applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Rewendor said: standart kulaklık girişli kulaklık yetiyor PS için, kendisi otomatik mono kulaklık veriyo zaten, daha iyi bişey arıyosanız gidip alın mikrofonlu teknosadan oradan buradan, kullanın. Ps Voice Chat gayet yeterli, onun dışında oyun içinde aynı fireteam (parti olayı) içinde voice chat var, ama ps içi daha iyi. Orada kritik olan herkesin oyun içinde primary olarak ps chat'i seçmiş olması. g430 gibi 1 kulaklık 1 mic girişi olanlar nasıl kullanılıyor, bunun usb converter tarzı bir şeyi var, ps4 üstündeki usb'ye taksam çalışmaz dimi ?? voice chat push to talk oluyor mu ps4'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Çift giriş için converter çalışır mı bilmiyorum, tek girişlilerden almak lazım. Ben benim sennheiser cx400'ü kullanıyorum kulak içi, kulaklığın tek tarafı göçene kadar çok memnundum. Push to talk bildiğim kadarıyla yok. Zaten ona atayabileceğin boşta tuş da yok controllerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 ya geçen gün bir arkadaşla yapalım dedik ama nat type tutmadı bu kezde. bu nat olayı nedir ps3 zamanında beri aynı terane. bende nat type 2 ve değiştirmem imkansız. sıkıntı çıkar mı? girdim bu arada clan'a. gelin olm 2 kişilik clan mı olur sadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Nat 3 olmadığı sürece %99 sorun çıkmaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 valla arkadaşla konuşamadık nat type farkı olduğu içni falan gibi bi hata verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 1 member diye dalga gececeginize girsenize lan. Suan 2 kisiyiz jdjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 ADMİNİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Psp vita kulakliklari gayet iyi calisiyor cok pahali biseye gerek yok. Nat 3u nat 2 yapmak icin DMZ ayari yapmaniz lazim modem arayuzunde. Fakat UPNP acik olmasin, o zaman da destiny2'ye baglanmiyor :) aylik ucret odedigimiz PSN'nin rezilligi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 fiyatlandırmada saçmalık var oyun -->254 oyun + exp -->369 exp --> 104 bundle alırsan 11 lira zarardasın lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Oyun + 2 exp parası o bundle'daki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 neyse mokoko en azından clan point kasarız item düşer sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Valla abi gelen giden olmicak gibi gozukuyo hdjshsg Herkes kendi tayfasini kurmus zaten anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Rewendor said: Oyun + 2 exp parası o bundle'daki. exp dediğim 104 lira da 2 exp zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Ben solo oynuyorum zaten ya. Ama simdi kimse gelmese bile hic yoktan clan bonuslari flaan kazaniriz djdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 valla abi 2 kişi olucaksak bende ekşisözlükte bulduğum clana giricem :( patiden iş çıkmadı ps4 destiny'de. herkes pc den kasıcak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Hangi clan o bem de girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Ahahahha adam terketmis pati klanini gece gece :D Bu aksam giricem sanada seyyaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 abi kimse siklemedi. herkes pc'de oynayacak belli. geri kalan da kendi grubuyla oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Destiny division clanı beyler. Yorma nın arkadışıyım yazın girin sonra beni dürtün whatsapp a ekleyeyim ya da tam tersi :))) Klan kalabalık patiden olanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 nightfall ve raid yapamadım bi ya. oturup mal gibi 45 dakka bekleyecek miyiz yani clan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Guided Games için şu anda evet, ne yazık ki. İlerleyen dönemde azalacaktır bekleme süresi. Şu an beta gibi birşey sanırım, kısıtlı diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ben gelebilirim, mokoko çok gazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Nihist ile kerbolucious burdan mı klana katılmak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ikinci mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 GokTuRK said: Nihist ile kerbolucious burdan mı klana katılmak isteyen kerbolicious benim dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar