quixef Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 İlgi ölçüm anketinden çıkan sonuçlar gösteriyor ki, ille de wild diyen 1 troll hariç toplam 27+8=35 kişi bir turnuva istiyor. Önümüzdeki günlerde startını vereceğimiz turnuva ile ilgili tartışmayı bu konu üzerinden götürebiliriz, Whatsapp denmiş ama herkes telefonunu tüm Patiyle paylaşmak istemeyebilir o açıdan ben herkesin Pati Discord una girmesi ve orada Xunn tarafından oluşturulacak bir odada bu işi halletmemiz taraftarıyım, tartışılabilir. BO5 Conquest 1 Ban en mantıklı çözüm gibi gözüküyor. Sabonis in en kanser deckleri yapacağını bilerek Control-only falan gibi kısıtlamalar düşündüm bir an ama boşver dedim - sonuç olarak turnuvaya kesin katılmak isteyenler bu konuya isteklerini belirtsin, ben de tabloları hazırlamaya başlayayım. (Birinç, ben ben ben vs. yazan ilk 32 kişi -Vingthor un turnuvaya katılacağını söyledikten sonra banlandığını görüyorum turnuvaya katılacaktır- kalanlar ise geçmiş deneyimlerimizden olacağı muhtemel olduğu değerlendirilen tembel / sorumsuz denyoların yerine yedek olarak bekleyebilirler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 saat kaçta olur maçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben üzülerek bu sefer katılamayacağımı belirtmek istiyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ben katılırım ama kurallara uymam yalnızca pirate warriorla oynarım. Gerçi huntardla da oynayabilirim ya face face. Ama yok yok pirateın dadı bi farklı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bu sefer ben de yokum başkaları da 1. olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 arena gibi olmuyo mu turnuva, basic kartlarla katılırım yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ben katılabilirim ama maçların saati benim iş saatime uyacak mı orası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yazın beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 rakibime beleş galibiyet verdirme amaçlı olarak ben de katılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Niye saati uymaz diyosunuz ki? Pazardan pazara vakit koyarız mesela ilk maçları bitirmek için En fazla 5 maç oynanıcak yani 15 dkdan hesaplasan 75 dk sürüyo ki maksimumu bu. 30 dk da sürebilir Elbette ortak bi vakit ayarlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben de varım pati discord'unu bi linkler misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 katilirim ben de.. Pati Discord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 turnuvanın galibi benimle oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bu espriyi yapacaktı biri illa ben yapiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 katilirim bu defa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bi yukarıdakine bi de öm'den gelen link'e tıkladım 2si de anlık davetiniz geçersizleşmiş dedi, amma discord'muş arkadaş :D edit: halloldu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Yaz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Benide yazın ama 5 deck getir 2sini banla felan yapmayın dustım yok o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Classic decklerle girersin nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar