fresia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 işte işe ayrılan zamanı % olarak kaç ifade edebilirsiniz uzun süre iş yoksa birden işler yığılmaya başlayınca adaptasyon nasıl oluyor vakit olduğu halde yarına ertelediğiniz işler var mı %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 işine göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 rutinde 5% falan extra bişi olursa 10% oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yıllardır gördüğüm tek şey %90'lık kesimin çalışıyor gibi yaptığı. günde 3 instagram fotosu girip, bütün gün feed'inde 1 tane instagram fotosu kaçırmayıp, facebook'a 3 post atıp 20 tane yapan insanlar bi zahmet "çok yoğunuz yeaaa" çekmesinler. ama hepsi de istisnasız çok yoğun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Normal zamanda %40 falan, arada %100'ün üstüne çıkıyor, mesai gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Yok lan normal zamanda da 70 falanmış düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kendi suremle calismama izin verilirse duzgun bir sekilde isimi bitirip 90% verim ile calisirim. 10% de arada cay molasidir. su kadar saat kalacaksin, efendime soyleyim sen neden erken ciktin, ogle yemegine giderken kart basmamissin falan muhabbeti varsa isi sallarim haci. diger yandan kritik deadline varsa 3hafta 15saat calistigim oluyor mesela. duruma, firmaya, calisanlara, hedefe, aldigin paraya gore degisir. not: idealist degilim, kariyer hedefim yok. borcum da yok henuz asdf. genellikle hep egolu insanlarla (siz bunlara "turk" diyorsunuz) calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 100% alman disiplini... işini işinde yap arkana bakma çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 en dogrusu! "bu kadar saat kalin ve gununuzu burada gecirin" ile "uc kisilik isi ayni kalitede yaparsin yeaaa" tamamen turk guduk is koleliginin sonucu olan ve vasat bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 %62.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 %100 çalışmadığım zaman işte sayılmıyorum zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 sevmediğim şeylerle uğraşmam istenirse verim %50 falan oluyor galiba. bunu yapmadıkları sürece %90'ı vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 2 aydır %20 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 48.7% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Yüzde 80 civarıdır ve bu rutin. Ama 7.5 - 8 saat çalışıyorum o güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 aciliyete göre değişiyor benim. tam bir procastinatörüm. kalan gün sayısına ters orantılı olarak yüzde artıyor işte. ama kendi işimse %300 falan + gece telaş yapıp uyuyamamak. o da acemilikten tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 1 hafta önce % 92 performans ile çalışıyordum. Sonra kendime " lan millet kakara kikiri rahat rahat çalışıyor, elimden gelen budur, yetiştirebildiğim iş bu kadar benim, diye takılıyor. Ben niye nefes almadan ölesiye çalışıyorum, dur artık AQQQQQQQQQQ !!!! " dedim. Hem biz de bi laf var : " Çok çalışanı .everler. " Performansı % 65'e çektim . Neyse bıraktım performansı falan, başka shiftlerin yapacağı işleri bile yapıyordum rahat etsinler; vay adam ne kadar çalışkan desinler diye belki de. .kerler dedim, bıraktım işi gücü, sadece yapmam gerekeni yaptım, rahata alışmış insanlar beceremedi, işte aksaklıklar oldu. Yarın toplantı var. Pffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 keyif almadığım için verim falan kalmadı bende. Patron şirketi zaten millet patron varken suspus, çok çalışıp dünyayı kurtarıyorlar. Patron gidince panayır aq. ben her şekilde youtube falan izliyorum :D Nedir bu çok iş yapıyorum gibi gözükme sevdası anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 GEd said: 100% alman disiplini... işini işinde yap arkana bakma çık tüm günü dolduracak iş oluyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 işten işe değişir o. bazı işler var, günde 14 saat 100% de çalışsan yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 14 saat 100% calisip yetismiyorsa yonetimde bir sikinti var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 14 saat çalışmaz ya günde %100 çalışanlar gişe memurları bence geri kalan meslekler bir şekilde boşluk buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 14 saat çalışılır diyen kim ki? geliştirme yaptığınız işlerde "iş bitmiyor". önceliklendirme yapıp, time/value dengesine göre odaklanıyorsun. zamanın olsa, enerjin bitmese her gün 24 saat üzerinde çalışacak şey bulursun. geliştirmenin sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar