applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 clan chat ?? yok mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Heroic strike playlist bile yeter ya, ciddn dlc de diilde base oyunda hazir olmaliydi su :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 her ne ise hazırdır zaten de basic contenti çıkarıp dlc diye satmak business model olduğu için. yoksa şu saydığın içerik tamamen free content olmalıydı. 30 40 euro'ya satacağın DLC dediğinde gameplaye etki edecek değişiklik olması lazım. 2 yeni map, 1 yeni raid, ne oldu, EXPANSION. AAA'dan uzak durmak gerek artık ya. tamam oyun güzel, eğlenceli falan da gerçekten content çok zayıf şu DLC muhabbeti yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Cumartesi akşamını evde geçirecek müzmin bekar arkadaşlarıma dev amme hizmeti! Saat 21:00'de başlayıp, gece 03:00'e kadar benim sinirlenmemi dinlemek, küfürlerimi duymak ve birkaç parça loot almak isterseniz, raidimize davetlisiniz! Kadromuzda yer sayısı sınırlı olup, katılım ücreti 20 TL'dir. IBAN numarası ayrıca ÖM'den gönderilecektir. King Regards, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 IBANTHEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konsolda FPS yi beceremeyen, PCye koşup raid organize ediyor. Bkz. Kangren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 değiştiriyorum; DA2019 said: Konsolda FPS... devamını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 DA2019 said: Konsolda FPS yi beceremeyen, PCye koşup raid organize ediyor. Bkz. Kangren. DA2019 said: Gel abi, gir klana. Bu aralar pek organize olamadık ama raid kurulur her türlü. Uyyy kıyamam... PC'ye gelirsen seni de alabiliriz belki ama uslu bir çocuk olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 O gelirse biz çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Ne gelcem olm yetoların arasına. Daha köpekleri yapamamışsınız lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Köpekleri biz de yapamadık daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 lelell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Kim demiş yapamadığımızı, 4 chest'i de aldık babalar(literally) gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Kopekleri yapamayanlar banlanabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Senkronize turret patlatma alanında bizden iyisi yok, iddialıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Esh said: Kopekleri yapamayanlar banlanabilir ya Böyle beylik laf edenleri PS ortamına bekleriz kapışmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 PC'de 4 chest alındı. 7 win To9 da alındı. PS4'ten de Stranger Things izlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 nine dan gelen reward lar için size müteşekkiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 bana da bi nine yapsak bugün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=exxtRq6F6_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 dreagloth said: nine dan gelen reward lar için size müteşekkiriz Clan'a girdiğimiz hafta aldığım için biz ekip olarak komple o rewardu alamadık. Bildiğin sosyal yardım projesi gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 hadi bu haftada yapsin birileri trials, weapon lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ilhan topla takımını hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Laurelin said: sam benim anlamadigim destiny 2 yi nasil kaciriyorsun sen :D hem sci-fi, hem karakter tipleri cok iyi, https://i.imgur.com/2YYnGus.png hem rpg-fps hybrid ve inanilmaz iyi bir gameplay var, hem grind ve kozmetik disi lootbox sacmaligi yok, hersey her oyuncu icin erisilebilir. minigun var en iyi exoticlerden biri https://i.imgur.com/k8EhKOt.png class sistemi cok iyi, hemen spec degistirebiliyorsun. titan var tank gibi ama diil, cover veya shield acabilio takimina. solar ultisi ile yanan cekicler firlatiyor, arc ultisi ile bam gum hulk smash gibi etrafi dagitiyor, sentinel ultisi ise kaptan amerika shieldi aciyor ve firlatabiliyor veya melee dalabiliyor https://i.imgur.com/M3le2ck.jpg aim yetisi istemiyor cogu silah hatta kilic alip pvp de adam dogriyabiliyorsun, competitive bi yani yok esport vs ve oyun bungie yapimi hani bundan daha cok "sam oyunu" diye bagirabilmesi icin ruzgara karsi ulti atip kendi adamlarimizi vurabiliyor olmamiz lazim sanirim :p valla destiny ile bungie'yi ben sildim defterimden şahsen, eski bungie 15 yıl önce bitti bir daha da geri gelmeyecek. taşeron fps yapan bir şirkete döndüler tamamen. ms'ten kendilerini satın alınca beliren umut kotik'e yamanınca daimi olarak son buldu benim için. destiny ne charlar, ne setting olarak, (açıklayıcı nitpicking yapmak istemedim şimdi bu ikisine) ne de gameplay olarak hiç ilgimi çekmemişti. buna bakmadım bile yani ama sen dedin diye bir bakayım madem 1'den farkı neymiş. şimdi baktım bayağı da çekmedi ilgimi ne gameplay ne başka birşey. 10$ bandında olsa beraber oynamak için alırdım da 240₺'lık birşey yok benim için gördüğüm. pas benden buna da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar