Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor: Ragnarok (2017)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Orada şunu soliyebilirim ama. Bu derinlikli hikayeler watchman olsun plantery olsun hatta bak büyük konusuyorum ams 121 olsun. Bunlar kendi başlarına tümüyle anlamsız boş hikayeler. Bütün o coşkunun mitolojinin icinde anlamlilar.

10 marvel filminden birinin böle bi derdi olsa bence zaten doğru oran 10a 1 dır.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ki ortada da kıyas yok.

kıyas yapıldığını sananlar var. ortamda gelişenlerden bağımsız orman cinliği yapmaya çalışınca gereksiz büyüyor ve saçma yerlere gidiyor konu.

E nasi geldiniz siz bi robocop vs thor konusuna? Usendim gidip sayfa sayfa aramaya.
Sosyal ağlarda paylaş

iki gün önce gittim. suan aklıma ilk gelen thor vs hulk bi de o AAaaAAaaa diye başlayan action müziği. film bitince herkes hurra çıktı, haberim yoktu ama sonda birşeyler gösterirler belki diye bekledim. küçük bi çocukta yanıma geldi beraber sonu izledik sdf.

ne kafa patlatmışsınız çerezlik film işte. iki saat eğlendirdi.
püff felan derken üst üste salak esprileri baydı arada
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Yok işte düzgün yazamamısım orada haklısın da aslında demek istedigimi söylemişsin. Ulasılabilirliği bu kadar düz olmasını gerektirmiyor. "Her film neden arthouse değil?" değil söylemeye calıstıgım şey.

Adamlarda bariz iyi çizgiroman macerası çekecek ekip, yetenek ve para var. Ama aşırı rushed abi. Her film rushed ve hissediyorsun ne kadar rushed oldugunu.

Cap'in filmleriyle Thor bir değil yani. Evet, sergilemesi çok daha zor bir mevzu var ortada Cap'in WWII maceralarına kıyasla ama işin o abi senin. Hiç OHA olmuyoruz anlatabildim mi? Mesela Beta Ray Bill yapamıyorlar, keşke deneseler abi. en azından bi risk alsın Marvel.

Zerre risk almıyorlar abi tamamen popcorn'a döndü. Herşeyin en inoffensive route'ı, hiç moral dilemme yok. En moral dilemma arc'ı alıp moral dilemma'sız hale getirip Cap is always right'a getirdiler.(evet cap haklıydı ama dfg) ama bi nuanca da vardı, bi düşünüyordun. Ben Civil War izlerken bir dakika hangi tarafı desteklesem diye düşünmedim.

Anladın sen ne demek istedigimi.

Spider-man'e yaptıklarına hiç girmiyorum o konuda sen benden daha dolusun zaten.

e tamam abi işte aynı hisleri paylaşıyoruz seninle.sadece ben daha ayı gibi dalıyorum mevzuya. iyiki bi avengers 2 milyar gişe yaptı. hani eskiden 2-3 yılda bir kötü süperkahraman filmi gelirdi, şimdi 2-3 tane marvel 1-2 tanede dc geliyor her sene, üstüne bide dizi var en az 6-7 tane.tamam kalite olarak eskilerinden çok ötede ama ne olursa olsun çerezlik bu filmler ve çok bariz şekilde kapitalist kafayla satılıyosa bıktırana kadar üret kafasıyla suyu çıkartılması benim midemi bulandırıyor.

antman e black panther e kadar sikimsonik kahramanlara kadar düştüler yani.sincap kıza kadar giderler artık yeter mk dedirten hero hangisi olur onu merak ediyorum.

buarada canım rome çekti senin yüzünden alıcağın olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

Cokomantis said:

http://www.johnnyetc.com/wp-content/uploads/2016/05/chris-hemsworth.jpg

yemezsin sdfs

ya bunlar soytarı gibi giyinmiyor mu?
bi şey olmaz sdf

Hehe. Cok yaniliyorsun. Hehe.

Gittik. Gulduk. Geldik. Filmlerden anlamamak cok guzel ya ne izlesem on numara vakit geciriyorum eger acaip berbat bisi degilse. Darisi basiniza.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...