Tim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Beklentim buyuktu, haliyle eh/10 ile meh/10 arasinda bi yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Cuce said: Bi beta ray bill anlatack film yapılabileceğiné inanmıyorum ben http://puu.sh/ygl68/11f1ff8b53.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 quixef said: -Deno- said: quixef said: Son iki mesajda cahillik sel olmuş akmış resmen. Biri de vizyon bölüm yöneticisi olacak yani. (İlk Robocop u adam robot oluyo, efektler meh diye izliyorsan sana puanım dohuz kanka) benim mesajımın neresi cahillik lan totoş efendi (bkz: What we do in the shadows) (bkz: hunt for the wilderpeople) yönetmene waikiki dedim diye mi bu rage? geçiniz abi ya. filmlerde sanki bir shawshank redemption, bir baba sanki. bayıktı işte film, kabul edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Net bir şekilde Empire Strikes Back ten iyiydi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 lol dun istinye imaxte izledik. 2. yarinin basinda 10 dakka kesikti film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 İzledim filmi. 90lar tarzı, müzikler, durum esprileri falan bence bütün filme yayıldığı için olmuș. Bir tek bir tane taștan eleman var. Her cümlesi her dediği șey bayık, kötü espri denemeleri, genel olarak cringefest bir karakter. O akıșı çok bozdu bence. Yoksa genel olarak eğlenceli güzel bir film olmuș. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 DarKRideR said: ki robocop bayağı bayağı kötü bir film esasen, çocukken farklı diye güzel geliyordu da geçen izledim tekrar bildiğin ılık bi filmmiş asdfdsa. DarKRideR said: Yok yani iyi değil abi cidden sdafdsa politik altyapısı falan geçiniz, ben kıyasta yapmıyorum temelde her filmi çekildiği döneme göre yorumlayıp puanlamak gerek ama kıyas yapılacaksa illa ragnarok döver yani net saasdfsad robocop'u kült yapan dönemine göre sıradışı bir film olmasıydı. misal 90'ların en önemli filmlerinden biri olarak verhoeven'in starship troopers'ı gösterilir çünkü o dönem dillendirilmeyen ve çekilmeyen bir ton şeyi yapıp, hem politik olarak hem de sinematografik olarak bayağı iş çıkarmıştır. ama günümüzde bakınca net zayıf film yani. 10 sene önce bile eğitimler bu film üzerinden verilirken şimdi iplenmiyor bile. robocop'ta öyle bir film. bttf falan öyle değil işte, onlar bambaşka seviye ama. günümüze göre bile üst sınıf. -Deno- said: Quel-Thul said: abi şu filme gidip begenmeyen adam zaten yanlış gelmiş, film vaadettigi herşeyi ve fazlasını veriyor. Gayet güzel seyirlik bir film, sinema tarihinde yer etme gibi bir kaygısı yok neden robocopla matrixle karşılaştırıyorsunuz abi sdfsdfsdgdf çizgi roman okuyan/takip eden birinin bu filme 70 puandan fazla vereceğini düşünmüyorum. zaten ciddi bir film olmayacağını biliyorduk, ama espriler vs. de yavandı ya. madem guardians of the galaxy tadında yapıyorsun tam yap bari. waikiki midir nedir, öyle yönetmene verirsen maymun eder işte lol quixef said: Son iki mesajda cahillik sel olmuş akmış resmen. Biri de vizyon bölüm yöneticisi olacak yani. (İlk Robocop u adam robot oluyo, efektler meh diye izliyorsan sana puanım dohuz kanka) quixef +1 Darkrider'ı bölüm modluğundan atabilir miyiz bir zahmet... @Dark: BTTF'i üst seviye deyip Robocop'u yermeye çalışman çok lüzümsuz. Hani günümüz teknolojisiyle ve teknikleriyle kıyaslamaya çalışma klişesiyle davranmak istiyorsan, ikisi de günümüzde "geçerliliğini yitirmiş" filmlerdir. Biri halen iyi de diğeri değil gibi bir şey yok ortada. İki film de zamanında çok detaylıca ve özenerek hazırlanmış filmlerdir ve o dönemin film sektörünü de ileriye taşımışlardır. "90'ların en önemli filmlerinden biri olarak verhoeven'in starship troopers'ı gösterilir çünkü o dönem dillendirilmeyen ve çekilmeyen bir ton şeyi yapıp, hem politik olarak hem de sinematografik olarak bayağı iş çıkarmıştır." diyorsun mesela, ama bundan daha da fazlasını içeren Robocop filminin bu öğelerini görmezden geliyorsun. amacın trollemek mi anlamadım. Frankestein'ın canavarı, Pinokyo, İsa gibi konseptleri alıp birleştirmiş, üstüne de bir Avrupalı'nın gözüyle Amerikan kapitalizmini eleştiri katmış, ortaya Robocop ortaya çıkmış. Günümüz için bile geçerliliği olan bir konu yaratmış ve Cyberpunk fanları arasında gözde filmlerden biri. böyle bir filme "tırt" diyorsun ve bahanen bile yok. @Deno: "çizgi roman okuyan/takip eden birinin bu filme 70 puandan fazla vereceğini düşünmüyorum" zaten Cuce bu lafına karşı cevap vermiş. ancak 60'lardaki 70'lerdeki Thor çizgi romanları ve çizgi filmleri bu kafadayken, bunlarla büyümüş birisinin filmi BEĞENMEMEK ZORUNDA olduğunu iddia etmen, Darkrider'la kafa kafaya bir hale getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 e dönem bu şekilde yapılmış kaç tane film sayarız, tırt yani. mad max 1'de dönemine göre benzer yapıda bir film ama tırt yani; ikincinin çeyreği değil atıyorum asdfdsa yani çocuklukta yer eden bazı şeyleri ben de uzun yıllar bırakamadım ama bırakmak gerekiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Bolum modu gelisen teknoloji ile birlikte overdose ergen moduna girmis, gunumuzdeki teknolojiyle yapilanlari eski filmlerle kiyaslayip, meh cekiyor resmen. Yasi yetse de ciktigi zaman izlemis olsa, filmin o senelerde yarattigi hissiyati yasamis olsa boyle demeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 axedice said: _Rave said: valla 30 yaşımdayım, çocukluğumda izlediğim filmleri düşünüyorum, hepsi birbirinden farklı yer etmiş kafamda. saysam bitmez, bttflar, robocoplar, braveheartlar, jurassic parklar, terminatorler,dark cityler, matrixler, gremlinler vs.vs.ama şu marvel çöpleri değil kesinlikle kaliteli film anlayışım. tabii herkes kendi keyfine göre tüketmekte serbest ama ben 5 dakika sonra umurumda bile olmayacak, aklımda bile kalmayacak bi filmi tüketme ihtiyacı duymuyorumda. sıçarken telefonda youtubedan dövüş sahnelerine bi bakarım sadece. adamların her filmi aynı zaten. hayatında çizgiroman okumamış adama yazdır senaryo daya heryere cgi iki tanede dandik espri, sonuna da after credits al süperzart - süperzurt. bizim izleyerek büyüdüğümüz filmler ile şunları kıyaslıyınca acıyorum yeni generasyona. Valla 33 yaşındayım, çocukluğumda izlediğim filmleri düşünüyorum hepsi birbirinden farklı yer etmiş kafamda. Şu yaşımda Thor da yeni yer etti kaliteli aksyon filmleri klasmanında. Transformersların catwomanların benhurların çekildiği bi dünyada 4 4lük süper kahraman filmi yapmışlar, robocoplar jurassic parklar kadar keyifle izledik diğer kaliteli marvel filmleri gibi sağolsunlar. Tabi herkes kendi dar penceresinden hayata bakmakta filmleri eleştirmekte serbest ama ben bu kadar üstün bir yapım kalitesiyle çekildiği belli olan filmlerin nesnel değil de öznel yargılarla kalitesiz olarak yorumlanma ihtiyacını anlamıyorum. Bu tür shitpostlarınızı işaretleyin de sıçarken okuyalım tematik olsun. Adamların her filmi birbirinden iyi, hayatında çizgiroman okumamış milyonlara koskoca marvel evrenini tanıttılar helal olsun. CGIlar yerinde ve kaliteli, şakalar komiklikler, üstüne aftercreditste supervillian teaseleri falan daha ne olsun? Bizim izlediğimiz filmleri -nostalji gözlüklerimi çıkarıp- bugün tekrar izleyince yeni jenerasyonun teknoloji açısından ne kadar şanslı olduğunu fark ediyorum. Şu 3D saçmalığından da kurtulursak misss içler acısı bi post olmuş bu ya. çizgiroman okumayan adamlara marvel evreni tanıtmaları beni niye memnun etsin ki ? zaten şu filmlerin alakası bile yok ne o karakterler ile nede hikayeler ile. neden? çünkü çizgiroman okumayan heriflere yapıyolar filmleri. sdfs bide teknoloji çok gelişti wololol demişsin, pratik efekti bitirdi adamlar lan.yeşil ekran heryer. aç bi yüksek çözünürlükte tekrar alien-jurassic park vs. izle sonra yeni cgi hallerini izle söyle bakıyım hangisi daha iyi duruyor. muhtemelen işlerin, güçlerin, hayati dertlerin çok baymış seni beyaz yakalı karşim, film izlediğinde şalteri indirip izlemelik filmlere ihtiyaç duyuyosun. ben tam tersi şalteri kaldırıyorum eğlenmeye zamanımı ayırdığımda. orda sıkıntımız. After post: Darkridera da cevap vericektim ama adam grafikler kötü onun için film de kötü diye bi post atmış. cevap veresim bile gelmedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 nerede demişim onu? laf sokmak için götünüzden cümleler uydurmayın en sevmediğim şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 ya daha yeni izlemişin robocopu çocukken değilde sonra gelip bugünden 20 senelik filme sallıyosun. her film kült olmak zorunda değil. zamanla değerini yitirebilir. onun için şanslı benim nesli zamanında en güzel halinde tükettik bu filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Redeagle said: Bir tek bir tane taștan eleman var. Her cümlesi her dediği șey bayık, kötü espri denemeleri, genel olarak cringefest bir karakter. O akıșı çok bozdu bence. Yoksa genel olarak eğlenceli güzel bir film olmuș. Ama en iyi şaka da onundu, eline silah aldıgı anda VIVA LA REVOLUCION çekmesi iyiydi şimdi. Geri kalan kısımda haklısın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 onu seslendiren yönetmen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 _Rave said: ya daha yeni izlemişin robocopu çocukken değilde sonra gelip bugünden 20 senelik filme sallıyosun. her film kült olmak zorunda değil. zamanla değerini yitirebilir. onun için şanslı benim nesli zamanında en güzel halinde tükettik bu filmleri. O nostalgia goggle dedigimiz etki abi, filmin kültlüğü zamandan muaf bir durum. Charlie Chaplin hala charlie chaplin. Zamandan söktügün zaman durusu degismeyen tonla kült film var. Robocop örneginden gideyim, kültlüğü temasından ziyade görsel meritlerinden hep. O yüzden su an izleyince lolwat diyeceğimiz birşey zamanı için OHA ÇOGİYİ. Ama kült olmasının sebebi öyle çılgın bir film making eseri olması değil tasarım ve estetiği. İlhamlarını baya çizgi roman ve mangadan almış bir iş, güzel de harmanlamış. Ama harbiden iyi film olsa bugün izlesen miden büzülmez. Back to the Future izlerken bunu yaşamıyoruz mesela OHA EN İYİ diyoruz. https://my.mixtape.moe/dqzxzy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Ya Thor gibi eğlencelik bi filmi hala back to the futurela karşılaştırıyoruz ben anlamıyorum, bu vizyonsuzluk bu plebian entellüektellik rave in eseri mi yoksa diğer arkadaşlar da katkıda bulundu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 İşte xunn'un şu dediklerini anlatamıyoruz liseli tayfaya da yapacak bir şey yok. Sinema eğitimi almış, çalışmış, 16-17 yıldır binlerce film izlemiş ve halen izleyen adama da gidip "daha yeni izlemiş lol" falan çekmek ciddden acınası da neyse işte asdfsdfsda Pati'nin genel havası bu oldu. 20 kişi övüyorsa bi işi, 2-3 kişi bi anda ortaya çıkıp o işi desteksiz ve mantıksız kötülüyor ve bi anda o horde'un elemanları gölgelerden çıkıp geliyor işte atıyorum 10 kişi türüyor ve o işi aynı şekilde kötülüyor. Olay ana tartışmadan bağımsız tam bir shitstorm'a dönüşüyor. Hani ben şurada Ragnarok vs. Robocop kıyasını başlatan adamda değilim mesela ama o da üstüme kaldı falan. Neyse gerek yok okumaya bile bayağıdır şikayet gelmediği sürece ilgilenmiyordum bile de bu sefer bi