Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 e zenci sleeve kullaniyor ama adam :) birde zaten 2. kitabin 1. siyle alakasi yok pek, ana karakterin ismini degistir bambaska kitap olarak satarsin net. ilk sezonda uyarlama namina en iyi sey poe/hendrix, kitapta dizideki kadar aktif degil oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 dizinin yanina birde animesini yapiyormus netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 oo alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 najs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Çoh ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Aaa Poe da varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 by dizinin dördüncü bölümü bu sene izlediğim en iyi şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 2. sezon 27 Subat demis Netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 güzel görünüyor, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 daha 2 hafta önce ilk kez ilk sezonu izlemiştim iyi denk geldi. alışabilicem mi falcona bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 (düzenlendi) 2. kitapla pek bir alaka goremedim, direk 3. kitaba atlamislar gibi Şubat 11, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 iptal edilmemişmiydi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Animesi Mart 19'da basliyormus ayrica: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 (düzenlendi) Simdi bitirdim ikinci sezonu Spoiler Ilk sezon daha iyiydi sanki. Bu sezon da fena degil de, yine cok fazla ahlakcilik mi desem ne desem var gibi. Uzayda degisik degisik teknolojiler , cin kerhanesi gibi ortamlar ve surekli savastiklari serrrrefsiz bir karakter ya da son anda verdigi kararla kefaretini odeyen karakterler falan. Bir de canlisinda yapayina herkese bir ask hikayesi koymuslar. Bu setting ile cok daha guzel seyler yapilabilirdi sanki. Şubat 28, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Spoiler ilk sezonu ben de daha çok beğenmiştim. son 1-2 bölüme kadar baya sıkıla sıkıla izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Beni sıkmadı hiç ama ilk sezonun gerisinde kaldığı doğru. Tabi en önemli nedeni novel ideayı (sleeving) ilk sezonda tüketmiş olmamız, bilimkurgu dizileri genelde bu yüzden devam sezonlarında aynı tadı vermiyor. E ikinci novel idea alien teknolojisi ve arkaplanı falan olabilirdi ama çok yüzeysel kaldı, daha çok güç oyunlarına ve 1000 yıl geçip teknoloji arşa çıksa da insan aynı insan argümanına bağladı hep dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Ben aktörü sevemedim o yüzden bıraktım, filmlerinde de sevemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 2. sezon Çöp. Zenci eleman azıcık rol yapsaydı iyidi. Çok rahatsız etti. Sezon ggenel olarak kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 hayda, ilk sezonun son 2 bölümündeyim ben :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2020 Ben de bitirdim ama ilk sezonla kiyaslanmaz hakkatten. Her gecen bolum yavanlasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 (düzenlendi) yeni bitirdim de ben hakkaten dendiği kadar dandikmiş, keşke hiç başlamasaymışım. ai'lar aşık oldu ya la birbirine sdfgh. mackieye diyecek laf yok zaten allahın odunu Nisan 7, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 aaand Canceled By Netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar