sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Çok moralimiz bozuk. Ama siz erkek demediniz dedi bir de. Sordun da mı söylemedim? Veya ne yanıt verdim? İsmi ne dedin söyledim, tanıştırayım Obi Wan kenobi dedim. Çok çirkin oldu oluşum yaa. Allahtan kesmeden az önce uyanmış. Bir de suratında tıraşlanmış yerler var kaşında falan. hal allammm yaaa.... http://i.hizliresim.com/JaONpQ.jpg http://i.hizliresim.com/4PGQLG.jpg http://i.hizliresim.com/01Gg7B.jpg http://i.hizliresim.com/ALyNAL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 e ameliyat izi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Aynen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Keserken taşakları olduğunu farketmiş işte son anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 yerim lan çok tatlı piç. veterinerin de ak ne salakmış lan o. kesseydi sonra dava açsaydın soyup soğana çevirirdin götü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 şikayet et veterineri. cinsiyetini neden varsayıyor davar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ama gerçek bir erkek gibi ilk façasını almış hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 abi bu adamın yumurtalıkları yok mu vet. nasıl okumuş beş sene o bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Sünnet etmiştir , negzel müslüman kedi olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 senin kedinin taşaklar ufacık heralde :P şaka ya. çok tadsızmış ne biçim vet'ler var anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 dünyanın en beleş mesleği ya vetlik, işsiz kalma oranı en düşük meslek zaten. düşük puanla girip, garanti bitirip, garanti veterinerlik yapıyosun. sonra kedinin taşaklarını görmeyip ama siz erkek demediniz diyosun, müge anlı programı mı bu ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ben olsam o araya kinayla dovme yaparim..obi wan resmi bulunur dovmeci gibi oraya uygun kontorler deriye..sonra kontorlerin ustunden gecerim..olmadi isin kilici capraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 sostizm said: Ama siz erkek demediniz dedi ağzına çaksaydın sonra "ama sen vurma demedin" deseydin. neyse bişe olmamış yani sıkıntı yok. nası kafalar ya bi bacakları açıp bakmıyor lan bu dişi mi erkek mi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ya ben hala bir vet. kedinin cinsiyetini anlamamasını anlamıyorum galiba bunu kabullenemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 calimero said: dünyanın en beleş mesleği ya vetlik, işsiz kalma oranı en düşük meslek zaten. düşük puanla girip, garanti bitirip, garanti veterinerlik yapıyosun. sonra kedinin taşaklarını görmeyip ama siz erkek demediniz diyosun, müge anlı programı mı bu ak. böyle insanlar olmayın. çok haksız ve iğrenç bir genelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 kedi obi van kenobiden çok tsubasadaki eric in körpe kuzenine benziyo abi. bi sıkıntı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 onu bunu bilmem ama bi veterinerde önce hayvan sevgisi olmalı. hayvan sevmeyen veteriner dolu memleket. bizim kedi 2 aylıkken veteriner dişi demişti mesela ama büyüyünce taşakları çıktı. ama bu kedi daha büyük gibi anlaması lazım. napacaktı hayvanı kesip biçip aa burda yumurtalık yokmuş pardon kardeş mi diyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 veteriner kesin kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 obi wan kenobi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 kedi kılkıran olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ismindende anlamadığı için 2 defa kınıyorum veti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 lan assumptionla ameliyata mı girişilir ya? insanda doğal seleksiyon işlemediği için bunlar bu yaşa kadar gelebiliyor, yuh ulan. söylemediniz demiş bi de oof. iyi, kedi olduğunu anlamış en azından hırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 çünkü herkes 70lerin kötü filmlerini bilmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 obi wan kenobi nedir ya şu kediye asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar