Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2 (PS4)


GokTuRK

Öne çıkan mesajlar

Ve Destiny 2 duyuruldu. 8 Eylül de çıkacağı duyurulan Destiny nin ikinci oyunu hem PS4 hem PC için duyuruldu. Konuyu da o yüzden ps 4 diye ekledim pc de de konusu açılır belki karışmasın.



şimdilik ikinci oyunun konusu hakkında tam net bir bilgi yok. Ama reveal trailer a göre Graul isimli Cabal Warlordu son şehire (Last City) saldırıyor. tower yıkılmış, traveler saldırı altında. Hatta trailer da yanıyor olarak görüyoruz. Görünüşe göre traveler ın uğradığı saldırı sebebiyle güçlerimizi kullanamıyoruz, tower da yıkıldığı için silahlarımız da yok. en baştan başlamamız için böyle yumuşak ve hikaye bazlı geçiş güzel olmuş gibi. 0 dan başlayacağımız, 1. oyundaki silahlar zırhlar vs nin olmayacağı zaten söyleniyordu 2. oyunda. şimdilik trailer dışında başka bir bilgi yok. 15 Mayıs da gameplay livestream i olacak. orada göreceğiz. Ayrıca Haziran/Temmuz gibi de open betası olacakmış sanırım. ön sipariş yapanlar betaya daha erken girecekmiş. Destiny 2 ön siparişe açık şu anda.

https://www.youtube.com/watch?v=jx15301i5_M

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

oyunun pc'de cikmasi hata bence. the division gibi pic olacak oyun exploit ile bilmem neyle.


ben de aynısını düşünüyorum. hile mile baya yalan edecekler. birde dupe falan da çıkartırlar. bakalım göreceğiz. ben o yüzden pre order vermedim. haziran da bi open beta da görelim ne olacak nasıl olacak. öyle pre order layacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

xplatform yapmazlar kesin de hem pc hem ps4 oyuncularinin bi kismi pc'de baslar. sonra exploit yuzunden bayip birakirlar. ps4 player base azalmis olur pc'de baslayip daha sonra ps4 e donmeyenler sebebiyle ve ucuncu dunya savasi baslar.


division ı anlattın aslında ahahha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
2 gündür open beta early access vardı. bugün open beta başlıyor. yardırın guardianlar.

ben early access de oynadım. çok başarılı olmuş. ilk story mission 1 strike ve 2 tane pvp modu açıktı. oyun değişik hissi uyandırıyor ama aynı oyun. ama dediğim gibi yine de bir farklılık hissediyorsunuz. ışık efektleri baya güzel olmuş çok beğendim.

ilk story güzeldi hikayeyi güzel yedirip D1 e saygı durulunda bulunup sizi içine çekiyor. yeni cinematic anlatım güzel olmuş gibi duruyor

strike de mantıklı aklı başında bi strike idi. genel itibarıyla beğendim. yavan değildi.

PVP de byük değişiklik var 4v4 olmuş artık. ama baya güzel olmuş. artık tek atışta sizi öldürebilecek tek şey super ve power weapon lar. bu da baya iyi. PVP de denge skill cooldown lar uzamış biraz. ama işte bu PvE yi etkiliyor super in dolması grenade cooldown falan uzun olduğu için bence sorun oluyor. - olarak sayabileceğim tek şey bu.

bunlar dışında güzel gibi gözüküyor tam sürüm çıksın göreceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

. PVP de denge skill cooldown lar uzamış biraz. ama işte bu PvE yi etkiliyor super in dolması grenade cooldown falan uzun olduğu için bence sorun oluyor. - olarak sayabileceğim tek şey bu.

bunlar dışında güzel gibi gözüküyor tam sürüm çıksın göreceğiz.


perk'ler kapali o yuzden "adam oldurdukce super/bomba doldur" seyleri kapali
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
şöyle uplayalım konuyu,
ev internetinden giremedim sürekli network hatasıyle tekrar bağlandı ama mobil internetten girebildim. İlk gün diye modeme ayar çekmedim belki benim ayarlar ile de ilgili olabilir.
Bunun dışında oyun bozan bir sorunla karşılaşmadım. Hikaye falan da güzel gidiyor şimdilik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beni FPS bolumunden yolladilar

gercek Destiny'cilerin threadi oldugunu bilseydim buraya yazardim zaten

-----
dun gece oynayabildim 3 saat falan.

open world ve mission kismini biraz degistirmisler gordugum kadariyla. her yer instance degil ve surekli yorungeye cikip spaceship ile gitmiyoruz. harita buyuk gorukuyor ve yapacak baya sey var gibi. ileride degisiyorsa bilemiyorum tabi eheh.

her sekil baya oynanir zaten ilk expansion christmas dan once gelicekmis lel

ps bence the Tower > the Farm

psn: oskicancan
-----
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...