Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 senko said: Lopeth said: selam über saygılar über gelene kadar adam toplantıyı yapıp bitirmiş oluyor mom'ları okursun artık über içinde sdf hakkaten ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Patice said: bingildak said: sokaktan çevirdiğin ile bitaksi ile bindiğinin arasındaki fark ne sence? Adamın tipini görüp istersen iptal edebiliyorsun. Sorun yaşadığında seni şikayet edeceğim lafı bazıları için tehdit olabiliyor. Ama sokaktaki daha özgür, istediği muameleyi çekiyor. + çok nazik taksiciler vardı uygulamada bir dönem.. tipi görme olayı komik zaten de yorum konusu design flaw direkt. yorum YAPMAMAN gerekiyor bu düzende. çünkü yorum yaparsan "kötü" adama geldiğinde o yorumu kafaya takıp seni bulmaya çalışır ki birinci elden yaşamışsın yani :( günün sonunda bitaksinin hiçbir avantajı yok. @uber: bineceğiniz zaman değil öncesinde çağırmanız gerekiyor zaten. taksi değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: Patice said: bingildak said: sokaktan çevirdiğin ile bitaksi ile bindiğinin arasındaki fark ne sence? Adamın tipini görüp istersen iptal edebiliyorsun. Sorun yaşadığında seni şikayet edeceğim lafı bazıları için tehdit olabiliyor. Ama sokaktaki daha özgür, istediği muameleyi çekiyor. + çok nazik taksiciler vardı uygulamada bir dönem.. tipi görme olayı komik zaten de yorum konusu design flaw direkt. yorum YAPMAMAN gerekiyor bu düzende. çünkü yorum yaparsan "kötü" adama geldiğinde o yorumu kafaya takıp seni bulmaya çalışır ki birinci elden yaşamışsın yani :( günün sonunda bitaksinin hiçbir avantajı yok. Ya işte yok ama mecburen kullanıyorduk. Kötünün iyisi bitaksi oluyordu günün sonunda. Şimdi cinsiyetçilik yapıyor gibi olmak da istemem herkes zorluk yaşıyodur ama bir kadın olarak İstanbul'da taksiye binmek zorunda olmak zaten bok gibi bir tercih. Aynadan sürekli taciz, muziği kıs desen gaza basarak erkeklik yapmalar, muhabbet açmaya çalışmalar vs.. Kabus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 über virali olmuş. güvenli diye bitaksi kullanıyorduk ama aptallıklarıyla batırmayı becermişler. sistemleri güzel aslında, taksiciler yalvarıyor resmen düşük puan vermeyin, özür fln dileyenler oluyordu da yazdığın yorumu vs. görme olayı baya saçma ötesi, bildiğin sığırlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Abi ülkede it kopuk taksi minibüs şöförü falan oluyo. bitaksi her türlü suçlu zamanında bişey yapmadığı için ama belki ders olmuştur da daha dikkatli davranırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 uber dikkatli davranamıyo bitaksi mi davranacak amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Patice said: Ya işte yok ama mecburen kullanıyorduk. Kötünün iyisi bitaksi oluyordu günün sonunda. Şimdi cinsiyetçilik yapıyor gibi olmak da istemem herkes zorluk yaşıyodur ama bir kadın olarak İstanbul'da taksiye binmek zorunda olmak zaten bok gibi bir tercih. Aynadan sürekli taciz, muziği kıs desen gaza basarak erkeklik yapmalar, muhabbet açmaya çalışmalar vs.. Kabus.. sırf şu yüzden hanıma araba alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 senko said: bi fark yok sdf bitaksi sadece dışarda beklemek yerine evden, ofisten beklemeni sağlıyor :) bir de baştan telefon ediyorsun ben x'e gidicem ona göre kabul ediyorsan gel diye, dediğin gibi durumlarda. (sıkışık yola girilcekse yağmur varsa vs) baya farkı var bitaksinin ya. 150 yolculuk falan yapmışımdır, henüz apaçi olanına rastlamadım. sokakta %40 falan apaçi oranı var. bi de 3-4 şikayet aldığında atıyorlar taksiyi database'ten, ondan korkuyorlar da biraz terslik yapmaya. ancak işte bu hikayedeki gibi hanzonun da hanzosu olanlara sökmez o atılma olayı. ama saçma tarafı senin yorumunu direk görebilmesi adamın. yorumun 5-6 gün sonra anonymous bi şekilde aktif hale gelmesi lazım. bir de polis darp raporlu şikayet geldiği zaman bi zahmet direk atmaları lazım ikinci üçüncü şikayeti beklemek yerine. ayrıca evet sokakta özellikle de soğukta/yağmurda taksi bulmaya kasmak yerine, taksi sokağına gelene kadar evinde takılıp sonra ayakkabını giyip aşağı inmek ayrı bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 double post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 faciayi da okudum, polisler boyle oldugu surece bu olaylar daha cok olur yarin disarda yuruyemezsin. adam cevik kuvvete kafa tutmus biliyo ki onlarin borusu sadece masum insanlara ve cocuklara oter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ülke değiştirmek daha mantıklı gibi araba alınca da sıkıştırmalar vs. cip alıyosun bu sefer de range roverlı ayılar saldırıyo. türkiyede insan olmak zor abi kadını erkeği geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Patice said: Ya işte yok ama mecburen kullanıyorduk. Kötünün iyisi bitaksi oluyordu günün sonunda. Şimdi cinsiyetçilik yapıyor gibi olmak da istemem herkes zorluk yaşıyodur ama bir kadın olarak İstanbul'da taksiye binmek zorunda olmak zaten bok gibi bir tercih. Aynadan sürekli taciz, muziği kıs desen gaza basarak erkeklik yapmalar, muhabbet açmaya çalışmalar vs.. Kabus.. yok canım öyle. benim eşim her taksiye bindiğinde beni arıyor, taksinin plakasını sesli bir şekilde söylüyor. "ben bindim, plakası şu, geliyorum yoldayım" diye. ülkede en arafta kalan kesimlerden biri taksiciler. taksi şöforlerine kimlik çıkartmaları gerek, plaka üzerinden değil de direkt kendi TC'sine bağlı olarak. kullandığı araca o kimliğin plakasını koyacaklar her koltuk arkasına ve ön panele, şu an plaka için yaptıkları gibi. altında da şikayet hattının telefonu. şikayet hattına da cumaya giden adamları değil, chp kadın kollarından ablaları oturtacaklar, mum gibi olur o taksiciler 1 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 izmirde kadınlar sıkıştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ginaly said: Patice said: Ya işte yok ama mecburen kullanıyorduk. Kötünün iyisi bitaksi oluyordu günün sonunda. Şimdi cinsiyetçilik yapıyor gibi olmak da istemem herkes zorluk yaşıyodur ama bir kadın olarak İstanbul'da taksiye binmek zorunda olmak zaten bok gibi bir tercih. Aynadan sürekli taciz, muziği kıs desen gaza basarak erkeklik yapmalar, muhabbet açmaya çalışmalar vs.. Kabus.. sırf şu yüzden hanıma araba alacam. En temizi. Kimseyle muhattap olmuyorsun. En fazla sağdan soldan sıkıştırıyorlar ona da şükrediyor insan zamanla. Toplu taşımalar leş çünkü, paranoyak oluyorsun bir süre sonra oramı ellicekler burama bi şey yapcaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Rasmon said: izmirde kadınlar sıkıştırıyo 34 plaka bmw görünce di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 "bitaksi" neresi diyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 vehamet sirasi.. istanbul > taksici > uygulama > kamu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Esh said: Rasmon said: izmirde kadınlar sıkıştırıyo 34 plaka bmw görünce di mi üff diyolar yapış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: Patice said: Ya işte yok ama mecburen kullanıyorduk. Kötünün iyisi bitaksi oluyordu günün sonunda. Şimdi cinsiyetçilik yapıyor gibi olmak da istemem herkes zorluk yaşıyodur ama bir kadın olarak İstanbul'da taksiye binmek zorunda olmak zaten bok gibi bir tercih. Aynadan sürekli taciz, muziği kıs desen gaza basarak erkeklik yapmalar, muhabbet açmaya çalışmalar vs.. Kabus.. yok canım öyle. benim eşim her taksiye bindiğinde beni arıyor, taksinin plakasını sesli bir şekilde söylüyor. "ben bindim, plakası şu, geliyorum yoldayım" diye. ülkede en arafta kalan kesimlerden biri taksiciler. taksi şöforlerine kimlik çıkartmaları gerek, plaka üzerinden değil de direkt kendi TC'sine bağlı olarak. kullandığı araca o kimliğin plakasını koyacaklar her koltuk arkasına ve ön panele, şu an plaka için yaptıkları gibi. altında da şikayet hattının telefonu. şikayet hattına da cumaya giden adamları değil, chp kadın kollarından ablaları oturtacaklar, mum gibi olur o taksiciler 1 yılda. sırf şu yüzden "sen bişi mi ima ediyon şimdi plakayı vererek höeea?" diyecek milyon tane taksici vardır piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 onu diyecek adam söylemese de der zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 valla acil durumlarda işe yarıyordu ne yalan söyliyim. ama sildim uygulamayı. anamız bacımız var adres madres ulaşan bir sürü sapık manyak olmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 taksicilere bireysel kimlik çıkarmayışları tamamen oy kaybı korkusundan ve taksicilerden alcakları tepkiden. bilmiyorlar mı sanki işlerin düzgün yürümediğini.. sen şu an taksiyi şikayet edebilirsin anca, plakası gerçekse durağa bi ihtimal ulaşır ve uyarırlar, ikincide ceza keserler. taksiciler aynı hıyarlıkları yapmaya devam ederler. istanbulda günde kaç olay yaşanıyordur olmaması gereken, kaç tanesi gerekli yere şikayet ediyor ve kaç tanesi cezalandırılıyor bir şekilde.. herkes gerçeğin farkında, gerçek üzücü olduğu için de olaylar üzücü olmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: Patice said: Ya işte yok ama mecburen kullanıyorduk. Kötünün iyisi bitaksi oluyordu günün sonunda. Şimdi cinsiyetçilik yapıyor gibi olmak da istemem herkes zorluk yaşıyodur ama bir kadın olarak İstanbul'da taksiye binmek zorunda olmak zaten bok gibi bir tercih. Aynadan sürekli taciz, muziği kıs desen gaza basarak erkeklik yapmalar, muhabbet açmaya çalışmalar vs.. Kabus.. yok canım öyle. benim eşim her taksiye bindiğinde beni arıyor, taksinin plakasını sesli bir şekilde söylüyor. "ben bindim, plakası şu, geliyorum yoldayım" diye. ülkede en arafta kalan kesimlerden biri taksiciler. taksi şöforlerine kimlik çıkartmaları gerek, plaka üzerinden değil de direkt kendi TC'sine bağlı olarak. kullandığı araca o kimliğin plakasını koyacaklar her koltuk arkasına ve ön panele, şu an plaka için yaptıkları gibi. altında da şikayet hattının telefonu. şikayet hattına da cumaya giden adamları değil, chp kadın kollarından ablaları oturtacaklar, mum gibi olur o taksiciler 1 yılda. Demek ki herkes aynı durumda. Ne acı. Ülke o kadar boktan bir durumda ki. 2 sene önce falan beni e-5'in ortasında sktir git in arabadan diye yolun kenarında bırakan taksiciyi sanırım sadece cumhurbaşkanına falan şikayet etmedim. 1 ay sonra beni beyaz masadan arayıp 96 TL ceza kesildiğini söylediler adama. Adam zaten kötü, pislik. 100 tl para verince akıllanmış mıdır? Hiç sanmam.. Türkiye için o çözümler sadece hayal bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bitaksi resmi açıklama yapmış. Şöförü kovduk, hoplatıcaz onu. Mağdurun da yanındayız gibi bişiler demiş ama bana pek samimi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Liebe said: bingildak said: Patice said: Ya işte yok ama mecburen kullanıyorduk. Kötünün iyisi bitaksi oluyordu günün sonunda. Şimdi cinsiyetçilik yapıyor gibi olmak da istemem herkes zorluk yaşıyodur ama bir kadın olarak İstanbul'da taksiye binmek zorunda olmak zaten bok gibi bir tercih. Aynadan sürekli taciz, muziği kıs desen gaza basarak erkeklik yapmalar, muhabbet açmaya çalışmalar vs.. Kabus.. yok canım öyle. benim eşim her taksiye bindiğinde beni arıyor, taksinin plakasını sesli bir şekilde söylüyor. "ben bindim, plakası şu, geliyorum yoldayım" diye. ülkede en arafta kalan kesimlerden biri taksiciler. taksi şöforlerine kimlik çıkartmaları gerek, plaka üzerinden değil de direkt kendi TC'sine bağlı olarak. kullandığı araca o kimliğin plakasını koyacaklar her koltuk arkasına ve ön panele, şu an plaka için yaptıkları gibi. altında da şikayet hattının telefonu. şikayet hattına da cumaya giden adamları değil, chp kadın kollarından ablaları oturtacaklar, mum gibi olur o taksiciler 1 yılda. sırf şu yüzden "sen bişi mi ima ediyon şimdi plakayı vererek höeea?" diyecek milyon tane taksici vardır piyasada. ahahah tabi canım aynadan dik bakışlarla korku salıyor abiler o dakkadan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar