Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik (x+1). Hearthstone Turnuvası


quixef

Öne çıkan mesajlar

İlgi ölçüm anketinden çıkan sonuçlar gösteriyor ki, ille de wild diyen 1 troll hariç toplam 27+8=35 kişi bir turnuva istiyor.

Önümüzdeki günlerde startını vereceğimiz turnuva ile ilgili tartışmayı bu konu üzerinden götürebiliriz, Whatsapp denmiş ama herkes telefonunu tüm Patiyle paylaşmak istemeyebilir o açıdan ben herkesin Pati Discord una girmesi ve orada Xunn tarafından oluşturulacak bir odada bu işi halletmemiz taraftarıyım, tartışılabilir.

BO5 Conquest 1 Ban en mantıklı çözüm gibi gözüküyor. Sabonis in en kanser deckleri yapacağını bilerek Control-only falan gibi kısıtlamalar düşündüm bir an ama boşver dedim - sonuç olarak turnuvaya kesin katılmak isteyenler bu konuya isteklerini belirtsin, ben de tabloları hazırlamaya başlayayım.

(Birinç, ben ben ben vs. yazan ilk 32 kişi -Vingthor un turnuvaya katılacağını söyledikten sonra banlandığını görüyorum turnuvaya katılacaktır- kalanlar ise geçmiş deneyimlerimizden olacağı muhtemel olduğu değerlendirilen tembel / sorumsuz denyoların yerine yedek olarak bekleyebilirler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...