Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş verimi

fresia

Öne çıkan mesajlar

yıllardır gördüğüm tek şey %90'lık kesimin çalışıyor gibi yaptığı. günde 3 instagram fotosu girip, bütün gün feed'inde 1 tane instagram fotosu kaçırmayıp, facebook'a 3 post atıp 20 tane yapan insanlar bi zahmet "çok yoğunuz yeaaa" çekmesinler. ama hepsi de istisnasız çok yoğun....
Sosyal ağlarda paylaş

kendi suremle calismama izin verilirse duzgun bir sekilde isimi bitirip 90% verim ile calisirim. 10% de arada cay molasidir.

su kadar saat kalacaksin, efendime soyleyim sen neden erken ciktin, ogle yemegine giderken kart basmamissin falan muhabbeti varsa isi sallarim haci.

diger yandan kritik deadline varsa 3hafta 15saat calistigim oluyor mesela.

duruma, firmaya, calisanlara, hedefe, aldigin paraya gore degisir.

not: idealist degilim, kariyer hedefim yok. borcum da yok henuz asdf. genellikle hep egolu insanlarla (siz bunlara "turk" diyorsunuz) calisiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta önce % 92 performans ile çalışıyordum. Sonra kendime " lan millet kakara kikiri rahat rahat çalışıyor, elimden gelen budur, yetiştirebildiğim iş bu kadar benim, diye takılıyor. Ben niye nefes almadan ölesiye çalışıyorum, dur artık AQQQQQQQQQQ !!!! " dedim. Hem biz de bi laf var : " Çok çalışanı .everler. " Performansı % 65'e çektim .

Neyse bıraktım performansı falan, başka shiftlerin yapacağı işleri bile yapıyordum rahat etsinler; vay adam ne kadar çalışkan desinler diye belki de. .kerler dedim, bıraktım işi gücü, sadece yapmam gerekeni yaptım, rahata alışmış insanlar beceremedi, işte aksaklıklar oldu. Yarın toplantı var. Pffffffffffffffffffff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...