şekilde işin içine girdik diye arada kaldım. Devam edin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 axedice said: Ya Thor gibi eğlencelik bi filmi hala back to the futurela karşılaştırıyoruz ben anlamıyorum, bu vizyonsuzluk bu plebian entellüektellik rave in eseri mi yoksa diğer arkadaşlar da katkıda bulundu mu? Yok ben o argümana atmadım postu, o kıstas zaten abes. arkadasın romantize ettiği filmerin sandıgı kadar kült olmamasını, o gozluklerden muaf film eleştirisi yapmasını teşvik ediyordum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 ki ortada da kıyas yok. kıyas yapıldığını sananlar var. ortamda gelişenlerden bağımsız orman cinliği yapmaya çalışınca gereksiz büyüyor ve saçma yerlere gidiyor konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=dEKsPyNh4sw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Ya beklentiyle ilgili abi Marvel işleri. Adamlar her yıl en az 2 tane film cıkarıyorlar. Hayatında çok az kreatif işle ugrasmıs adam gerçekten zamana direnebilecek bir işin çok daha fazla süreye ihtiyacı oldugunu bilir yani. Adamlar McDonalds. Bu tartışmaya açık değil yani. Ama hiç gecenin bir yarısı canını o patates kızartmasını çekmiyor mu abi tuzlu tuzlu? Ha evet, çıktıktan sonra gerçekten seninle kalan hiçbirşey yok, sanırım sadece ilk 2 Captain America filmi kendi ayakları üstünde durabilen thrillerdı. Gerisi gerçekten popcorn. Ve bu kendi için kötü birşey değil, adamlar eglenceli geyikli film çekiyorlar evet. Hani bir filmi yapmaya calıstıgı şeyi ne kadar yapabildigiyle eleştirmen lazım. Adamlar sana K I N O sunmaya calısmıyorlar abi böyle bir dert yok. Sen 2 saat azıcık gül, azıcık heyecanlan tamam bitti. La Meglio Gioventu beklemek Whedon'dan komik yani. Güncel bir örnek, yeni Bladerunner tırt çıksa ortalıgı ateşe vermek gerekirdi mesela, çünkü yapmaya calıstıgın şeyin entellektüel hırsları var ve beceremezsen agzına vurulmayı hakediyorsun. Ama madalyonun diger yüzü eger sen McDonalds yapıyorsan ben sana keşke Arby's olsan derim yani. https://my.mixtape.moe/uciodf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Iyide torun eğlenceli keyfi basit ama duygulu heycanlanmistir maceraları watcand en 100 kat falan daha kıymetlidir. Ulasilabilirligi veya miktanı fazlalığıdır degersizlik karistiriyorsunuz. Blade runner veya ragnarok birini silicez evrenden deseler. Blade runner silin derim. Kitabı daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Yok işte düzgün yazamamısım orada haklısın da aslında demek istedigimi söylemişsin. Ulasılabilirliği bu kadar düz olmasını gerektirmiyor. "Her film neden arthouse değil?" değil söylemeye calıstıgım şey. Adamlarda bariz iyi çizgiroman macerası çekecek ekip, yetenek ve para var. Ama aşırı rushed abi. Her film rushed ve hissediyorsun ne kadar rushed oldugunu. Cap'in filmleriyle Thor bir değil yani. Evet, sergilemesi çok daha zor bir mevzu var ortada Cap'in WWII maceralarına kıyasla ama işin o abi senin. Hiç OHA olmuyoruz anlatabildim mi? Mesela Beta Ray Bill yapamıyorlar, keşke deneseler abi. en azından bi risk alsın Marvel. Zerre risk almıyorlar abi tamamen popcorn'a döndü. Herşeyin en inoffensive route'ı, hiç moral dilemme yok. En moral dilemma arc'ı alıp moral dilemma'sız hale getirip Cap is always right'a getirdiler.(evet cap haklıydı ama dfg) ama bi nuanca da vardı, bi düşünüyordun. Ben Civil War izlerken bir dakika hangi tarafı desteklesem diye düşünmedim. Anladın sen ne demek istedigimi. Spider-man'e yaptıklarına hiç girmiyorum o konuda sen benden daha dolusun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 çünkü son spider man iyiydi, sam raimi'nin spider man 2'sinden beri en iyi sm filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar