Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan film izlenmesi yasaklanıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
VPN destekleyen router alip veya tomato vs. ile baglantiyi cikistan VPN'li yapmak en mantikli hale geldi.

uydunet icin, modem ozelligi olmayan bir VPN router onerebilir misiniz?

router alirsam, uydunet netmaster'dan DHCP'yi ip vermeyi falan kapatip:
uydunet => router dhcp
yaparim di mi?
Mesaj tarihi:
server olarak da gerge'nin digitalocean guide'i

veya

https://github.com/jlund/streisand/

Streisand natively supports the creation of new servers at Amazon EC2, Azure, DigitalOcean, Google Compute Engine, Linode, and Rackspace—with more providers coming soon! It also runs on any Ubuntu 16.04 server regardless of provider, and hundreds of instances can be configured simultaneously using this method.
Mesaj tarihi:
İnternet kesme ve yavaşlatma nasıl tedbirlermiş öyle.. Para cezası falan beklerdim. Bence esas amaç; hükümet her çuvalladığında interneti yavaşlatıp kapatmaya paravan oluşturmak :D
Mesaj tarihi:
Şu VPN nin adını bir yazsanıza bana özelden alam bende, Zenmate vardı bitti.

Gerçi ben genelde RUS sitelerinden , dizi filim izliyorum ama.

Bana da sokmazlar herhalde kaçak filim olayını.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

yalniz dizi siteleri falan derken bunlar vergi vermiyor diye netflix erisimini de kaldirmasinlar sonra? blu tv falan var onlara millet yonelsin diye ayak mi yapiyorlar ne

Vergi vermiyor olmasina imkan yok netflixin tr pazarina girdikten sonra. zaten korsan da degil
Mesaj tarihi:
said:
KORSAN PAYLAŞIM YAPAN İNTERNET SİTESİNE "6 AY" YAVAŞLATMA

İnternette korsan paylaşımlara yönelik önemli düzenlemelerin bulunduğu taslakta eserlerin internet ortamında korunmasını sağlayan teknolojik önlemleri etkisiz kılmaya yönelik şifre kırıcı cihazları veya yazılımları üretmek, satmak, reklamını yapmak gibi eylemler suç haline getirildi.

İnternet siteleri tarafından gerçekleştirilen hak ihlallerine karşı erişimi engelleme yöntemi iyileştirilirken, internet üzerinden izinsiz dosya paylaşımını takip edebilmek amacıyla meslek birliklerine eserleri dijital olarak işaretleme imkanı, savcılık kararıyla ihlal gerçekleştirdiği tespit edilen internet abonelerinin iki kez uyarılması ve bu uyarılara rağmen ihlale devam eden internet abonesinin erişim hızının altı ayı aşmamak üzere yavaşlatılması yaptırımı düzenlendi.

Bakanlık bünyesinde dijital telif hakkı ihlalleriyle mücadele merkezleri kurulabileceği, bu merkezlerde talep üzerine cumhuriyet savcılarının görevlendirilebileceği ve ilgili kuruluşların bu alandaki mücadelede gerekli iş birliğini sağlayacakları da taslakta yer aldı.

http://www.ntv.com.tr/sanat/telif-haklarinda-yeni-duzenleme%2cr3j8ZMdrfUqXlsHKdv3V0A
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Suradan bakin: https://www.reddit.com/r/VPN/

Benim servis de bana lifetime %50 indirim yapti, onu kullanirim artik hep.
Mesaj tarihi:
türk dizi ve filmlerinin ötesine geçerse kötü. :/ neyse ki ülke çin kadar kuvvetli değil de dijital rumeli hisarı inşa edemiyorlar henüz.
Mesaj tarihi:
zaten yasak değil miydi ?

türk filmi korsan izliceksek illa gider yazıcıoğlundan alırız 2dk.

yabancı filmlerin sıkıntı olacağını sanmıyorum dfs.
Mesaj tarihi:
yevaud said:

busefer meclisten geçiyor kanunlaştırcaklar.

İsteyene VPN sağlıyorum bu arada.

asfjkashfkjsa

editör fakeleri banlete banlete main hesaba kadar döndün sanırım?
  • Yeni Oluştur...