Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wild West Online


yazuach

Öne çıkan mesajlar

http://www.playwwo.com

Dün Gta forumunda şu resim konusunda konuşulmuş baya Red Dead Redemption 2'ye ait leaked image diye ama tabi öyle çıkmamış sonunda.



Wild West Online diye bir oyuna aitmiş. Bugün Pc Gamer exclusive reveal yaptı.

http://www.pcgamer.com/wild-west-online-revealed/

Direk kopyalıyorum oyunla ilgili bilgilerin özetini okursunuz.

said:
an open world PvP extravaganza being built for PC. Developers of WWO have plans to reveal much, much more about the game in about two weeks when they will bring their project to a $250k KickStarter.

The core of the game is already underway at 612 Games with the KickStarter funds being used to "secure extra funding" for more expansive features.

Here's what we know so far:

-Player gangs will either break or defend the law

-Seamless open world using server shards for "a few hundred" players each

-The comparison to Red Dead Redemption is intentional

-Players can specialize as gatherers such as prospectors, farmers, etc. and will live in resource-themed camps

-Player driven economy

-Crafting by finding and learning recipes

-Story, character and gameplay driven

-Murder isn't the only way to break the law

-Bandit lifestyle, for instance, provides opportunities for bank robberies, stealing from other players' camps or in town, etc.

-No NPC combat, just PvP engagement at the onset

-Survival themes may be borrowed

-Stretch goals will add things like train robberies, etc.

-Slated for a hopeful late 2017 release











Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mmo değildir o, mmo olsa duramazlardı.

No, this won't be the typical routine of questing and grinding levels, but a seamless open world using server shards where a few hundred players will coexist together or die trying.

shards dediği ark gibi, conan gibi işte. traditional mmo beklemeyin.

said:
One stretch goal that has me scratching my head is the first one, where if DJ2 raises $400,000 they'll include women as playable characters.


dat stretch goal tho
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normal abi. yeni animasyon yapmak baya zahmetli. gender lock o yüzden var. tech demosu gibi bişi çıkmasında gerisi gelir.

birde 30 kişi bir araya gelebilince niye hemen mmo diye yapıştırıyorlar onu da anlamıyorum. zamanında ilk gw'a bile mmo demiyorlardı, corpg mu ne diyorlardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü content sığ olur abi. high fantasy ya da sci-fi olmadan lore'u falan nasıl yazacaksın ki. low fantasy ya da historical mmo da yok hiç mesela. çünkü content üretmek aşırı zor olur. en mantıklısı böyle zaten battle royal shooter gibi bişi çıkar bundan işte.

APB oynamadım tam bilmiyorum orada nasıldı. ama o settingte en azından customization satma şansın var. hani wild west baya bayık bi dönem o konuda, immersion breaking pembe cat ear cowboy şapkası satamayacaklarına göre.

esas adam gibi post apo wasteland mmo bile yok. ben onu anlamıyorum. fallen earth mesela o atmosferi müthiş veriyordu ama çok outdated kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

normal abi. yeni animasyon yapmak baya zahmetli. gender lock o yüzden var. tech demosu gibi bişi çıkmasında gerisi gelir.

birde 30 kişi bir araya gelebilince niye hemen mmo diye yapıştırıyorlar onu da anlamıyorum. zamanında ilk gw'a bile mmo demiyorlardı, corpg mu ne diyorlardı.
hakkaten ilk gw zamani ona mmo diyeni dovuyolardi ahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

APB çok iyi bir oyundu bana göre PVP açısından hatta pati tayfasıyla baya takıldık ama Aimbot'un önüne geçemediler ve kendini bitirdi oyun.

Aslında düşününce Wild West ile hem PVP hem sandbox detaylarıyla çok sağlam MMO yapılabilir ama bu adamlarda yine 30 kişilik odalarda survival değilde GTA gibi bamgum takılcaksınız işte.

Kısaca MMO değil. Yazık edecekler güzelim contenti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Early access falan olmayacakmış. Direk release olacakmış oyun bu yılın sonuna doğru.

said:
Now that the proverbial cat is out of the bag, the Wild West Online team is ready to talk about their game, crowd funding options and more. Most interesting is the news that the game will bypass Steam Early Access to dive straight into full release later this year.

As a result of more than 200,000 visits to the WWO site, the team secured a new round of funding from initial investors that will allow development to continue through release, eliminating the need for KickStarter or Early Access.

All of the stretch goals imagined for KickStarter will also ship with the game including female characters, social activities and more. After the game launches, the team will be working on additional content and features as well as expansions.


Oyunun sitesini güncellemişler. Sitede yazılanları okursanız oyunun nasıl birşey olacağıyla ilgili kafanızda daha net bir görüntü oluşur.

http://www.playwwo.com

Güzel duruyor oyun ya. Baya ilgimi çekti benim. Özellikle kickstarter ve early access ile ilgili duruşları çok hoşuma gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yoo bence farketmez. no man's sky örneği var. hele mmo'da hiç farketmez zaten devamlı geliştirilmesi gereken bi yapı var. hani adamlar oyunu geçen hafta duyurdu (kankalar bu rdr2 bakın diye reklam yaparak) sonra KS dediler (200k nedir lol) şimdi vazgeçtiler, yıl sonuna kadar çıkarıcaz diyorlar. böyle plan programlama mı olur? çıksın bi görelim puanlamaları önce.


ekip işini düzgün yaptığı sürece paranın nerden geldiği KS, early access, anneannelerin kefen parası önemli değil. sıkıntı KS'den sonra salan, early access'i açıp yatarak paraları saymaya başlayan stüdyolar.

KS'ı geçtim de, early access'e girmeyip, EA kalkanını açamayacaklarından kendilerine güvendiklerini gösteriyorlar ama işte bi NMS çıkıp çıkmayacağını da bilemeyiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ilginc investorlar geldiyse paralari olmustur bikac milyon en az,

mining, carebear serverlari ve player housing de var. 30 sene suren ea milking olmamasi da iyi, gameplay vsvs versinler bakalim iyi bisi cikarsa oynarim gibi.

http://www.legendsofamerica.com/photos-southdakota/PotatoCreekJohnny.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus abi öyle bi konuşuyorsun ki görende oyunu duyurdular geçen hafta şöyle böyle yapacaz safece 200k tutacak dediler 0dan yeni başaldılar sanacak. Oyunun yapımına başlayalı adamlar baya oluyor zaten. Şuan alpha/pre-beta aşamasındaymış oyun. 200k dedikleri olay adamların elinde para kalmamasından ve sıkıntıya düşmelerinden dolayı. Zaten başta adamlar işe belli bi miktar parayla giriştikleri için uçuk rakamlar istemeyi düşünmemişler. Oyun ortaya çıktıktan sonra oluşan hype sayesinde yatırımcı bulmuşlar ve para eksiğini kapatmışlar. Bu yüzden de kickstarter işine falan girmeyeceklermiş.

Evet kesinlikle fark eder. Yarım yamalak bir oyunu sırf hype trainden yararlanıp aman founder olun aman bak early access verecez diye steamde oyunculara açabilirlerdi. İnsanların çoğu bu tür oyunlara kafalarında bu oyun bitmedi, daha tamamlanacak, sorunlu olabilir düşünceleriyle başlamıyorlar malesef. 2-3 streamer hypeı izleyip oyunu oynardı, insanlar gaza gelip oyunu alırlardı. Sonra bekledikleri gibi çıkmayınca üstüne bide buglar, şunlar bunlar eklenince heryerde bi kötüleme başalardı. Adamlarda nası olsa kaldırdık parayı diye iyice boşlardı oyunu. Kaç tane örneğini gördük bunun yapma. Sözde AAA şirketler bile bu hataya düşüp mahvettiler kaç oyunu.

Bir No Man's Sky olur mu olmaz mı tabi bilemeyiz. Ben demiyorum oyun şöyle mükemmel olacak böyle iyi olacak diye. Ancak yıl olmuş 2017. Böyle adı sanı duyulmamış bir şirketten böyle bir hamle görmek çok güzel bir durum. Şimdiden heryerden olumlu yorum yağıyor adamlara. Benim şahsen artık miğdem bulandı bir ton şey vaadedip founder ayağına parayı kırıp bitmemiş oyunu çıkaran ve ardından dediklerinin 10da 1ini bile yapmayan şirketlerden. En azından şimdi bu oyun çıktımı tam çıkacak. Kötü-iyi şurdan burdan bi şekilde öğrenip öyle alıcaz oyunu. Aaa bu oyun birmedi belki dediklerini ilerde yaparlar diye para verme çelişkisi yaşamayacaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten oyun iyi bişi çıkarsa oynarız diyorum. bi gameplayler çıksın, public test falan olsun. ona bişi demedim sadece EA/KS çektiler diye fazla hypelanmanın lüzumu yok. AAA oyunlar bile release'de patato çıkabiliyor. burada stüdyo yeni, ekip de şu:
said:

have contributed to titles like League Of Legends, the Crysis series, Ryse, Armored Warfare, Neverwinter Nights, Call of Duty 4: Modern Warfare, Star Trek Online and many, many others.


bu garip ekipten bi derinlik beklemem bam güm girişilen bişi çıkar anca.

ayrıca bu demek olmuyor ki founders pack falan satmayacaklar. yazın alpha, sonbaharda cbt falan olacakmış onlara büyük ihtimal founders packler ile access satarlar. EA'den bi farkı yok bence şunun. ya kendi launcherlarını yaparlar ya da mecbur EA'e girerler. zaten EA konusunda şöyle yeni demeç vermişler.
said:

Regarding early access, while it can work really well for an online multiplayer game, we don’t want to turn Wild West Online into one of those “eternal zombies” games that are stuck in early access for years.


EA uzun tutulmamalıya getirmişler yani. kısacası yazın alpha + founder's pack getirirlerse şaşırmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...