applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Red said: onun yerine taksici ve minibüsçü olmak için akıl sağlığı testi yapılsa yeter dfs. yarısı deli anasını satayım. Bunu yaapsan çöpçüler deli olcak, onlara yapsan bekçiler, onlara yapsan kasaplar, onlara yapsan bimmem kimler. Olay ulke insanı kalitesizliği ve bu kalitesizler mecburen toplumda yer aliyorlar günlük hayatta karsimiza çıkıyorlar. Bak beyaz türk olmayanlarin sokağa çıkmasi yasak olacak, 2 aya çiçek bahçesi olur ulke sdfscs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sardalya said: adam cevik kuvvete kafa tutmus biliyo ki onlarin borusu sadece masum insanlara ve cocuklara oter. konunun özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Rewendor said: "Ankara" ve "şoför" kelimeleri aynı cümle içerisinde kullanıldı. :( şehir içinde 200'le basmayınca şöför olunmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 uygulamayı kaldıranlar aradan belirli bir süre geçtikten sonra "off taksi bulunmuyor lan dur bitaksiyi yükleyeyim" diyip tekrar kullanmaya başlayacak. kadınların dayak yediği meyhaneye 1 ay sonra tekrar giden insanları gördü bu gözler. ama dayak olayı sonrasında protesto edilmişti? kadınlar kapısında slogan atmıştı? bu olay da aynen o şekilde olacak. şu an sadece vicdan mastürbasyonu yapıyor insanların büyük kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 vicdanin da bosalmaya ihtiyaci var demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 başkalarının ne yapacağını napcaksın önemli olan senin nasıl tavır alacağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bu iki yüzlülüğü görünce insanın tavır alası gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 dana22 said: vicdanin da bosalmaya ihtiyaci var demekki.. ahahah heç beklemiyordum çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 hikayeyi okumadım burdaki 8 sayfayı da okumadım twitterda görünce baktım, karı tam bir crazy cat lady serin hikaye potansiyeli görüyorum o yüzden OP'un dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bu adamla ben aynı sandığa gidiyoruz işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs. umarım şu metro hattı daha da genişlerde tamamen kurtuluruz bunlarla muhattap olmaya zorunlu kalmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bu olay Serkan Altunigne'nin mi basina gelmis anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bone said: Rewendor said: "Ankara" ve "şoför" kelimeleri aynı cümle içerisinde kullanıldı. :( şehir içinde 200'le basmayınca şöför olunmuyormuş. "Ben onu mu dedim, o mesajı oradan nasıl aldın da öyle söylediğimi varsaydın?" diyecektim, sonra baktım ki senmişsin Bonec. O kadar stereotip o kadar tekrarlanan bir tavır ki senin için, ismini görünce öff tamam ya dedim geçtim. Lafı tamamen alakasız yerlere çekip işine geldiği gibi göstermeye çalışmayı yemiyor bu forumda kimse. Böyle şeyler yapıyorsun, ondan sonra insanlar "Öfff yine Bon" diye tepki gösterince "bana düşmanlık yapıyorlar" diye topik açıyorsun. Yapma böyle şeyler, bak terslemiyorum, laf etmiyorum, düzgün düzgün yapma etme diyorum, ara ara çuvaldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 _Rave said: ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs. ahaha şu çok doğru ya. her hareketin batıyor adama resmen. ben bi kere dolmuşta bekliyordum, doldu, adam arabanın arkasında hala çay içiyor arkadaşlarıyla goygoy yapıyo. cama tıkladım, böle doldu diye gösterip direksiyona işaret ettim. herkes indi dolmuştan bi ben kaldım. "sen bana yamuk yaptın bak, tanıdık müşteri olmasan sorun olurdu" falan diye başladı. ben ona parmakla böyle "gel gel gel" yapmışım gibi algılayıp çok bozulmuş beyefendi. anlatamadım da direksiyonu gösterdiğimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Raylen said: hikayeyi okumadım burdaki 8 sayfayı da okumadım twitterda görünce baktım, karı tam bir crazy cat lady serin hikaye potansiyeli görüyorum o yüzden OP'un dediği gibi OLAY GERÇEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Rewendor said: "Ben onu mu dedim, o mesajı oradan nasıl aldın da öyle söylediğimi varsaydın?" diyecektim, sonra baktım ki senmişsin Bonec. Sen yazdın diye varsaydım Rektendor. hoşuna gitmiştir sanırım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 _Rave said: ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs. İstanbul'a ne zaman gelsem yaşadığım olay. bi de kime sorsan İstanbul taksicileri çok süper, çok başarılı, efendi adamlar felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bone said: bi de kime sorsan İstanbul taksicileri çok süper, çok başarılı, efendi adamlar felan... sen kime soruyorsun çok merak ettim ashdfuhdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bone said: bi de kime sorsan İstanbul taksicileri çok süper, çok başarılı, efendi adamlar felan... NE OKUDUM LAN BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 kime sordun ? istanbul'da sınırsız taksici ve polis ölebilir gram umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 taksicilere sormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Lectre said: bu adamla ben aynı sandığa gidiyoruz işte lol king regards dememiş en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 fazla şey etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 _Rave said: ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs. umarım şu metro hattı daha da genişlerde tamamen kurtuluruz bunlarla muhattap olmaya zorunlu kalmaktan. londra taksileri cok mu iyi, dsdsf, onlarda... dsdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar