karadüzen dfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Bence fazla abartiyorsunuz su erken acma olayini. Real Madrid dedigin takim senede kac mac yapiyor herifler it gibi kosturuyor son mac dahil. Ronaldo gelip Euro alip ertesi sene hic dusus yasamiyor - bu erken acma olayi kiside biten birsey. Bizimkilerin spor ahlaki olmadigindan Mayis ayinda cesmede gobek buyutuyorlar. Su Ozan Tufan dedigin adam o gobegiyle 1 ay gec acsa ne farkeder erken acsa ne farkeder. Yoksa ben pili bitme olayina tam katilmiyorum hele ki surada sadece 8-9 ayda 31 mac yapacak takimdan bahsediyorsak. Su macta deli gibi kostu diye 5 ay sonraki macta pili bitmesi icin herhangi bir biyolojik neden oldugunu dusunmuyorum profesyonel sporcu icin. Aksine kendine iyi baktigi surece daha da ileriye gitmemesi icin bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 https://twitter.com/Acaryns/status/901529502945333248 Bir gün yine Besiktasin çocuğu mete Beşiktaş'i kollarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Net kirmizi hem de dibinde. Verememis hakikaten garip. Ama bu iste hakemlerin ne kadar etkilendigini gosteriyor. Besiktas'in cocugu Mete - Eyyamci cuneyt bilmemne Huseyin diye yapistirirsan herkese bir isim adam gibi mac yonetmesini bekleyemezsin. Ama bunu her takim taraftari yapiyor tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Profosyonel hakem degil mi bunlar ?? Maasli adam yani, hangi sirkette bu kadar kötü bu kadar yetersiz bu kadar bariz hatalar yapan birini işte tutarlar ?? Verirsin tazminatini kovarsin biter. Boyle şeylerden etkilenmeyen adam bulursun.. Hayır sunu calmayan adam macta oyle fauller caldi ki, ruzgarla yikilan adama falan faul caldi, ozzy 2 elle itildi penalti calamadi.. Mac 2-1 bu adam gol atsa nolcakti. Hakem hata yapar mi diyecektik. Bu hata değil böylelerine mac yonettirmeyeceksin bunlar kotu niyetli Konya Ts maçındaki hakem net kotu niyetliydi mesela. Gozunun önünde 3 tane net kirmizi vardi 1 tane çıkartmadı.. boylelerini hata diye degerlendiremezsin yollayacaksin gidecek, boyle bariz yanlışlar yapma luksu yok adamlarin bak bacagini eline verdiler o macta adamin 1 numarali sebebi huseyin göcek yonetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Bu noktaya geldikten sonra oyle ama bu noktaya gelisi degerlendirmek lazim. Daha dogru durust mac yonetmemisken Gocek in bilmem ne zaman cekilmis gs basket takimini mactan once haber yaparsan adamin kariyeri boyunca yapisip kaliyor. Keza Mete de gelecek vaad eden iyi hakemlerden degil miydi? E cuneyt icin disarda farkli icerde farkli yonetiyor demiyor muyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Sotto said: Bence fazla abartiyorsunuz su erken acma olayini. Real Madrid dedigin takim senede kac mac yapiyor herifler it gibi kosturuyor son mac dahil. Ronaldo gelip Euro alip ertesi sene hic dusus yasamiyor - bu erken acma olayi kiside biten birsey. Bizimkilerin spor ahlaki olmadigindan Mayis ayinda cesmede gobek buyutuyorlar. Su Ozan Tufan dedigin adam o gobegiyle 1 ay gec acsa ne farkeder erken acsa ne farkeder. Yoksa ben pili bitme olayina tam katilmiyorum hele ki surada sadece 8-9 ayda 31 mac yapacak takimdan bahsediyorsak. Su macta deli gibi kostu diye 5 ay sonraki macta pili bitmesi icin herhangi bir biyolojik neden oldugunu dusunmuyorum profesyonel sporcu icin. Aksine kendine iyi baktigi surece daha da ileriye gitmemesi icin bir sebep yok. çok ama çok doğru bir yorum. türkiye kupası'nda da zaten yedekler oynayacak. düşme falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 http://www.kartalhaber.com/medelde-neler-yasaniyor-20209.html medel trip atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ŞG'ye rağmen maç kazanabiliyor oluşu takımın kalitesini gösteriyor işte, dün yine çok uğraştı vermek için ama neyse ki çocuklar engelledi. Bursa da kötüydü. Esasen 11 vs 11 oynamayı istese ŞG bu takımın yenemeyeceği yok şu ligde ama min 75 dakika 10 kişi oynatması takımı resmen diğerlerini de öldürüyor. Köylü akıllansa yine iş yaparız da yok işte yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Dün Caner ve şaklaban toplamda 30 orta çekmiş. 17 şaklaban, 13 caner. isabetli orta sayısı 7. İsabetli olmayanların yarısı rakip takım atağı başlatsa orta saha ve stoperine ekstradan 11-12 atak yemesi anlamına geliyor. Oluşan atağı kesmek için ekstra efor demek oluyor. Takım ilerideyse geriye komple koşması anlamına geliyor. Sonra orta saha maç sonlarında düşünce NEDEN ACABA YAWWWW oluyor. Sen ayağındaki topun değerini bilmez, 90'lardaki mentaliteyi hücumda devam ettirirsen Avrupa'da seni darmadağın ederler. O ekstra 12 atağın değerini Bursa bilmez, kullanamaz ama Porto'su Monaco'su, Leipzig'i yakalayınca seni kevgire çevirir. Ki çevirecekler bu kafayla devam edilirse. Edit: Ha bir de bu kadar orta kesmene rağmen golleri yine duran toptan ancak atabilmişsin. Bursa'ya karşı, şu bursa'ya karşı sadece duran toplardan gol atabiliyorsan ciddi hiçbir rakibe bu kafa ile gol atabilme ihtimalin bile yok. Şimdi maymun bile şu üç haftadan sonra "bu şekilde hücum edemiyor bu takım, değişiklik gerek" der, demeli ama köylü Şenol halen bu kafayla devam ediyor. Haftaya da devam edecek. Fener gelsin bize bi koysun da sonra "AKILLANDIK QQ" diye dolanır. Taraftar yine der "BÖYLE YERLERDE TAKILMAK GEREK RENKSİZ QQ" diye dolanır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 6-3-1 e nasil oynasaydi abi besiktas orta kesmek yerine? 1-2 da yapti bi cok kez, cenk direge cakmasa 4e giderdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ben hiç beğenmedim takımı zaten 3 haftadır ite kaka top oynuyor. Dark'ın dediği gibi o istatistik benim de dikkatimi çekti. Bursa dönen topları toplayamadı topladığı zamanda çıkamadı ancak dün maçta gerçekten şampiyonlar liginde de böyle oynayacağımızı düşününce ... :) ŞG milli maç arası diyordu, bakalım. Ne kadar değişecek takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Defansi siskin takimlari cizgiye cekip ortayi bosaltmalarini saglayacaksin ki bu yanlis bi taktik degil. Takim hazir degil ama acik oynayan takimi da ezecek gucte her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Iki macta yenen 3 golde de sanssizlik mevcut. Kasimpasadan yedigin golun biri ronaldo digeri ters ayakta kalma golu.. bu macta yenen gol de komik bi hata. 10 macta 1 olacak hatalar denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar