Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2


DarkC1oud

Öne çıkan mesajlar

Glatheros said:

mayolu boy fotoğraflı cv ni ve iki referansını post et dostum.


Burada bir kiz arkadasimla verdigimiz roportajdan bir kare var mayolu boy fotosu yerine gecer

Spoiler




Referans olarakta sag ve sol elimle konustum abi biz sana referans oluruz sikinti yok dediler.

Adim Gunes, yas 37, eski hardcore gamerdan ne kadar casual olursa o kadar casualim. Btag: Nihla#2420.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Rewendor said:

Onu da kullanmıyor ki, smg falan kullanıyor gidip primary'de.


Bi tane Hunter buildi var CC stealth ağırlıklı. Onu oynuyor olabilir. Antiope-D iyi bir SMG kinetic weapon olarak. Belki bu buildi oynuyordur.


yok gunslinger build takılıyor videoda. Vardır bildiği, benim söylediğim meta konsol içindi zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warframe bu oyundan gercekten daha guzel ve olgun-dolgun. Destiny'nin bazi elementler gelse siler atar yani ama onlarin da gelmesi icin adamlara para lazim ve oyunun F2P olmamasi lazim.

Suan resmen iflas eden konuta para kaptirmis biri gibi, her hafta biraz girip bakiyorum acaba bir seyler degistirmisler mi... yok tabi ki. Bok attigimiz PUBG bile ne kadar ugrasiyor oyunu adam etmek icin veya suan herkesin biraktigi Division'a bile donmeyi dusunuyorsun cunku adamlar oyunu duzeltmis. Ama onemli olan ilk gunlerinde bu duzeltmeyi, gelistirmeyi veya zaman ayirdigini gosterdigini hissettirmek. Oyunculari kaybedince bir daha donmeyecekler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun aslinda battlefrontun tam tersi, battlefront vahsi kapitalizm ise destiny vahsi (paywallu) komunizm

hicbir oyuncu bir digerinin bir adim otesine gecemesin diye ellerinden geleni yapmis adamlar, hicbir ama hicbir sekilde yetenek, zaman veya sans faktoru ile ileri gidemiyorsunuz cunki herkes esit buda bayiyor insani

pvp mi yapican? kaybetme ile kazanmak arasinda zerre fark yok, competitive dedigi sadece ismi competitive ve rank vs yok. premade giren gurup randomlara yenilebiliyor sacma sapan spawnlar yuzunden, bazen oyun kasitli olarak rakip takimin onune atiyor

pve mi yapican? hardcore challange ile normal arasi fark yok. bagli oldugun komun iyi oyniyorsa raid yapmadan raid silahlari alabiliyorsun.

en iyi icerigin odul olarak verdigi zirhin hicbir farki yok htta bazi classlarda en kotu statlara sahip

paranin ve materiallarin kiymeti yok

level uplarla gelen kutulardan cikan gemi, ghost vs 1-2 haftada anlamini yitiriyor cunki herkeste var, exotic emote mu dustu? zaten herkese dagitmis oyun. ferrari dusse bile anlami yok

gokten exotic yagiyor, 8-9 kere dismantle ediyorsun birde ustune her hafta xur 4 adet satiyor zaten. destiny 1 de 1 senede tamamliyamadigim exotic katalogu 1 ayda bitti.

exoticlerin gameplaye ozellikle pvpde hicbir etkisi yok veya minimal etki sagliyor.

CD lar ve superler ayda yilda bir cikiyor, rakibi oldursen bile cok tiriviri gaini ve attigina bile degmiyor.


oyunun oyuncuyu tek motive yontemi ise lenin nisani gibi amblem takiyor iste

komunizm simulatoru asdfdsfa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@gangren girer oynarim yinede de arada yani buyuk ayip bu yapilan community'ye. PUBG 1.0 update'i gelse yuzune bakmam ama bu oyunun hehe.

@laurelin Bu arada oyunda fark yarattiran seyler silahlar(level'lari da degil yani) ve item'larin ozellikleri(skillerine yaptiklari etki). Bunun disinda oyun %10 aiming %10 experience %80 timing/RNGshit. PVP'de ozellikle belirli silahlarla HS atmak cok onemli de atmasan da cok geride kalmiyorsun. Bu da bir yerden sonra "neden oynuyorum ki" dedirttiriyor.

bu kadar guzel konsepti nasil ilerletemiyorlar anlayamiyorum. Blizzard bile demiyor mu, olm siz napiyonuz la mal misiniz diye. Warframe'i 1-1 kopyalasalar tatmin olacak kitle var yani.

gecen Screwy de diyordu, o kadar kasiyorsun dusen item MOBILITY cikiyor. gel de cildirma. Skill sistemini de, ya insanlara boyle class customization hissini verelim kafasi koymuslar. Oturup 30dk Warframe'in sistemini inceleseler PHD yapmis gibi aydinlanirlar. Basit yapalim diye bokunu cikarmislar.

Su video gercekten anlatiyor sorunlari, abarti diyordum da son gelen PVP modunun bizi salak yerine koymasindan sonra artik dupeduz tassak gectiklerini dusunuyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=Dqyco2NYBOs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar. Oyuna başlayalı 2 hafta oldu, şu an 230 iLvL'a ulaştım ama ilk defa bir MMO oyunda ne yapacağımı veya ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Crucible'lardan ve oradan gelen replerle kazandığım itemlar iLvL'ımı inanılmaz yavaş arttırıyor, veya bana öyle geliyor. Yardımcı olabilecek ve yol gösterebilecek bir pati clan'ı varsa BTag'im Xeuth#21821.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Laurelin said:

ha bu arada simdi farkettim onumuzdeki hafta trial/free weekend vericek, oyunu denemek isteyenlerin aklinda olsun :D

denerim o halde madem bu kadar öneriyorsun, öbür türlü 1 yıl oynayıp oynamayacağımı bilmediğim bir oyun yani. :p


gelmis free trial, deneyin efm :D



https://twitter.com/DestinyTheGame/status/935207540391952390
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...