Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Valla alt karakterlre pvp milestone yaparken az buz puan almadıydım bunla :D Yalnız commentlerde en üst sırada pvp'de sweet business kullanan adam var, hoş değil :D CS'de 5'in 1'ini alan adam bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 cuboid aru + martyrs iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 bu arada fast-sync acikken alt tab yapinca oyune geri donmuyo sdfg hani aklinizda olsun, cildirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Selam gencler iki haftadir oynuyorum ama gettolardan gina geldi, adam gibi kafasi calisan raid yapabilecek insanlarla beraber oynamam lazim casual tayfa bana gore degil, raid yaparken fail olmayacak adam arayan varsa iletisime gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 mayolu boy fotoğraflı cv ni ve iki referansını post et dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 casual ız biz, hadsizeiyigünleeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Rewendor said: Onu da kullanmıyor ki, smg falan kullanıyor gidip primary'de. Bi tane Hunter buildi var CC stealth ağırlıklı. Onu oynuyor olabilir. Antiope-D iyi bir SMG kinetic weapon olarak. Belki bu buildi oynuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Glatheros said: mayolu boy fotoğraflı cv ni ve iki referansını post et dostum. Burada bir kiz arkadasimla verdigimiz roportajdan bir kare var mayolu boy fotosu yerine gecer Spoiler Referans olarakta sag ve sol elimle konustum abi biz sana referans oluruz sikinti yok dediler. Adim Gunes, yas 37, eski hardcore gamerdan ne kadar casual olursa o kadar casualim. Btag: Nihla#2420. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konn said: Rewendor said: Onu da kullanmıyor ki, smg falan kullanıyor gidip primary'de. Bi tane Hunter buildi var CC stealth ağırlıklı. Onu oynuyor olabilir. Antiope-D iyi bir SMG kinetic weapon olarak. Belki bu buildi oynuyordur. yok gunslinger build takılıyor videoda. Vardır bildiği, benim söylediğim meta konsol içindi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 exp ne çabuk geldi ya şimdi bi de season passe bayılacaz 150tl sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ben bayılmıcam valla. eğlendim tamam eyvallah ama biraz pişman oldum açıkcası aldığıma. öyle bi gazla hype'la aldık işte, daha 2 ay oldu expansion. sıçarım cashgrabinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Warframe bu oyundan gercekten daha guzel ve olgun-dolgun. Destiny'nin bazi elementler gelse siler atar yani ama onlarin da gelmesi icin adamlara para lazim ve oyunun F2P olmamasi lazim. Suan resmen iflas eden konuta para kaptirmis biri gibi, her hafta biraz girip bakiyorum acaba bir seyler degistirmisler mi... yok tabi ki. Bok attigimiz PUBG bile ne kadar ugrasiyor oyunu adam etmek icin veya suan herkesin biraktigi Division'a bile donmeyi dusunuyorsun cunku adamlar oyunu duzeltmis. Ama onemli olan ilk gunlerinde bu duzeltmeyi, gelistirmeyi veya zaman ayirdigini gosterdigini hissettirmek. Oyunculari kaybedince bir daha donmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bu oyun aslinda battlefrontun tam tersi, battlefront vahsi kapitalizm ise destiny vahsi (paywallu) komunizm hicbir oyuncu bir digerinin bir adim otesine gecemesin diye ellerinden geleni yapmis adamlar, hicbir ama hicbir sekilde yetenek, zaman veya sans faktoru ile ileri gidemiyorsunuz cunki herkes esit buda bayiyor insani pvp mi yapican? kaybetme ile kazanmak arasinda zerre fark yok, competitive dedigi sadece ismi competitive ve rank vs yok. premade giren gurup randomlara yenilebiliyor sacma sapan spawnlar yuzunden, bazen oyun kasitli olarak rakip takimin onune atiyor pve mi yapican? hardcore challange ile normal arasi fark yok. bagli oldugun komun iyi oyniyorsa raid yapmadan raid silahlari alabiliyorsun. en iyi icerigin odul olarak verdigi zirhin hicbir farki yok htta bazi classlarda en kotu statlara sahip paranin ve materiallarin kiymeti yok level uplarla gelen kutulardan cikan gemi, ghost vs 1-2 haftada anlamini yitiriyor cunki herkeste var, exotic emote mu dustu? zaten herkese dagitmis oyun. ferrari dusse bile anlami yok gokten exotic yagiyor, 8-9 kere dismantle ediyorsun birde ustune her hafta xur 4 adet satiyor zaten. destiny 1 de 1 senede tamamliyamadigim exotic katalogu 1 ayda bitti. exoticlerin gameplaye ozellikle pvpde hicbir etkisi yok veya minimal etki sagliyor. CD lar ve superler ayda yilda bir cikiyor, rakibi oldursen bile cok tiriviri gaini ve attigina bile degmiyor. oyunun oyuncuyu tek motive yontemi ise lenin nisani gibi amblem takiyor iste komunizm simulatoru asdfdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Ağlayacaksanız oynamayalım! Şaka şaka, akşam gelin de Iron Banner, Nightfall falan yapalım. Bu haftaki NF kolay gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Laurelin 2 sayfa önce övmüyor muydu oyunu? bizi mi trollüyon bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 @gangren girer oynarim yinede de arada yani buyuk ayip bu yapilan community'ye. PUBG 1.0 update'i gelse yuzune bakmam ama bu oyunun hehe. @laurelin Bu arada oyunda fark yarattiran seyler silahlar(level'lari da degil yani) ve item'larin ozellikleri(skillerine yaptiklari etki). Bunun disinda oyun %10 aiming %10 experience %80 timing/RNGshit. PVP'de ozellikle belirli silahlarla HS atmak cok onemli de atmasan da cok geride kalmiyorsun. Bu da bir yerden sonra "neden oynuyorum ki" dedirttiriyor. bu kadar guzel konsepti nasil ilerletemiyorlar anlayamiyorum. Blizzard bile demiyor mu, olm siz napiyonuz la mal misiniz diye. Warframe'i 1-1 kopyalasalar tatmin olacak kitle var yani. gecen Screwy de diyordu, o kadar kasiyorsun dusen item MOBILITY cikiyor. gel de cildirma. Skill sistemini de, ya insanlara boyle class customization hissini verelim kafasi koymuslar. Oturup 30dk Warframe'in sistemini inceleseler PHD yapmis gibi aydinlanirlar. Basit yapalim diye bokunu cikarmislar. Su video gercekten anlatiyor sorunlari, abarti diyordum da son gelen PVP modunun bizi salak yerine koymasindan sonra artik dupeduz tassak gectiklerini dusunuyorum: https://www.youtube.com/watch?v=Dqyco2NYBOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Herkes haklı, ancak tekrar tekrar anlatmanıza gerek yok :p Gelecek haftaki stream'i beklemeden yorum yapmayalım, endgame loot sistemini, class ve silah balance'ı anlatacaklar. Sonrasında ağızlarına ağızlarına vurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 samaella said: Laurelin 2 sayfa önce övmüyor muydu oyunu? bizi mi trollüyon bre yoo sikayet diilki bunlar oyunun eksikleri hicbiri elzem bole duzeltilemez birsey degil, 3 senelik omru olan ve saglam bir fan kitlesi olan bir IP icin sorun diil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Selamlar. Oyuna başlayalı 2 hafta oldu, şu an 230 iLvL'a ulaştım ama ilk defa bir MMO oyunda ne yapacağımı veya ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Crucible'lardan ve oradan gelen replerle kazandığım itemlar iLvL'ımı inanılmaz yavaş arttırıyor, veya bana öyle geliyor. Yardımcı olabilecek ve yol gösterebilecek bir pati clan'ı varsa BTag'im Xeuth#21821. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 265'e kadar Public Event farmlayacaksın. Arada sıkılırsan elindeki reputation tokenları verebilirsin. Sonrası Nightfall ve Milestone'lardan gelen Powerful Engramlar ile ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 https://www.bungie.net/en/News/Article/46494 sacma xp sistemi kaldırılmıs. insanalr bayagı ugrastılar ama degdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Oyunu deneyebilmek için beleş haftasonu ne zmn olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Ben soyliyim, sadece 1 haftasonluk denemeyle buyuk ihtimalle begenirsin. Hakkaten end game'e kadar hersey oldukca keyifli gidiyor, sonra yapacak bisi bulamamaktan birakiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Sam said: Laurelin said: ha bu arada simdi farkettim onumuzdeki hafta trial/free weekend vericek, oyunu denemek isteyenlerin aklinda olsun :D denerim o halde madem bu kadar öneriyorsun, öbür türlü 1 yıl oynayıp oynamayacağımı bilmediğim bir oyun yani. :p gelmis free trial, deneyin efm :D https://twitter.com/DestinyTheGame/status/935207540391952390 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 mardox said: Ben soyliyim, sadece 1 haftasonluk denemeyle buyuk ihtimalle begenirsin. Hakkaten end game'e kadar hersey oldukca keyifli gidiyor, sonra yapacak bisi bulamamaktan birakiyorsun. agreed. oyun tam haftasonu denemelik. büyük trap ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar