Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Sereglin said: Quel-Thul said: community managerlarıyla maillaşıyorum key istedim bikaç tane, oldschool UO communitymiz için dedim bakalım yollarsa burda paylaşırım, ugraşmayak teker teker mailla Ben de konusuyorum benzer sekilde, bir guild kuralim topluca. Guild Beta'si olacakmis, kimler ilgilenir buradan? Feedback vermek kosuluyla guzel seyler yapabiliriz. Ilgilenenler kimler olur? Xeno da zaten az cok cozdu olayi :P Abi guilde gelirim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Xaero said: Zorla aldırıp oynatacaksınız destek icin al ama denemek istersen bekle muhtemelen yeterli key alicaz da kac kisi ciddi zaman ayirip deneme yapmak istiyor? Eger toplanirsak cok hizli gelisir cozeriz bir cok seyi. Key verecekler ama feedback isteyecekler bizden oyunu gelistirmek adina. Anlattim koskaca UO communitysiyiz diye, kendimizi gostermemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Beni de yaz lordum. Deniz de kum ben de zaman. Ben daha sonra oynamayı düşünüyordum kalabalık olursak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Beni de yazın. Her nere yaziyorsanız. Şu oyunu baya bekliyorum. Açam bir treasure hunter - fisher atılayım denizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Beni yaz ama oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Beni de listeye dahil edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caerlorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 zamanında kendi bilgisayarım olmadığı için ultimayı kıyısından köşesinden oynayabildim hep içimde kalmıştır. yaz hocam beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Yaz beni de 1 hafta dolunca 2. Yi girer devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 beni de yaz, demir işleyen abi olarak göreve hazırım. craft bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 beni de yaz, birkaç saat oynadım bence devam edilebilir, güzel olmuş. Gidip Brit lağımında ki örümcek bosu keselim, tek attı şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Beni de yaz + bir arkadas daha var Patiden haberi olmayan, onu da sayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 BloodBane said: Beni de yaz + bir arkadas daha var Patiden haberi olmayan, onu da sayabilirsin :) Patide üye olup, Legends of Aria'dan mı haberleri yok; yoksa paticikten mi haberleri yok?. İkincisi fena çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ikincisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 15 kisi fln olduk, ne kadar fazla o kadar iyi. Bu tarz oyunlarda hizlica gelismek adina organize de olabilirsek herkes herkese yardimci olur ve kisa surede cok is yapariz. Pati'den UO oynamis ve bu tarz bir seye 1-2 hafta zaman ayiririm diyen biri varsa haber salin, oyun zaten 2.5gb download cok fazla bir sey yok. Yapimcilarin bizden tek istedigi guzel bir feedback vermek, bence TR'de bunu baya guzel beta test'lememiz lazim. Baska UO gibi oyun da gelmez. Discord zaten var bu acidan sikinti olmaz diye dusunuyorum ya da yeni bir tane acariz bunun icin. Discord kullanmayan var mi? Oyun ici iletisim UO gibi oldugundan ancak Guild Chat olacak o yuzden cok sikinti olur. Bu arada oynayanlarla oncesinde oturup konusuruz, nereye yerleselim vs. Soyle bir doc yaptim, simdilik 15 kisiyiz baya iyi boyle hizlica resource toplayip is yapariz. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fWOmwVt-vNw9bXGnLiXnOQVbyF2sNTrwxx1RXyqvacI/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 feedback vermek için nereye yazıyoruz? harita olayı çok boktan oyunun, navigation baya sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 https://www.youtube.com/user/ActiveeLive/videos Bu kanalin videolarina bakabilirsiniz biraz basit bilgileri almak adina. Road map: https://www.legendsofaria.com/road-to-beta/ Developer Q&A: https://www.youtube.com/watch?v=epCeAUgPG4g&t=3347s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ben daha çok keşfetme taraftarıyım. hiç izlemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Xenocide said: feedback vermek için nereye yazıyoruz? harita olayı çok boktan oyunun, navigation baya sıkıntılı. Ya bir doc yapariz yollariz, oyle bir sistemleri yok. Adamlar UO oyuncularindan feedback bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Harita olayi UO gibi olarak anladim senin yayini izledim ve bazi videolara baktim. Sonucta UO'da da biz ezbere gidiyorduk genel yerlere, bunun disinda hep external map ile yol buluyorduk sonucta sphere'den bahsediyoruz. Tabi artik bu senelere geldigimizde ve eskisi gibi zaman ayiramadigimizda herkes icin bu hardcore'luk zevk vermeyebilir. Sen dungeon vs buldun mu mesela gidebildigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 aynı şeyi albionda yaptık. baya sayfalarca feedback verdik derledik mail attık. yine yaparız aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 abi feedback olayı kolay, feedback konusu açarız oraya yazarız aklımıza geldikçe, guild leader hepsinin özetini mail atar haftalık ben alabilirim o sorumlulugu hatta gönüllü yok ise, cm'leri ile yazışıyoruz bikaç gündür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 sen, xeno ve ben leadleriz simdilik. bakalim kac kisi olucaz ona gore arttiririz sayiyi. ben de konusuyorum baya, organize olalim ve oyundan zevk alalim da sonra feedback i atariz hep beraber. olmadi emailleri birlestiririz ayri ayri konusmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 benide yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ben oynamak istiyorum başlamadı di mi daha kayıtlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar