Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Aria (Shards Online)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kontrollere pek alışamadım. Bide çok mu sağlam grafik kartı gerektiriyor anlamadım. Çok ağır geldi gözüme rahatsız edici. Kamerayı çevirmek işkence gibi wow kontrolleri gibi yapsalar baya başarılı olacakmış.
Mesaj tarihi:
1- Oyun sanki fps sorunu varmış ibi ağır.
2- Çanta, Paperdoll, Spellbook, Skillbook vs açarken ağır. Örn. çantayı açacaksın 1 saniye sonra açılıyor.
3- Kamera çevirme olayı zor ve sanki çeviriyorsun kamera sonradan geliyor gibi.
4- Archer açtım efektler ile sesler senkronize değil.
5- Archery'de takılıyor arada anlamadım sebebini ok falan atmıyor kalıyor öyle.

şimdilik beni rahatsız edenler bunlar oldu.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ben bu olaya giriyorum, dur mailde atayım sefillik yapıp beğenirsem para basarım söz derim sonunda da sadfsda

konuyla ilgili degil ama mesaj kutunu bosaltabilir misin?
Mesaj tarihi:
Sanya cevap vermiş :

There is someone from your community organizing a guild so you can all have three week keys instead of a one week key. Do you still want one key from me, or do you want to try and join that group?

hanginiz guild organize ediyor la ? itiraf edin , keyler nerde ?
Mesaj tarihi:
Ayni cevap bana da geldi. 1haftalik mi yoksa guildi kurup 3 haftalik mi key almak istersin demis. 3haftalık key almak için guild olarak basvuruya ne lazim hizlica onu tamamlarsak beni de yazin.
Mesaj tarihi:
İlk anons edildiginden beri youtube ve twitchden takip ediyorum oyunu
Lemmy sagolsun bahsedince burda , ilk gün keyimi alip oynamaya çalistim gunlerce. Feedback dosyami hazirladim .
1 hafta bittiginde UO sever arkadaslarim icin burda da paylasacagim.
Aylık ödeme yapilacak dahi olsa sıcak bakiyorum oyuna

Ama normal oyunlarda yük altinda 50C dereceyi gecmeyen ekran kartı sıcaklıgı 90C oluyor . zaman zaman "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası aliyorum. fastest goruntu ayarlarini ve 30 fps secenegine ragmen. ( güncel )ekran karti ayarlarinda 'En iyi performans' secili. grafik overdrive etkin.

pcm 6 yaşında. i5 işlemci , 8 gb ram , atiradeon6510 ekran kartı 1gb paylasimli.ekran kartı ve islemci fanlari fena çalismiyor.

yeni pc almak dışında önerileri olan arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Mesaj tarihi:
Sen ekran kartını bir değiştir bence. O sanırım artık gidici.

Benim makinada i5 4690, ssd 480gb, 8gb ram, Ekran kartı Nvidia - 6 gb GTX 1060, Her oyunu gayet sağlıklı oynatıyor.

legend of aria yı bilemiyorum tabi, oynamadım, Optimizasyon sorunu olabilir.

Sereglin nerdesin ? Bekliyoruz, yap bakam bir açıklama.
Mesaj tarihi:
Sereglin'i yunan adalarında 5 tane kızla görmüşler.

Ya kısa süre sonra open beta zaten, bi ksıa süre sonra steam de acele etmeyin rahat rahat oynarsınız.
  • Yeni Oluştur...