drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Jahreine çok laf etmişsiniz de adamın cidden kalite kokan yayınları var. Son zamanlarda bozdu o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Jahrein güzel yayıncı, küfürden hoşlanan herkese rahat rahat izler. Küfür videoların %90'ı falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 jahreini başka beğenen varsa söylesin de ekleyelim modeze uğraştırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 pintipanda favorim. jahrein sesi cırt geliyor bana bayıyor bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Quo-Vadis said: Kim bu arkadaş ? Nesi meşhur ? Jahrein dediğiniz ? İşe yarar bir şey yapiyormu ? Kısa özet geçsenize bana zahmet olmazsa. Üşendim videolarını seyretmeye, ekşisözlük okumaya. Dur bende koyayım yeni Smile den. (facepalm) altan abi jahrein ahmet bizim okuldan mezun eski paticik bizimle tsde oyun oynayan bir arkadas. once youtube how to play falan yapmaya basladi sonra canli stream baslayinca ona basladi. zaman zaman bizde katiliyorduk yayinlara halad katiliyoruz. kim ne derse desin twitchin acunu. almanyada okurken g2a dan teklif aldi calismaya gitti su an polonyada. 30k izlenme barajini gecen tek turk. su an ddos sorunlari var bayadir saglikli yayin yapamiyor. kisacasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Xenocide said: Olm jahrein kaç yıldır yapıyo bu işi yeni mi ayıktınız sdf adam türkiyenin resmi gaming youtuber'ı. Böyle ülkeye böyle streamer abi. Onu bırakın da sizi niye darladı? Pati seviyesine hitap eden bir yayını yada karakteri yok evet de, niye beyingücünü buna harcarsın ki 10 sayfa? İşinize baksanıza olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Vingthor said: sanki onceki sayfalarda zipzipa laf gelmis. dunyanin en iyi insanlarindan biri lan zipzip. gercekte tanimiyorum hic gormedim muhabbet bile etmedim baska bi mecrada ama ICIMDE HISSEDIYORUM ZIPZIPI. zipzip gerçekten süper bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 zipzip lafi gecince iliklasmaya basliyor forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 khazadum said: ama live stream konusunda türkiyenin en çok izlenen kişisi adam kıprıslı almanyada yaşıyor, nasıl tr nin en iyisi olabiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 .. /saçmalamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Auril said: khazadum said: ama live stream konusunda türkiyenin en çok izlenen kişisi adam kıprıslı almanyada yaşıyor, nasıl tr nin en iyisi olabiliyor ? türkçe yayın yapan demek istenmiş sanırım. olm bir de adam iyidir kötüdür, de bir ara bizim aramızdaydı lan. gerçi milletle kavga etti gitti sanırım da, yine de yani bu ne şidden bu celal. ben bu başlığı açmadan izlemedim videolarını streamlerini, ama geçmişte 1-2 tane stream'ini izlemiştim twitch'ten değil ama youtube'dan. öyle aman aman kötü recep ivedik tier değildi, hani çünkü burada öyle bir algı yaratıldı. belki sonradan oraya evrilmiştir bilemiyorum izleyeceğim şimdi birkaç videosunu daha ama yani ÇOK KÖFÖR ÖDÖYOR!!1 saçma bir eleştiri. sadece küfürle güldürüyor olabilir, ama yani adam leş insanlara değil bence 13-18 yaş arası, paticik bugün kurulmuş olsa paticik üyesi olacak olan insanlara hitap ediyor. yoksa "jahrein, şahin draft oynuyor" gibi videoları olurdu. bence gereksiz aşırı yerden yere vuruyorsunuz diyorum, zamanında izlediğim videolarından, şimdi bir daha izleyeceğim ve sözlerimi geri alabilirim ama pati hiçbirbokubeğenmemevebokatmatimini de biliyorum yani bakalım. hani jahrein çok iyi süper falan demiyorum tabi bu arada. normal yani ve adam herkesin lan böyle bir şey yapsam negzel olur dediği şeyi uğraştı ve yaptı, lafta bırakmadı. zipzip de yapmış mesela, ben ikisine de helal team diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 ekmeğini kovalıyor çocuk, ona saygımız var da en süper en iyi vs laflara ben kılım ya zıpzıp a genital bölgelerden 10/10 veriyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Jahrein'i izledim https://www.youtube.com/watch?v=WW79awBeN9c aha bu videosunu. normal adam ya, paticik'teki herhangi biri yani. giydirmeyin olm boş yere adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Auril said: khazadum said: ama live stream konusunda türkiyenin en çok izlenen kişisi adam kıprıslı almanyada yaşıyor, nasıl tr nin en iyisi olabiliyor ? Live streaming yapan bir Türk isterse Zimbabwe 'de yaşasın fark etmiyor ki. Sonuçta Türkçe yayın yapıyor. Live streaming konusunda en iyisinden kastım da izlenen konusunda en iyisi. Zaten live streaming 'teki amaçta bu değil mi? Aynı anda en çok kişi tarafından izlenmek, en çok bağışı almak, en çok subscriber a sahip olma. Öyle ahım şahım bir twitch takipçisi değilim ama her browse channels dediğimde adamın yayını varsa hep 5000+ kişi izliyor oluyor ve birinci sırada. Adamın derdi iyi oynamak, oyunu süper anlatmak veya izleyelenlere birşey aktarmak değil para kazanmak. Bunu öyle böyle yapıyorsa şu anda başarılıdır. Adamın yayınları veya oynayış tarzı bana da hitap etmiyor bende sevmiyorum ama gerçekleri de yok saymamak lazım. (zipzip bir tanedir o ayrı. Onu severek takip ediyoruz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Ya olum bu kadar seviyo musunuz beni? Valla keyfim yerine geldi. Vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 khazadum said: Live streaming yapan bir Türk kıprıslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 zipzip dün pubg oynuyodu da, göğüs dekoltesi veren twitch hatunları gibi kamerayı ekranın yarısı kadar yapmıştı, rahatsız oldum kapadım lan resmen. olm o kadar kamera mı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Chatten bi şeye laf ettiler de ondan yaptım onu. Çok karışıyolar şöyle yap böyle yap diye. Dayanamıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 zipzip said: Chatten bi şeye laf ettiler de ondan yaptım onu. Çok karışıyolar şöyle yap böyle yap diye. Dayanamıyorum ben de. chate dayanamamak diye bişi yok twitch'te. chat'e dayanmayan streamer mı olur yav :D sen bildiğini yapacaksın işte. ha diyorsan ben böle ekranın yarısı kadar kamera ile yayın yapıyom, o da eyvallah, izlemeyen izlemez. her chat'te biri bişi dedi diye değiştireceksen veya ona inadına bişe yapacaksan piiiuuvv. herkesi memnun etmek diye bişi yok. mümkün değil yani. ha ama baktın chat'te bi sürü kişi yazıyor müziğin sesi yüksek veya kamera çok büyük diye, ona göre ayar çekersin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 çok clubbersın ya zip zip bi ipnelik var gibi görünüyor dışardan sdf, gerçi pati burası rahat ol kedi köpeğe repim sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 türkiyenin en kaliteli streamer'ının birkaç videosunu atmanın zamanı geldi ozaman NSFW 18+ olası beyin hasarı, aşırı rahatsız edici içerik https://www.youtube.com/watch?v=uDtA_4PvNhk https://www.youtube.com/watch?v=1-iNdGUqpZw https://www.youtube.com/watch?v=iMXSsU4ePiA https://www.youtube.com/watch?v=PiqQWQ_KOKg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Auril said: khazadum said: Live streaming yapan bir Türk kıprıslı https://jahrein.com/ istanbul doğumlu, antalyada filan okumuş bla bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 zipzip said: Ya olum bu kadar seviyo musunuz beni? Valla keyfim yerine geldi. Vay anasını ya. bu aksam disari cik da bi bira icek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 ibnelik dediğin tercih meselesi olarak mı, saman altından su yürütme gibi mi? İnce sesli ve kibar oluşumdan ibne diyosan küfrederim, banımı da yerim. Hareketlerim çok efemine anne, anneanneyle büyüdüğümden de, kalkıp ibne dersen ağzına tükürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 zipzip bir tanesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar