Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 senko said: Sabonis bilmiom o markayi Staub ve hecha kullandım sadece Ama dokumde malesef ne kadar ucuz o kadar kalitesiz oluyor. bu döküm mü değil mi şimdi? bence tadı gayet güzel de dumanından ve temizliğinden bıktım. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000CF66W/ ve niyeyse böyle pas gibi şeyler oluyor üstünde 4-5 gün sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Pre-Seasoned Cast Iron Square Grill Pan demir dokum olmasindan olmasin abi o pas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Döküm tencereyle birlikte, ocaklarınızı da döküm alırsanız yemeğenizin lezzeti iki kat artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 üstteki korkmaz olan ile amazondaki aynı değil mi? tr'de bazı teknolojileri beceremeseler de (seramik gibi) tencere tava işinde iyi ve kaliteli iş çıkarıyorlar, ucuza da geliyor. gidip yabancı marka almayın boşuna bi de zaten bunları üreten bi kaç firma var, sonra büyük markalara satıp isim basıyorlar, renk kaplama falan farkları oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Selam, Amazon'da satılan Lodge bildiğim kadarıyla ham demir+seasoned yani içinde mat siyah emaye kaplama yok. Duruladıktan sonra kurutma+yağlama yapmakta fayda var. Bendeki Lodge düz tabanlı. Yumurta bile kırıyorum, yapışma gibi bir şikayetim olmadı daha. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 sir vardir kaplama uzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 paramecium said: Selam, Amazon'da satılan Lodge bildiğim kadarıyla ham demir+seasoned yani içinde mat siyah emaye kaplama yok. Duruladıktan sonra kurutma+yağlama yapmakta fayda var. Bendeki Lodge düz tabanlı. Yumurta bile kırıyorum, yapışma gibi bir şikayetim olmadı daha. Saygılar. Coskun-Sabah said: Pre-Seasoned Cast Iron Square Grill Pan demir dokum olmasindan olmasin abi o pas? bi saniye yani yemeyim mi ben bundan bir şey paslı diye? sakata gelmeyelim dsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 pas bisi yapmaz abi. mangallarin alayi pasli yani oyle dusun. pas bir oksidasyon cesidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 biz paslanmazdan mangal yapmistik ya cok komikti. ama baya ise yariyodu cunku hic paslanma yasamadik. guya isininca bozulmasi lazim paslanmazin ama bisi olmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Selam, Abi scotch sünger ile giriş, sonra yağlayıp güzelce yak/kavur yaklaşık 300°C'de. Yeni olur çıkar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Emre333 said: di, ama tırtıkları yokki, tırtık asıl tadı veren dsfsgs Ince, spiral seklinde var tirtik bu tavalarda. Ha tava falan ugrasmiyorum ben, direkt mangala dusuyorum o ayri. Hatta duserken soyle etle dusuyorum. http://i.imgur.com/43xZ0ww.jpg Elleh! Mangal yoksa bu gonderdigim tava is goruyo iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 et alacak para yok ki döküm tavaya para vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 tam arkadaşla bi öğlen ocak başına mı gitsek diye konuşuyoduk, karnım acıkmış belli.. bu fotoğraf hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Canim cekti di bize de yap. Admin bize mangal yap :)-DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mangali yakarim ama etinizle gelin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 o zaman kasap önerisi alalım senden? ps: abi sponge'la girmeyin döküm tavalara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Min 40 gunluk dry-aged steak alcaniz abi. 21, 28 gun falan hikaye. Wet aged yine hikaye (poset icinde olanlar). Londra'da Natural Kitchen Butcher'dan aliyorum su yukardakileri. Baska yerde 40+ dry-aged bulamadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Naptin abi ben asda dan sucuk ya da M&S den et filan aliyorum max ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Kahrolsun fakirlik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 vazgeçtim bu arada döküm tencereden ya. 5.5 kiloluk şeyde yemek pişirmek falan manyaklık gibi geldi :D a ma çok uygundu be fiyatları 100 liraya taş gibi tencereydi. şimdi fissler falan alıcam çelik, 300 lira falan :( sıçtınız cüzdanın ağzına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Dİ NAPTIN YAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bizim sitelerimizden de güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar. tencere tava setlerimiz ve fiyatlarımız çok iddialıyız. www.karinlimited.com www.ihouse.com.tr www.konstar.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bana şu endüstriyel mutfaklarda falan kullanılan çok ince ve hafif, 25-30 lt lik tencere lazım ya. Bulamadım hiç adam gibi bir yerde, bilen var mıdır? Sırf şunun için tahtakaleye gidip o kalabalığı çekmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Di'nin göserdiği etleri şöyle yiyesim geldi. http://www.youtube.com/watch?v=z3cNiGMYvCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 biz menemen kırıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar