photographer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 akila çok net cevaplamış :D bende şunu anlamıyorum Division 2'yi neden 1'in aynısı yaptılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Bedavada aslında bedava değil sanki. Warframe e baktığımda 200-400tl gibi bir para ile giriş yapmak iyi göründü. Destiny 2 fiyatıda 225 tl ye felan geliyor. Bir kaç kez destiny 2 izleyeyim dedim. Adamlar canlı yayında warframe hakkında konuşuyordu. Niye öyle content yok felan gibi şeyler söylüyordu. Akşamları 2-3 saat kafa dağıtmalık bir şey bakıyorum. Henüz bir oyuna karar verebilmiş değilim. Niyetim poe idi ama ondada çok fazla eşya düşüyor. Ne değerli ne değil vs. gibi şeylerle çok uğraşmak istemiyorum. Zaten pekde bilmiyorum dropların kalitesini. Zaten poe deki tek atma olayını pek sevdiğimi söyleyemem. aylardır böyle bir arayış içindeyim. Henüz karar veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 destıny belesken al. ıkısını de deneç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 expansion olmadan denemek yerine twitch de izlemek daha iyi geliyor. Zaten destiny 2 de ilk paket olsada aynı parayı vereceğim olmasada. Warframe güzel görünüyor fakat oyun kolay. Destiny 2 kötü görünüyor fakat moblar hemen ölmüyor. Anladığım kadarıyla destiny 2 de çeşililik namına pek bir şey yok. çözmeye çalışıyorum henüz. Karar vermeye çalışacağım bir kaç güne. edit: güzel derken grafiklerden değilde, build çeşitliliği, farm, oynanışı kastediyorum. Hatta grafikler yüzünden destiny2 yi istiyorum ama streamler sıkıcı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 abi taahut vermiyosun. vanilla bitene kadar destiny oyna, seversen exp alir devam edersin. atom muhendisligi degil yani, alti ustu oyun oynican. warframe bastan sona ayni grind, o silah bitiyo bu silahi levelliyosun. gecen hafta basladim ben de, baydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Yani, haklısın aslında. Fakat kendimden korkuyorum. İkisini de oynamaya çalışırım. 2-3 saat vakit ayırayım derken ikisinede yetmek için 5-6 saate çıkarım. Aslında iki oyunuda epey izledim (pc de çalışırken ikinci monitöre koyuyordum). Yukaıda yazdığım şeyler iki oyunda da tahammül edemediğim şeyler. Bu mantıkla 2 oyunu da oynamamam gerekiyor ama bir oyun bulup takılayım istiyorum. Twitch alışkanlık yapmaya başladı :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Destiny 2 forsakenle ne kadar degisti bilmiyorum ama base pakette ortalama bir gear toplamak 1 ay suruyordu casual oynayinca. Sonra da pvp ve raid iste. Ben oyunun pvpsini seviyorum, ilk oyunu da ps4'te oynuyordum, farkli silahlar ve specler denemek eglenceli geliyor. Onun haricinde poe kafasi grind yok oyunda, end game de sinirli bayagi. Forsaken'a girisemedim ama daha content su an nasil bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 pati clanı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Beleş verildi diye oynadım base oyunu, idare eder diyodum. İndirime girince ek paketleri de aldım. Oyun Agents of Shield dizisi resmen sonradan güzelleşiyor. İndirim bitmediyse deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Chastor said: Beleş verildi diye oynadım base oyunu, idare eder diyodum. İndirime girince ek paketleri de aldım. Oyun Agents of Shield dizisi resmen sonradan güzelleşiyor. İndirim bitmediyse deneyin derim. aynı valla ben de, wowu falan bıraktım bunu oynuyorum devamlı bayagı keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 dlc olmadan bir şeye benziyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 single player gibi oynayacaksın işte, dlc kısmı gelince uninstall ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 hikayesi de çok bayık ve altı boş ya.. mehh diyip kalıyorsun ben ps'te vanilla single hikayeyi bitirip sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Ek paketleri almayı düşünmüyorsanız hiç bulaşmayın. Forsaken'dan sonra oyun çok çok iyi oldu. Feci zevkli şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 bi oyun parası daha exp a vermekte cabası.. Zamanında yapacaklardı bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 E amaclari o zaten, her sene sifir oyun parasi almak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 İndirim var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Laurelin said: E amaclari o zaten, her sene sifir oyun parasi almak ahahah Yok zaten haklısın. Kıl oldum sadece o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Oyun çok güzel olmuş ya. Gambit çok eğlenceli. Grind artmış iyice. Endagamede yapacak çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Ben oyunu aldım da 15dk tahammül edebildim. Vanilladan başlayınca level'lamaya çok uzun göründü gözüme. 30lvl boost'u bastım titan açtım, onda da dandik silahlar falan, tam hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Silahlar ve zırhlar reward olarak falan çok geliyor. Güzel silah bulana kadar hepsini dismantle ediyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 DA2019 said: Oyun çok güzel olmuş ya. Gambit çok eğlenceli. Grind artmış iyice. Endagamede yapacak çok şey var. O bakımdan güzel, ama "casual gamer"ı da dışladı oyun böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 DA2019 said: Silahlar ve zırhlar reward olarak falan çok geliyor. Güzel silah bulana kadar hepsini dismantle ediyorsun zaten. Destiny 2'nin vanilla pakedinde full gear kastıydım ben, Mida Multi-tool vs. var main karakterde ama o da 20 lvl'da mı ne kalmış işte. 30'a boostlıyım vakit kazanayım dedim de mida'dan sonra generic hand cannon cehennem azabı gibi geldi :P Ben bi de pvp'sini seviyorum destiny'nin ama overwatch'ta şak diye oyuna girip 3-5 maç atıp çıkmak daha cazip geliyor şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Level kastıktan sonra yeni pvp falan da böyle ama, Gambit'e girip 15 dk oynayıp çıkabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Bungie - Activision ortakligi bitiyormus, oyun ve haklari Bungie'de kalacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar