Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitaksi faciası

Killer

Öne çıkan mesajlar

Red said:

onun yerine taksici ve minibüsçü olmak için akıl sağlığı testi yapılsa yeter dfs.

yarısı deli anasını satayım.

Bunu yaapsan çöpçüler deli olcak, onlara yapsan bekçiler, onlara yapsan kasaplar, onlara yapsan bimmem kimler. Olay ulke insanı kalitesizliği ve bu kalitesizler mecburen toplumda yer aliyorlar günlük hayatta karsimiza çıkıyorlar.

Bak beyaz türk olmayanlarin sokağa çıkmasi yasak olacak, 2 aya çiçek bahçesi olur ulke sdfscs
Sosyal ağlarda paylaş

uygulamayı kaldıranlar aradan belirli bir süre geçtikten sonra "off taksi bulunmuyor lan dur bitaksiyi yükleyeyim" diyip tekrar kullanmaya başlayacak. kadınların dayak yediği meyhaneye 1 ay sonra tekrar giden insanları gördü bu gözler. ama dayak olayı sonrasında protesto edilmişti? kadınlar kapısında slogan atmıştı?
bu olay da aynen o şekilde olacak. şu an sadece vicdan mastürbasyonu yapıyor insanların büyük kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs.

umarım şu metro hattı daha da genişlerde tamamen kurtuluruz bunlarla muhattap olmaya zorunlu kalmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Rewendor said:

"Ankara" ve "şoför" kelimeleri aynı cümle içerisinde kullanıldı. :(

şehir içinde 200'le basmayınca şöför olunmuyormuş.

"Ben onu mu dedim, o mesajı oradan nasıl aldın da öyle söylediğimi varsaydın?" diyecektim, sonra baktım ki senmişsin Bonec. O kadar stereotip o kadar tekrarlanan bir tavır ki senin için, ismini görünce öff tamam ya dedim geçtim. Lafı tamamen alakasız yerlere çekip işine geldiği gibi göstermeye çalışmayı yemiyor bu forumda kimse. Böyle şeyler yapıyorsun, ondan sonra insanlar "Öfff yine Bon" diye tepki gösterince "bana düşmanlık yapıyorlar" diye topik açıyorsun. Yapma böyle şeyler, bak terslemiyorum, laf etmiyorum, düzgün düzgün yapma etme diyorum, ara ara çuvaldız.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs.

ahaha şu çok doğru ya. her hareketin batıyor adama resmen.

ben bi kere dolmuşta bekliyordum, doldu, adam arabanın arkasında hala çay içiyor arkadaşlarıyla goygoy yapıyo. cama tıkladım, böle doldu diye gösterip direksiyona işaret ettim.

herkes indi dolmuştan bi ben kaldım. "sen bana yamuk yaptın bak, tanıdık müşteri olmasan sorun olurdu" falan diye başladı. ben ona parmakla böyle "gel gel gel" yapmışım gibi algılayıp çok bozulmuş beyefendi. anlatamadım da direksiyonu gösterdiğimi...

Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

İstanbul'a ne zaman gelsem yaşadığım olay. bi de kime sorsan İstanbul taksicileri çok süper, çok başarılı, efendi adamlar felan...
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

umarım şu metro hattı daha da genişlerde tamamen kurtuluruz bunlarla muhattap olmaya zorunlu kalmaktan.

londra taksileri cok mu iyi, dsdsf, onlarda... dsdsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...