sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 az önce bi kızla konuşurken şunu söyledi: "The Martian'ın kitabını okumadım ama filmini izledim, gerçek hikayeden uyarlama di mi?" beynini uyarladığım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Evet deseydin abi, şimdide Titan'a gidiyorlar ama bizi almıyorlar işte dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 gravitynin uzayda çekildiğini sanan biri vardı, onun gibi olmuş asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Gravity uzayda cekilse bu kadar gercekci olamazdi sanirim yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 gravitinin uzayda çekildiğini sanan çok. iki oyuncuyla ucuza getirmişler diyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 adam devlet yoneticisini peygamber yerine koyuyor. graviti daha inandirici geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 https://store.donanimhaber.com/94/bf/11/94bf113f852a448a6fede7b023a5e6c4.jpg bizde uzay gemisi yapacaktık dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bence hakli. cekemiyorlar. ucak projemiz vardi kac secim once. cekemeyip engellediler yerli otomobil engellendi zaten. buyuk turkiye gumbur gumbur geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 kız belki 10 sene içinde haklı çıkacak bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 kız öyle demek istememiştir de derdini anlatacak kadar kitap okumadığı için öyle bir cümle kurmuş olabilir... ben paramı bu olasılığa yatırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yok kız gayet her hafta en azından 1 kitap bitiren bi tip. tanıştığımda tek başına kitap okuyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 heyecanlımış o zaman, geyiğe laf ararken bocalamış da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 benim eski manita gibiymiş.küçük özel bi tiyatroya gidiyordu devamlı.sol tandans lı oyunlar,ezilen işçiler ezilen halklar,hükumete göndermeler gırla.acayip takdir etmiştim ta ki şu dolar bozdurma mevzusunda elinde senin kesin dolar vardır bozdur diyene kadar!!? dumur oldum,mavi ekran verdim.sonra devamlı ağzımı aradı senin görüşün ne.ne düşünüyorsun vs.diye...kısacası yeni nesil bi garip (90 lı) olmadı tabi ama özlüyorum eşek sıpasını :( okuyorlar izliyorlar ama düşünemiyorlar bir çıkarım yapamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Bir insan birşeyi yanlış biliyor olabilir.Bunu ona da söyleyebilirsin ne var bunda garipsiycek anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Kız martianı izlememiş başka film ile karıştırmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 cizgiyi nereye cektiginize bakiyor ya. tr'deki kuantum fizigi!! evrene enerji!! diyen tum kizlari salak ilan edip "bosver la bu mali" derseniz, gorusebileceginiz kiz sayisi oldukca azalacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 bunu söyleyen kızın güzel olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 güzel olduğu için entelektüelitesini geliştirmesine gerek kalmamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Feamer said: heyecanlımış o zaman, geyiğe laf ararken bocalamış da olabilir Bu olabilir evet. Biraz bundan şüpheleniyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Kız 7den yukarı diildir ya. Hani o bildiğiniz beyin terk güzel kız modeli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 hatta abartıyorum bunu söyleyen kızı ilk date de götürürüm sdjgslgksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 of çok hayvanca oldu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 serbest çağrışım: https://www.youtube.com/watch?v=xmoIyhB-3K0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Jaegerjaquez said: hatta abartıyorum bunu söyleyen kızı ilk date de götürürüm sdjgslgksdf direkt aklıma şu geldi. abi çevresindeki bütün erkekler "aaa tabi ya melis ne kadar zekice bi yaklaşım" dedikleri için genelde, çevresindeki kızlar da mars deyince chocolate nuggat bar anladıkları için kız kendini anca bu kadar geliştirebilmiştir. aşağılamamak lazım ama tabi yaşı ne o da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 yine ilgi alakası olma zorunluluğu olmadığı halde birilerini eleştirip zekicilik oynanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar