Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Neredeyse 35 oldum ve 5 yaşından beri gözlük kullanıyorum. 5'er derece miyop, orta seviyede astigmat var. 2-3 sene lens kullandım ama ikindi 4-5'ten sonra göz pert oluyordu, eve gidip çıkartmak için can atıyordum. Sonra yine gözlüğe döndüm. Aptalca bir psikoloji biliyorum ama gözlükten artık gerçekten nefret ettim. Zerre yakışmıyor. Gözlüklüyken insanların gözlerinin içine bakasım gelmiyor zorluyorum kendimi. Gözlüklü değilken ama bir nane göremesem de çok daha rahat hissediyorum. Görüşüne önem verdiğim bir kaç kişi de at kurtul şunları dedi. Şimdi aile dostu olan bir göz doktoru var. Aileden de 4-5 kişiyi yaptı, sorunsuz, hepsi memnun. Benim de göz ölçümlerimi yaptırdı, sorun yok olabilirsin dedi. Binlerce operasyon yapmış bir adam. Bense göz kuruluğundan, gece araba kullanırken halo olmasından tırsıyorum. Bir de operasyon kısmı var, göz kapaklarını tutturuyorlar falan gözü kurcalıyorlar panik yaşamaktan da çekiniyorum. Son olarak bu gözde kesilen flap denen şey ya iyileşmezse, ileride darbeyle, ovalamayla falan düşer zarar görürse diye aklıma takılıyor. Ne dersiniz olayım mı olmayayım mı ? Olup da memnun olanlardan birazcık cesaret bekliyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gözlük seni mutsuz ediyor, lens işini görmüyorsa alternatifin yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Doktor sorun görmüyorsa ve olan tanıdıkların memunsa çekincelerini boşver. Ya da aile doktoru tanıdığına söyle, riskli işler bunlar, yapmasın bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Numaralar değişince bir 5-10 sene sonra yeniden operasyon veya gözlük gerekecek Edit. Bunu ICL için dedim tabi ben, lazor ameliyatları çok incelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ameliyattan önce sakinleştirici veriyorlar. 1 dakka dayanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ICL yaptırmayı düşünebilirsin çizdirmek istemiyorsan. forumdan lexius yaptırmıştı bilmem kaç yıl önce. http://www.londoneyehospital.com/treatments-services/implantable-collamer-lenses-icl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Ben yaklaşık 8 yıl önce çizdirmiştim gözlerimi, kesinlikle tavsiye ederim gözlüksüz yaşam mükemmel. Şuan güneşli havalarda güneş gözlüksüz gezemiyırum, başım dönüyor . Onun dışında bir sorunum yok. Operasyon 15 er dk dan yarım saat sürüyor ama 1 yıl gibi hissediyorsun. ağrı sızı vs yok tek sorun operasyon sırasında herşeyi görüyor olman. Şimdi olsa yine yaptırırım gözümü kırpmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kozalak said: ICL yaptırmayı düşünebilirsin çizdirmek istemiyorsan. forumdan lexius yaptırmıştı bilmem kaç yıl önce. http://www.londoneyehospital.com/treatments-services/implantable-collamer-lenses-icl/ ICL bana daha mantıklı geliyordu ama mevcut ICL'ler astigmata merhem olmuyor sanki diye okumuştum. Bir de bizim doktor o daha problemli bir operasyon, sana lazeri tavsiye ederim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 29 yaşında gözlük takmaya başladım ben de, ilk zamanlar herkes çok beğendi benim de hoşuma gitti değişik oldum ama şimdiden daralmaya başladım daha 5 ay oldu. sürekli kirleniyor, burnumun üstünde iz çıkmaya başladı, tenis oynarken zaten takamıyorum ne dertmiş arkadaş valla imkanın varsa çizdir kurtul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 calvaria said: Ben yaklaşık 8 yıl önce çizdirmiştim gözlerimi, kesinlikle tavsiye ederim gözlüksüz yaşam mükemmel. Şuan güneşli havalarda güneş gözlüksüz gezemiyırum, başım dönüyor . Onun dışında bir sorunum yok. Operasyon 15 er dk dan yarım saat sürüyor ama 1 yıl gibi hissediyorsun. ağrı sızı vs yok tek sorun operasyon sırasında herşeyi görüyor olman. Şimdi olsa yine yaptırırım gözümü kırpmadan :) yorumlarım aynı kesinlikle öneririm 5 dakka sürüyor ameliyet güneşli havada biraz gözün kamaşıor ama onun dışında sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Liebe said: 29 yaşında gözlük takmaya başladım ben de Benim de öyle oldu ya. Resmen görmüyormuşum. Benim iki ay fln oldu ama baya yakıştırıyor insanlar. Ben de kinda like it. Otistik kafa olduğu için leke olayına felaket takılıyorum inanilmaz rahatsız ediyor. Onun dışında sıkıntım yok. Cilt hassas olduğu halde çerçeve hafif olduğu için (ve paletli değil) kalıcı iz yapmıyor. Yalnız gözlüğü çıkarttığımda ilk 10-15 dk hiçbir seyi net göremiyorum =( ve gözümü çok ovalamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 insanlar üzerinde yeni denenmeye başlayan bir şey vardı, biyonik lens olarak geçiyor. hani 1-2 sene beklerim derseniz bu yenilik beklenebilir. şahsen ben boyle bir şey bekliyorum. http://www.evrimagaci.org/fotograf/40/8048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gözlük ne kadar çağ dışı bir şey abi zaten. kullanmayan adam hiç fark etmiyor da. kullanırken baya 15. yy hissiyatı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ortalama ne kadara patlıyor ya ben de cızdırıp kurtulsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bir kaç yıl önce dünya gözde 1.5k demişlerdi. 2 olmustur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Bir ben mi cok korkagim nasil cesaret ediyorsunuz goz bu ya :/ ama buyuk konfor oldugunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Fail riski az bir ameliyat nihayetinde. Bıçak yok, bayıtlma yok. Malak gibi yatıp, lazere odaklanıyosun 5 dakika. Sonra 1 gün evde karanlık bir odada yatıp dinleniyosun. Ertesi gün gözlüksüz, mis gibi hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Videolarini izleyebilirsin. Genelde olanlar Işığa bakıyorsun, baskı hissediyorsun bariz, göz kapağının ne büyük nimet olduğunu anlıyorsun. 5 dk 5 ay geliyor vs diyorlar. Benim konustuklarim çok alıp memnun kalmışlardı, keşke daha önce olsaymisim dediler. e herkes de %100 memnun değil tabi göz numarası tekrar ilerleyip yine gözlük kullanmak zorunda kalanlar var. Bir de en meşhuru şu herhalde, lazerde korneayi inceltiyorlar, ileride katarakt veya baska bir sıkıntı olduğunda korneanin daha fazla inceltilmesinin görme kaybına kadar riski olduğu için lazerle müdahele yapamıyorlar fakat bazi insanlarda kornea kalınlığı 2 hatta 3 kez inceltilebilecek kadar kalın olabiliyor, bu nadir tabi. Ben de olmadım mesela. iyi bir doktor buldum, ikinci kontrolde kolyuktayken yaklaştı iyice gözüme, baktım doktorun gözde lens var. 6 derece miyopmus. mınıha diyerek kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hahaah koltuktan kaçmak da iyimiş Zor ya, gözüme damla damlattıramıyorum ben. Elinde o zımbırtıyla yaklaşınca kramp giriyor göz kapağıma. Kendim zaten yapamıyorum adf Umarım gözlerim hiç bozulmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Hapı susuz yutarim. Damla neymiş ki Kafayı iğneye taktım. Grip olunca önceden aldığım iğneyi kendime enjekte etmeyi ogrencem sonrası damar yolu açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Buyur kardeş kafa at https://www.ruyatabirleri.com/wp-content/uploads/5_lira_icin_bicak_cektiler_h14564.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gözlük gibisi yok gerci benim gözlere lazer fln olmiyi ama olsa da girmezdim o topa heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 surda nasil uygulandigi https://www.youtube.com/watch?v=Bb8bnjnEM00 https://www.youtube.com/watch?v=MzD9kpkMXhQ surda da riskleri var https://www.youtube.com/watch?v=EmtYivWUH7I choose your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Cidden yaptırmayı düşünüyorsan sakın izleme şu yukardakileri afdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 antremanla göz bozukluğu düzeltiliyor da o antremanları yapacağıma tibette rahip olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar