aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 parasini verip alarak yapacaksiniz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ultimaya para mı verilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 aquila said: parasini verip alarak yapacaksiniz asdf. sadece paypal ile ödeme alıyorlar ki TR'de böyle bir imkan yok ancak steam releasede alabilirsin oyunu şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 almak isteyenler eft yaparsa ben alırım paypaldan komisyonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Kontrollere pek alışamadım. Bide çok mu sağlam grafik kartı gerektiriyor anlamadım. Çok ağır geldi gözüme rahatsız edici. Kamerayı çevirmek işkence gibi wow kontrolleri gibi yapsalar baya başarılı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 alpha dan yeni çıktı daha optimizasyon kötütür haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 cagrus said: almak isteyenler eft yaparsa ben alırım paypaldan komisyonsuz. Bir haftalık key gelmezse, rahatsız etcem seni. Gerçi key bitince de rahatsız ederim kesin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 1- Oyun sanki fps sorunu varmış ibi ağır. 2- Çanta, Paperdoll, Spellbook, Skillbook vs açarken ağır. Örn. çantayı açacaksın 1 saniye sonra açılıyor. 3- Kamera çevirme olayı zor ve sanki çeviriyorsun kamera sonradan geliyor gibi. 4- Archer açtım efektler ile sesler senkronize değil. 5- Archery'de takılıyor arada anlamadım sebebini ok falan atmıyor kalıyor öyle. şimdilik beni rahatsız edenler bunlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 DarKRideR said: ben bu olaya giriyorum, dur mailde atayım sefillik yapıp beğenirsem para basarım söz derim sonunda da sadfsda konuyla ilgili degil ama mesaj kutunu bosaltabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Sanya cevap vermiş : There is someone from your community organizing a guild so you can all have three week keys instead of a one week key. Do you still want one key from me, or do you want to try and join that group? hanginiz guild organize ediyor la ? itiraf edin , keyler nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Sereglin uğraşıyordu onla, ne etti sonra bilmiyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 aynı cevap bana da geldi. sereglin sıkı pazarlık yaptı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Ayni cevap bana da geldi. 1haftalik mi yoksa guildi kurup 3 haftalik mi key almak istersin demis. 3haftalık key almak için guild olarak basvuruya ne lazim hizlica onu tamamlarsak beni de yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 bana da aynı cevap geldi. sereglin keyleri aldı kaçtı mı şimdi o zaman? ne yapmamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 İşte eski UO kadrosu guild'i kurun, testi yapın, feedback hazırlayıp yollayın adamlara tek dosyada. Paticik community'si işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Bana da c/p yapmış. sereglin gelsin de aydınlatsın bizi ajkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 bu 1 haftalık 3 haftalık key muhabbetleri garip gelmiyor mu verirsin beta key tüm beta süresince kullanılır satılmasın, ticareti dönmesin falan diye heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Sereglin nirdesin ? ne karıştırıyin ? Keyler nirde ? Guild nirde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 İlk anons edildiginden beri youtube ve twitchden takip ediyorum oyunu Lemmy sagolsun bahsedince burda , ilk gün keyimi alip oynamaya çalistim gunlerce. Feedback dosyami hazirladim . 1 hafta bittiginde UO sever arkadaslarim icin burda da paylasacagim. Aylık ödeme yapilacak dahi olsa sıcak bakiyorum oyuna Ama normal oyunlarda yük altinda 50C dereceyi gecmeyen ekran kartı sıcaklıgı 90C oluyor . zaman zaman "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası aliyorum. fastest goruntu ayarlarini ve 30 fps secenegine ragmen. ( güncel )ekran karti ayarlarinda 'En iyi performans' secili. grafik overdrive etkin. pcm 6 yaşında. i5 işlemci , 8 gb ram , atiradeon6510 ekran kartı 1gb paylasimli.ekran kartı ve islemci fanlari fena çalismiyor. yeni pc almak dışında önerileri olan arkadaşlarıma teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Sen ekran kartını bir değiştir bence. O sanırım artık gidici. Benim makinada i5 4690, ssd 480gb, 8gb ram, Ekran kartı Nvidia - 6 gb GTX 1060, Her oyunu gayet sağlıklı oynatıyor. legend of aria yı bilemiyorum tabi, oynamadım, Optimizasyon sorunu olabilir. Sereglin nerdesin ? Bekliyoruz, yap bakam bir açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 yayındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 abi hadi adama maille yanıt vericem cevap gelmedi sizden. sereglin'e key gelmiyorsa yazacağım pattes çıktı komunity bana key verin diye. koca tatil günü boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Sereglin'i yunan adalarında 5 tane kızla görmüşler. Ya kısa süre sonra open beta zaten, bi ksıa süre sonra steam de acele etmeyin rahat rahat oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 iyi ki paraları önceden yollamamışız sereglin'e, gerçi yollayan var ki kaçmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar