Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2 (PS4)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

standart kulaklık girişli kulaklık yetiyor PS için, kendisi otomatik mono kulaklık veriyo zaten, daha iyi bişey arıyosanız gidip alın mikrofonlu teknosadan oradan buradan, kullanın.

Ps Voice Chat gayet yeterli, onun dışında oyun içinde aynı fireteam (parti olayı) içinde voice chat var, ama ps içi daha iyi.

Orada kritik olan herkesin oyun içinde primary olarak ps chat'i seçmiş olması.

g430 gibi 1 kulaklık 1 mic girişi olanlar nasıl kullanılıyor, bunun usb converter tarzı bir şeyi var, ps4 üstündeki usb'ye taksam çalışmaz dimi ??

voice chat push to talk oluyor mu ps4'te
Mesaj tarihi:
Çift giriş için converter çalışır mı bilmiyorum, tek girişlilerden almak lazım. Ben benim sennheiser cx400'ü kullanıyorum kulak içi, kulaklığın tek tarafı göçene kadar çok memnundum.

Push to talk bildiğim kadarıyla yok. Zaten ona atayabileceğin boşta tuş da yok controllerda.
Mesaj tarihi:
ya geçen gün bir arkadaşla yapalım dedik ama nat type tutmadı bu kezde. bu nat olayı nedir ps3 zamanında beri aynı terane. bende nat type 2 ve değiştirmem imkansız. sıkıntı çıkar mı?

girdim bu arada clan'a. gelin olm 2 kişilik clan mı olur sadfsadf
Mesaj tarihi:
Psp vita kulakliklari gayet iyi calisiyor cok pahali biseye gerek yok.
Nat 3u nat 2 yapmak icin DMZ ayari yapmaniz lazim modem arayuzunde. Fakat UPNP acik olmasin, o zaman da destiny2'ye baglanmiyor :) aylik ucret odedigimiz PSN'nin rezilligi iste.
Mesaj tarihi:
Destiny division clanı beyler. Yorma nın arkadışıyım yazın girin sonra beni dürtün whatsapp a ekleyeyim ya da tam tersi :)))

Klan kalabalık patiden olanlar da var
  • Yeni Oluştur...