sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 aslında biliyordum mouse'u sevmediğimi ama deathadder'dan daha da nefret ettiğim için, buradan takasla aldım deathadder'a karşılık. 4 aydır kullanıyorum mouse'u, önceki sahibi de 1 hafta falan kullanıp beğenmemişti zaten. dün yeni mouse'um geldi, bu nedenle satılıktır. 150 tl yuvarlak rakam, trink trink. go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ne aldin yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 pembe laptop kilifinla muhtesem bir ikili olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 502 beğenmeyen çarpılır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 çarpılmış abi, ceza gibi mouse almış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 asdasd stajyer kız mouse u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Tam bendeki 502 nin eskidiğine kanaat getirmişken iyi oldu. Ben aldım bunu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Kesin alıyor musun? Ona göre mouse hakkında söyleyeceklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Delayed balta mı yoksa sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Sabo satmam demediği sürece alacağım. Atış serbest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Balta değil ya kişisel nefret. g9, thermaltake tt, evga, corsair ve bunu kullandım. İnsanlar hala nasıl alıyor, seviyor şu mouseu bilmiyorum. Ya ellerim büyük diye ya da mousedan anlamıyorum bilmiyorum. Bok gibi mouse. Balta amaçlı değil samimi söylüyorum. Sadece şu mouseu insanların nasıl sevdiğini anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 yenisi http://www.dr.com.tr/Elektronik/Logitech-G402-Gaming-Mouse/Tabletler-Cevre-Birimleri/Cevre-Birimleri/Mouse/urunno=0000000711506?gclid=CKrLhr3O4tMCFUSrGAodcP0EwQ 215 tl imiş. balta sayılmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 zipzip said: Balta değil ya kişisel nefret. g9, thermaltake tt, evga, corsair ve bunu kullandım. İnsanlar hala nasıl alıyor, seviyor şu mouseu bilmiyorum. Ya ellerim büyük diye ya da mousedan anlamıyorum bilmiyorum. Bok gibi mouse. Balta amaçlı değil samimi söylüyorum. Sadece şu mouseu insanların nasıl sevdiğini anlamaya çalışıyorum. Senin kadar mouse deneyimim yok onun için bir kıyaslama yapamayacağım. 3 senedir kullanıyorum ben. Gayet memnunum ama tabii daha öncesinde kullandığım mouselar A4 Tech falan gibi 3-5$ lık mouse lardı. Buna geçince elime tam oturdu. Ağırlıkları da taktım tam istediğim ağırlığa kavuştu vs vs. Gaming tarafında da HoTS , Diablo vb oyunlar oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 en pahalısından, en uyduruğuna kadar bir sürü mouse geçti elimden. g502 baya f/p olarak godtier bir alet. razerların hepsini falan gömer çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bingildak said: en pahalısından, en uyduruğuna kadar bir sürü mouse geçti elimden. g502 baya f/p olarak godtier bir alet. razerların hepsini falan gömer çok net. Ama zipzip'in söylediği şeyi 3-5 mouse denemiş insanların %90 ı söylüyor. Ben de "neresi kötü de böyle düşünüyorlar" diye anlamaya çalışıyorum hep :) Ele oturma tarafı mı? Herhalde şu "snipper" tuşundan dolayı biraz negatif yaklaşılınıyor. Sayfa başı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ya mouse olayı o kadar kişisel bişi ki. Tamamen el rahatlığı yani. Kimin ne dediğine bakmak gerçekten çok yanıltıcı oluyor. Sen deneyeceksin, rahatsan alacaksın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Deneyimli gerçek kullanıcı değerlendirmesi için amazon iyidir https://www.amazon.com/gp/aw/cr/B019OB663A/ref=mw_dp_cr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bir mousea ben beğenmedim kötü demek çok saçma lan. mouseun özellikleri ve kalitesine göre yorum yaparsınız anlarım da öbür türlüsü lelele ben de 6-7 farklı mouse kullanmışımdır şmdiye kadar. steelseries 300 700 logi g500 vs. en son g502 aldım daha doğrusu bana değişimle beleşe verdiler bunu. beleş mal baldan tatlıdır diye değil ama şu ana kadar elime en iyi oturan mouselardandır. ki dediğim gibi teknik özelliklerinde yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Elin adamının deneyimini napıyım abi zipzip varken :) Hoş onunda eli kürek gibi maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Beğenmedim demek saçma Değil. Mouse dediğin kişinin el boyutuna ve tutuş şekline göre değişiyor. Birine çok rahat gelen bir mouse diğerine ağrı yapacak kadar ters gelebilir de. Bir de iyi abartmışsınız 502 yi f/p için daha g302 var piyasada. G502 nin sensörü Meh. http://www.rocketjumpninja.com/top-40/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 zipzip kesin kötü bir oyuncu ve yayıncı. o kadar mouse değiştirmiş hala mousea laf etmesinden belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 abi sanırım insanların çoğunun eli ve pipisi çok küçük.o listede g403'ün birinci sırada olmasının başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 G303 ile karıştırıyor olmayasın? G403 baya deathadder boyutunda çünkü. Boyut a göre değil o Liste bu arada sensör kalitesi ve build qualitye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Sol click basarken dpi'ı değiştirmediğim basış sayısı 10 falandır herhalde. Evga kullanan arkadaşıma gönderdim o da 2 gün sonra geri döndü Evga'ya. Şu an Corsair m65 kullanıyorum g9'dan beri elime en iyi oturan mouse. Mousea laf etmiyorum abi ben kişisel görüşüm o işte bok gibi olması. Flame, balta yok yazdıklarımda. bingildak mesela her konuda hypelıyor mouseu. Sadece anlamak istiyorum :P Özellikle bekledim zaten içimdeki nefreti kusmak için. Sol elime kramp giriyordu kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar