bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Selamlar, 2 ay önce işimi değiştirdim. Geçen gün yeni yer ile bir anlaşmazlık oldu deneme süresinde istifa ettim. Ancak yaklaşık 5 yıldır düzenli çalışıyorum. Bu durumda işsizlik maaşı alabiliyor muyum? Google it yaptım ancak her yerde ayrı bir şey okuyarak beynimde tümör olduğunu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 İstifa edince alamıyorsun diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Alamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 İstifa edince alamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 galiba işten atıldıysan alıyosun. atıldıktan sonra bi yere girip 2 ay önceden istifa edersen işsizlik hakkın kalıyor bu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 yeni düzenlemeyle istifa ettiysen de alabiliyorsun. ama o düzenleme yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. geçen gün haberlerde okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Calistigin yer 30 kisiden azsa is guvencen yok, issizlik maasi alamazsin. Calistigin yer 30 kisiden fazlaysa is guvencen var, 6 aydan az calistigin icin issizlik maasi alamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 haklı istifa alıyo sanırım mobbing falan varsa alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 muhasebeci senin çıkışını yaparken oradan nedenini işaretliyor. git eski iş yerinin muhasebecisine abi böle böle işten ayrılışı değiştirebilir miyiz de, patrona sormak lazım der, patron da %90 izin verir. tabii anlaşmazlıktan kastın ne bilmiyorum, baya boktan ayrıldıysan ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Muhasebeci işten ayrılış nedenini sonradan değiştirse bile işsizlik maaşı vermez muhtemelen devlet (cuz devlet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 aynen o çıkış nedeni değiştirilemiyor, eski iş yerimden çıkışımı yaptıklarında istifa ettim diye göstermişlerdi o zaman araştırdığımda değiştirilemiyor demişlerdi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Yok değiştirilsin diye İşkur'a dilekçe veriyorsun işte de gene işsizlik maaşı vermiyor devlet sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Liebe said: aynen o çıkış nedeni değiştirilemiyor, eski iş yerimden çıkışımı yaptıklarında istifa ettim diye göstermişlerdi o zaman araştırdığımda değiştirilemiyor demişlerdi malesef. 10 gun icinde iptal edip tekrar cikis verilebilir. Yemisler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 10 günü geçtim, aylar sonra değişen biliyorum sonra da işsizlik maaşını ödedi devlet. komple yemişler sizi ahsdfuhdasufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 zaidral said: Calistigin yer 30 kisiden azsa is guvencen yok, issizlik maasi alamazsin. Calistigin yer 30 kisiden fazlaysa is guvencen var, 6 aydan az calistigin icin issizlik maasi alamazsin. şu ne abi? son 3 yılda 600 gün çalıştıysan, son iş yerinde de en az 120 gün çalıştıysan alabiliyorsun, çalışan sayısı ne alaka anlamadım? çalışan sayısıyla, daha doğrusu şirket yapısıyla işsizlik maaşının bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 iskur.gov.tr den açıp bakamıyonuz mu nedir ne değildir anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Lectre said: zaidral said: Calistigin yer 30 kisiden azsa is guvencen yok, issizlik maasi alamazsin. Calistigin yer 30 kisiden fazlaysa is guvencen var, 6 aydan az calistigin icin issizlik maasi alamazsin. şu ne abi? son 3 yılda 600 gün çalıştıysan, son iş yerinde de en az 120 gün çalıştıysan alabiliyorsun, çalışan sayısı ne alaka anlamadım? çalışan sayısıyla, daha doğrusu şirket yapısıyla işsizlik maaşının bir alakası yok. ben nedense işe iade davası ile karıştırmışım. haklısın. mod silsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 istifa ettiysen alamıyorsun. Onu değiştireceklerdi ama ne zaman belli değil. Yani olay haklı bir nedenle istifayı gerektiriyorsa (mobing gibi vs) o zaman alabilecektin. prim günü şartlarını değiştireceklerdi. 120 gün 30 a düşecekti vs falan ama hepsi tatava sanırım kıdem tazminatı paketiyle çıkartırlar bunları da. Sonuç: alaman :D Eski işyeriyle yenisi arasında 1 günlük boşluk varsa da alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 hmm evet eski iş yeri ile arada 3-4 gün boşluk var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Son X gün kesintisiz sigortalı olayından malesef o oluyor. Daha iyi bilenler vardır illa ki onlardan da teyid alsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Samaella komple yanlış ya. Yazdım arka sayfada... Ayrıca 1 gün boşluk varsa alamazsın nedir..... Son x senede bilmem kaç gün çalışıyor olmam lazım, boşluk olup olmaması hiç önemli diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 son 120 gün içerisinde 3 günden fazla raporun varsa bile alamıyorsun demişti bana eski işyerindeki ikcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sabonis said: Samaella komple yanlış ya. Yazdım arka sayfada... Ayrıca 1 gün boşluk varsa alamazsın nedir..... Son x senede bilmem kaç gün çalışıyor olmam lazım, boşluk olup olmaması hiç önemli diil. Hizmet akdinin feshinden önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olmak kaydıyla son üç yıl içinde en az 600 gün süre ile işsizlik sigortası primi ödemiş olmalıdır yani sen işten ayrıldın 10 gün sonra işe girdin 60 gün sonra işten çıkarıldın. Bakıyorlar son 120 gününe arada 10 gün sigortalı gözükmüyorsun GG oluyor işte. Bu cümleden benim anladığım bu. Bu sayıları değiştireceklerdi işte 120 günü 30 gün falan yapacaklardı ama ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 işte o arada 3 gün rapor alsan o 3 gün sigortan yatmıyor, bu nedenle 120 gün sıfırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 samaella said: sabonis said: Samaella komple yanlış ya. Yazdım arka sayfada... Ayrıca 1 gün boşluk varsa alamazsın nedir..... Son x senede bilmem kaç gün çalışıyor olmam lazım, boşluk olup olmaması hiç önemli diil. Hizmet akdinin feshinden önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olmak kaydıyla son üç yıl içinde en az 600 gün süre ile işsizlik sigortası primi ödemiş olmalıdır yani sen işten ayrıldın 10 gün sonra işe girdin 60 gün sonra işten çıkarıldın. Bakıyorlar son 120 gününe arada 10 gün sigortalı gözükmüyorsun GG oluyor işte. Bu cümleden benim anladığım bu. Bu sayıları değiştireceklerdi işte 120 günü 30 gün falan yapacaklardı ama ne oldu bilmiyorum. yok haklısın ben hızlı hızlı okurken o 120 günü kastettiğinizi anlamadım. son 600 gün olayını diyorsunuz sandım nedense. o zaman almak için eligible olmayabilir evet. bunu da ayda 1 yeni işe girip sonra hemen ayrılıp süreki tekrarlamasın diye var. ama işten çıkış nedenin değiştirelebiliyor yani, şirketin elinde o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar