quixef Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 İlgi ölçüm anketinden çıkan sonuçlar gösteriyor ki, ille de wild diyen 1 troll hariç toplam 27+8=35 kişi bir turnuva istiyor. Önümüzdeki günlerde startını vereceğimiz turnuva ile ilgili tartışmayı bu konu üzerinden götürebiliriz, Whatsapp denmiş ama herkes telefonunu tüm Patiyle paylaşmak istemeyebilir o açıdan ben herkesin Pati Discord una girmesi ve orada Xunn tarafından oluşturulacak bir odada bu işi halletmemiz taraftarıyım, tartışılabilir. BO5 Conquest 1 Ban en mantıklı çözüm gibi gözüküyor. Sabonis in en kanser deckleri yapacağını bilerek Control-only falan gibi kısıtlamalar düşündüm bir an ama boşver dedim - sonuç olarak turnuvaya kesin katılmak isteyenler bu konuya isteklerini belirtsin, ben de tabloları hazırlamaya başlayayım. (Birinç, ben ben ben vs. yazan ilk 32 kişi -Vingthor un turnuvaya katılacağını söyledikten sonra banlandığını görüyorum turnuvaya katılacaktır- kalanlar ise geçmiş deneyimlerimizden olacağı muhtemel olduğu değerlendirilen tembel / sorumsuz denyoların yerine yedek olarak bekleyebilirler)
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben üzülerek bu sefer katılamayacağımı belirtmek istiyorum arkadaşlar.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ben katılırım ama kurallara uymam yalnızca pirate warriorla oynarım. Gerçi huntardla da oynayabilirim ya face face. Ama yok yok pirateın dadı bi farklı şimdi
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bu sefer ben de yokum başkaları da 1. olsun artık
yumy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 arena gibi olmuyo mu turnuva, basic kartlarla katılırım yoksa :D
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ben katılabilirim ama maçların saati benim iş saatime uyacak mı orası var?
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 rakibime beleş galibiyet verdirme amaçlı olarak ben de katılmak istiyorum
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Niye saati uymaz diyosunuz ki? Pazardan pazara vakit koyarız mesela ilk maçları bitirmek için En fazla 5 maç oynanıcak yani 15 dkdan hesaplasan 75 dk sürüyo ki maksimumu bu. 30 dk da sürebilir Elbette ortak bi vakit ayarlanır
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben de varım pati discord'unu bi linkler misiniz
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bu espriyi yapacaktı biri illa ben yapiyim dedim
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bi yukarıdakine bi de öm'den gelen link'e tıkladım 2si de anlık davetiniz geçersizleşmiş dedi, amma discord'muş arkadaş :D edit: halloldu teşekkürler
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Benide yazın ama 5 deck getir 2sini banla felan yapmayın dustım yok o kadar.
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Classic decklerle girersin nolcak.
Öne çıkan mesajlar