Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 seks büyükse aşk büyük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Bu emre sağlam bir kazık yemiş bir türk kızından küçük emrah tier. Hatta beatris tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 evet yakışmıyor üç mesajda bir kendini telkin ediyor ama canı hala yanıyor belli. adem akşam boşsan bana gelsene. sek.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Hayirdir yeni koltuk mu aldin? tavsiye falan istiyordun rn son diger topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 aldım eskisini vereyim mi ihtiyacın falan vardır..., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ya bi de herşeyi geçtim hepimiz 30 yaşında adamız napcaz bu yaştan sonra aşık mı olcaz da tartşıoz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Hastayım bebiş haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Eski legolarla takas edelim difdufduf diye oynasirsin arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yet another derailled topic in paticiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 goldbären said: Jaegerjaquez said: bi şekilde kaybederseniz de o kişiyi torbacısını kaybeden junkie gibi ortada kalıyosunuz çünkü hormonlarınız dibe göçüyor sdfsdfs withdrawal güzel benzetme Alıntılamaya gelmiştim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 evet sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 tekken bütün hissetmiyo olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 tamam o zaman dogru yerdeyim. ^^ tesekkurler hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bunların hepsi şehvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 senko said: ya bi de herşeyi geçtim hepimiz 30 yaşında adamız napcaz bu yaştan sonra aşık mı olcaz da tartşıoz sdfolursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 dur daha 35inize girip george clooney'li romantik filmler izlemeye başlayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 nisan ayi gelmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 feverfeverray said: aşkın gerçek olduğuna inanıyor musunuz? inananlar aşık olduysa nasıl anlıyor aşık olduğunu? mid-20s sorularım bunlar hep. teşekkürler. http://i.imgur.com/tlZYG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 tek gerçek aşk ergenlikte yaşadıklarımız herhalde. çok değişik kafalar oluyor hormonlardan dolayı. karşılıklı aşka inanmıyorum.platonik aşk bence gerçek aşk. elde edememe, gizem, karşındakinin senin için kapalı kutu olması falan millete şarkılar şiirler yazdıran aşk bu zaten. gecenin sonunda aynı yatağa girilen aşk mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ne duygusuz adam çıktın lan platonik aşk olayı ayrı. aşklık bir kısım göremiyorum o olayda ben. objektif bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bir kere hormon var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bowlby'nin bağlanma kuramı tüm sorularının cevabı. tüm sorularını okumadım gerçi ama muhtemelen cevabıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 feverfeverray said: aşkın gerçek olduğuna inanıyor musunuz? inananlar aşık olduysa nasıl anlıyor aşık olduğunu? mid-20s sorularım bunlar hep. teşekkürler. HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Aşk denen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inananların hali Maalesef buymuş.. denildi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar